En erken hamilelik belirtileri

canım ya bulantı yoksa halsizlik ve uyku çoksa bebek büyük ihtimalle erkeekk :)))) benden söylemesi

merhaba kızlar a.s.
regli günüm 26 aralık
ama cok akıntım var ve göğüs uclarında kararma var acaba hamilelik belirtisimi :uhm:
insallah bu ay tutar :Saruboceq:
insallah hepimiz bebişlerimize kavusuruz

canım ümidini kırmak istemem ama ben bu ay bu belirtilerin hepsini yaşadım onun için belirtilere fazla takılma çünkü sonra hayal kırıklığı zor oluyo

HIHI cok merak ediyoruz ama farketmez kizimda yok oglumda eli ayagi duzgn olsunda ne olursa olsun :) hic bulanti olmadi bende tiksinme felanda yok.. uykuda olmassa hamile degilim diyecem :)

HIHI cok merak ediyoruz ama farketmez kizimda yok oglumda eli ayagi duzgn olsunda ne olursa olsun :) hic bulanti olmadi bende tiksinme felanda yok.. uykuda olmassa hamile degilim diyecem :)

biyerde okumuştum ben erkekler bulantı yapmazmış halsizlik ve uyku yaparmış kızlarda uyku pek olmaz bulantı fazla olurmuş inş canım allah gönlünden ne geçiyosa onu versin rabbim benimde oğlum var çok uyumştum ona hamileyken bulantım hiç olmadı hatta bikere 3 gün hiç kalkmadan uyumuştum bebek ölücekti nerdeyse açlıktan rüyamda biri bana pasta uzatıyodu bende yiyordum :)))

JJuLiEtt canımm, valla doğru söylüyosunn hamile olduğumuzu öğrenince inanmamız zaman alacakkk... jasmin gibii oda inanamıyoduu kan tahliline bile inanmadı bi süre :)))

hihih gecen bende pasta yedim kiz ruyamda kirazliydi..valla biraksinlar bende uyurum dun aksam 8de yattim sabah 8 de kalktim kocam biraksam yuzunu gormicem diyor..hayirlisi canim y a

Kızlar dualarımız kabul olacak insalllah...
Şu adet günlerini saymamak için bazen ben de hep uyumak istiyorum...Daha hamile kalmadan uyuyoruz ileride ne olucam acaba :)

selam kızlar ben geldimmmm, ara ara girdim kimseyle denk düşemedik:))) allah bu ay ümitlerimizi boşa cıkarmayacak inşllaah..
bu bilgiyi biliyormusunuz bilmiyorum ama söylemeden gecemedim.:

yumurtalar atılmaya basladığı andan itibaren rahim kendini gebeliğe hazırlarmış. rahimde tabaka filan olurmuş bebek tutunsun diye vs.. o yüzden adet ve hamilelik belirtilerinin aynı olmasının sebebi bu hazırlanma olayı imiş. adet oluncada bu tabaka atılıyormuş kan ile birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…