En erken hamilelik belirtileri

canım teşekkür ederim. ilk ay denemeleri bilgisayara göre yaptık.ancak bu işin içine girince yumurtlama belirtilerini takibe başladım.her ay 27 günde bir şaşmayan bi reglim var ve hep saatini bile bilirim.ve takibe başladığım ilk ay tabikide anlamadım neyin ne olduğunu ve o günleri değerlendirdik.ancak bişi olmadı.2. ay ise yumurtlama belirtilerimin reglim bittikten 2 gün sonra geldiğini gördüm ve sadece o 2 günü değerlendirebildik.hesaplamalara göre olan günlerimde hiç bir belirti yoktu . ve kasık ağrım hiç geçmedi.idrar yaparken son günlerde kaslarım sanki çekilior.çok tutmamak gerekior galiba.

en önemli şeyi unutttummmmmm. kızlar çok enteresan bişi oldu damar çekilmeleri kas ağrısı çekilmesi dışında vücudumda ürpermeler başladı ilk günlerden beri.
20 saniye sol bacağımdaki tüm tüyler kalkıor.sanki rüzgar esmiş gibi.sonra kolumda oluor.böle tüylerim kalkıor birden çok enteresan

yok hayatım benim yeni bitti adetim..seninkisini sayarıs hepberaber demek istedim.. :) ravzanurum kahwerengi mi canım lekelenmen?? ben pek bilmiyorum ama..

kızlarrr ravzanın sorusuna bi el atıwerin bakiiimmm

kızlar çok çok saolun.... bu siteyi okumaya başaldığımda daha yeni düşünmeye başlamıştım.sizlerden öğrendim aslında o özel günleri.inşallah hepimiz 2009 da bebişlerimizi kucağımzıa alırız

lalececimm okadar ictenn anlatiyosunkiii seni tekrar tekrar tebrikk ederimm ve tesekkurlerr bilgilerin icinn .. bir soru sormakk istiyorumm . regline 4 5 gun kala esinle birlikte olunca benden kahve rengii akinti geldii sana boyle bisey oldumuu:uhm:

canım benim yaaa, ne mutlu huzurlusundurrrrr oyy oyy oyyyyy... nezaman yaptın testii bayramdamı öğrendin hamileliğinii çifte bayram olmuştur sana yaa. allah bizede nasib etsinnn. otururken bi itilme acı hissediyomusunnnn??? idrar yaparken bende çok zorlanıyorumm sanki yara var içimde gibi sızlıyoo.üşüttümmü yoksa ben yaa. kafayı üşüttüğüm kesin de...:lepi:

ben kasım 15 oldum 26 günde bir oluyordum ama bu ay olmadım ara sıra kasılmalarım var karnım şiş gögüs halkalarım büyüdü ve kahvelikler dagıldı sence olabilir mi

laleceee canımm böle oturduğunda bi itilme varmı içindee sızlama gibbiii ayy kıss umut oldun bize yaa

bacaklaırmı gerdiğimde eğildiğimde uzandığımda o çekilme olor.bir de kızlar sakın ve sakın hesaplayıcılara takılmayın.bakın ben o hesaplardan 5 gün önce hamile kaldım.reglim bitti 2 ve 4. günleri denedim.

yok yokk o kafayı üşütmekten bebiiiimmm...naniknanikhepimisde war o derttkaydirigubbakcemile3

:jeyyar::jeyyar:
sende bir alemsinnyaaa:roflol::roflol:kizz ne kafayi usutcenn sen kendinii usutmusundurr:sm_cool:

lalece ciğim çok tebrik ederim canım bi hamiş daha çıktı yaşasın ama biliyosun dimi lalececiğim hamiş çıkanların bi görevi daha var bizlere bol bol dua etmek sizler şimdi iki canlısınız çift dua sayılır karnınızda melek taşıyorsunuz allah meleklerin duasını kabul etmezmi hiç bize bol bol dua et canımın içi tekrar tebrikler

kizlarr soruma cevapp yokk herhaldee :çok üzgünüm:

ravzacımm kanamayı sordun dimi sennn, ben yetişemiomkiiii

ilişkiden hemen sonramı kan geldii, kızlık zarın yırtılmış olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka biyana yara mara vardır allah korusun yaa bendede oluyoduuu ilk evlendiğim zamanlarr acı çekiyodumm akıntı gibi kan geliyoduu, doktora gittik yara varmışş :çok üzgünüm: yaktırdım geçti çok şükürrr.. adet günün bi geçsin bakalım belkide yerleşme kanamasıdır yaa inşallah. eğer değilse ve yine olursa böyle bişey doktora görünmeni tavsiye ederim canımmm:1hug:

canım bende de lekelenme oldu ama 10 15 gün önce bence sen bekle adet gününü bekle eger bi iki gün geçerse ümitlen derim çünkü adet öncesi olanlar adet belirtisi oluyo

yokk kizz yara felan degill hanii boylee kahve rengii akintii kan renginde degilll buu yenii hamis olann arkadasimizz hic y<asamismii mikii boyle biseyyy reglime 5 gun kala:asigim:

kızlar çok mutluyum 1 saat önce öğrendim.hemen koştum buraya aklımdaydınız çünkü.dediğim gibi ben türkiyeye gelince zaten biz hesaplamalardaki yumurtlama günlerini kullanamadık.2 defa reglinin bittiği ilk hafta oldu.reglim asla şaşmaz 27 günde bir.serapçım sen de bak derim.benim bugün regli olmam gerekiordu.o pahalı erken gebelik testlerinden baktım ki doktorum 'onlar doktor kadar,kesin 'dedi.ordan öğrendim.ben göğüslerimi anlamadım benim anladıklarım daha çok vücut ağrılarım,midem de karnımda gaz.kabızlık ya da ishal gibi bağırsak deişiklikleri,midemde hava ve hava çıkarmaya çalışmak için soda içimi :) bi de rüyaaaa gürdümm.kız oluor galiba.sarışın yeşil göslüydü. annemler gözlerimden anlıorlardı 4-5 gündür.baygın bakıor muşum.gerçekten yorgun deilim ama gözlerim tam açık deil.

canım bende de lekelenme oldu ama 10 15 gün önce bence sen bekle adet gününü bekle eger bi iki gün geçerse ümitlen derim çünkü adet öncesi olanlar adet belirtisi oluyo
tesekkurlerr serap c
ben bu ay dr. gittimm tamm yumurtalariminn gelistigii gunn gitmistiimm yumurtayii gordumm kocamandiiigimm .cokacimcoookyokk yemekk icin degill kaydirigubbakcemile3saka saka biyana dr,, gittigimm aksamm esimle beraberr olmustumm ve yumurlamis oldugumm gune drr dedii isleme baslaya bilirsinn o yuzdenn teredddutluyumm yaaa suu 3 gun nasil gececekk:Saruboceq:

canım ben tatilide fırsat bilip termale gittim 2 gün kaldım ama ishal oldum ne yersem ishal ediyo şişlik var karnım kocaman EGER AKŞAMA KADAR OLMAZSAM kan testi yaptıracagım

canım kaç günde bir adet oluyosun düzenli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…