En erken hamilelik belirtileri

ilk zamanlar istemedim yok olmasın dedim ama şimdi çok heyecen var eşim üstüme titriyo her ay ümit ederdik eskiden olmazdı o yüzden eşim inanmazdı belirtilere bekle derdi ama bu ay oda var diyo dün elimi karnıma koydu çok mutlu oldu yüzünde gülümseme oluştu dua edin inş vardır rabbim isteyen herkese versin

canım inş vardır.herhangi bi sorun mu vardı neden igne kullanıyosun

ya yapma canım ya..böyle ümitsizlik yapmıyoduk hani..kendi kendimizi yemiyoduk nooldu..içim acıdı walla okuyunca..of nolurdu şu hamilelik belirtileri adetten farklı olsaydı..yazdıkların hem hamilelik hem adet belirtisi..rabbim hayırlısını wersin...

serapcım hoşeldin..inşallah gönlüne göre olsun canım..

canım inş vardır.herhangi bi sorun mu vardı neden igne kullanıyosun

bende yumurtlama tembelliği var. çok zor yumurtluyomuşumm
bazı aylar hiç yumurtlayamıyomuşumm. bu iğne yumurtlamamı sağlıyoo. tedavi çok şükür iyi gidiyoo. kistlerde vardı bende kızlığımdan beri, ama doktorum onları önemsemedi küçükler bişi olmaz dedi. sen gittinmi hiç doktora

gunaydinn kizlarr eee sohbett almis basinii gidiyooo .. heyecann ve gerilimm birr arada degilmiisüprizzzzzbenimde 3 gunum varr bakalimm yaaa ..bende sizin gibii hepp tetikteyimmm.. bende de normall hersey anormal hic bisey yokkk .. hic umidimm kalmadiii ve reglimie 5 gunn kala birlikte oldumm ama hafiff lekelenmee olduu bende bu da reglii olmama isaretmii kizlarr n olur cevapp yazarmisiniz:Saruboceq:

kızlarrrrrr.... hamileyimmmmmm..... 2 hafta kadar önce yazmıştım bu sayfalarda bulunması gerekior. şüphelerim doğru çıkmış. hemen belirtileri sölüorum.normalde sadece yumurtlama döneminde olan kasık ağrım hiç geçmedi hala sürüor. vücut ısım fazla. midem reglime 2 gün kala bulanmaya başladı.sık sık idrara çıkma yok ancak ellerimi havaya kaldırınca ya da uzanınca kasıklarım sanki çekilior.damarlarım uzuor sanki.ve kızlar bu ay sadece 2 kez birlikteliğim oldu.2 side reglimden sonra ki günler. 27 günde bir regli oluorum.bilgisayar hesaplarına göre hamile kalmam gereken zamandan hemen hemen 5 gün önce yani.sonra tek başıma türkiyeye geldim ve imkanımız olmadı. ayrıca regli tarihimden tam1 hafta önce altıma kahverengi bir akıntı gelmiş.1 ytl boyutlarında galiba yerleşme kanaması denen şey.karnımda gaz mı var yoksa bu şişlik nie onu anlayamadım.bir de hayatı boyunca geğiremeyen bir insan olsamda artık hava kaçırıorum midemden. öle duygusal filan deilim.tıpkı regli ağrıları tek farkı bitmeyen kasık ağrısı ve regli yumurtlama zamanından beri duran şişlik.

öğlen oldu kızzz :mymeka: yerimseniben 3 ten geriye birlikte sayarıs işte heycanlı oluyo..5 gün kala olmaz diye bişey yok..geç yumurtlamışındır filan tutuwerir yani belli mi olur..umudumuzu yitirmiyoruz...

canıııımmmmm çok sewindiimm tebriklerrrrr...rabbim kucağına da almayı nasip etsin sağlıcakla...:lepi: :sm_cool: :teytey: :dance:

ayyy canım benimmmmmmmmmm bu ne harika bi haberrrrrrrrrr:sm_cool: çoook sevindimmmm allah kucağına almanı nasib etsinnnn. ya inanamıyorumm 2 birliktelikle haaa vayy anasınııııııııııııı:sm_cool: ilk denemenmiydi buuu. ayy nası mutlu oldummm dua et bizedeee. aynı belirtilerin bendede varr inşallahhh bizde sana haykıracağız canımmm. daha daha neler oluyodu anlattttttt

a.s.a.s.a.s.merhaba arkadaşlar benide alımısınız aranıza adetım 28 aralkıta olacak inşallah bu yılın sonunu mutlu bitiririz yeni yılda daha mutlu oluruz

laleceee canımm böle oturduğunda bi itilme varmı içindee sızlama gibbiii ayy kıss umut oldun bize yaa

a.s.a.s.a.s.merhaba arkadaşlar benide alımısınız aranıza adetım 28 aralkıta olacak inşallah bu yılın sonunu mutlu bitiririz yeni yılda daha mutlu oluruz

hoşgeldin canımm..alırız tabi almazmıyızz...yannış yazmışsın ama 28 aralıkta olucak demişsin,cııkk ne 28 aralıkta ne de takip eden 9 ay boyunca olmıycak iişallaahh.. yerimseniben

tebrik ederim senin adına sevindim ara ara bacaklarında kasılma oldu mu ve kaç gün geçince yaptın yani 27 gün sonra mı 1 ay sonra mı yaptın testti

canımcımm kapımız herkese açıkk, aranıza alırmısınız ne demek hayatımmm:1hug: senin adetine daha varmışş, çalışmaları bırakma sakınn senden önce biz varızz yaklaşık 10 güne kadarr. inşallah rabbim gönlümüze göre verirr. ne güsel olur dimii yeni yıla çift kalple girsekk:sm_cool:

öğlen oldu kızzz :mymeka: yerimseniben 3 ten geriye birlikte sayarıs işte heycanlı oluyo..5 gün kala olmaz diye bişey yok..geç yumurtlamışındır filan tutuwerir yani belli mi olur..umudumuzu yitirmiyoruz...
canimyyaabenii gldurdunyaa bu durumda allahimm dualarini kabul etsinnkaydirigubbakcemile2ya burada saaat11.30 du yazarkenn birden oyle ciktii istee.. demekk beraberrizz senle ..ee sende bir farklilik varmii ...b
:teytey:birdee yeni hamis haberii aldikk ne guzell cokk sevindimm bakk daha heyecanlandimm simdii .. yenii hamis olan arkadass saglikla bebisinii koolllarina all canimmm :teytey:darisi bize insallah.. sordugumm sorunun cevabinii biliyomusunnz zuzuu cugum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…