En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben kaçıyorumm..lalece tekrar tebrikler canım..rawzanur sakin canım,no panic..beklemedeyizzz..hadinn öpücükkk hepiciiinize...

hepiniz için dualar edicem kızlarrrr.çünkü o günler nasıl geçmez bilirim.bakarsın sanki yıllar geçmiş ama o ayın sonu hala gelememiş.ben kısa süredir aranızdaım ama ortak dertlerimiz var.inşallah 2009 da hepiniz bebeklerimizle mutlu yaşarız ve hepimiz anne oluruz.biliorsunuz ki hamile kaldıktan sonra 9 ay taşımak var şimdi ben o zorlu 2. yola girdim.inşallah 9 ay sağ sağlim geçer.hepinizin haberlerini alırım.

haftaya hangü gün zeynepcim ben 20sinde cumartesi günü uuffff uufff varya regl günlerini saya saya ömür daha bi hızlı geçmeye başladı yaw. bi bakmışım reglime bir hafta kalmış işte o son bir hafta geçmek bilmiyor.

BENİMDE 22Sİ CANIM AMA BENDE CUMARTESİ KAN TESTİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYOM HATTA ŞİMDİ DÜŞÜNÜYOM AMA ÇIKMAZ DİMİİİ:çok üzgünüm:

ben birde eşime söylemeden öğrenmek istiyorum zaten yeteri kadar bunalttım onuda bu konuda

aynen canım ya bende hiç ona sölemeden öğrenmek istiyom adam gözümün içine bakıyo zaten valla bilmiyom çok karışığım inş. Bu ay olurda artık bu sıkıntıları yaşamayız ama şimdi yapsak çıkarmı kızlarrr bi akıl varin yafuuuu

BENİMDE 22Sİ CANIM AMA BENDE CUMARTESİ KAN TESTİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYOM HATTA ŞİMDİ DÜŞÜNÜYOM AMA ÇIKMAZ DİMİİİ:çok üzgünüm:

kızlar yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyormus kan testi belkide daha önce. yapma imkanınız varsa yapın bence ben yaptıramıyorum. ahhhh ahhhhhh-tatlicadiarzu-

kızlar biraz önce bişi öğrendim yeni hamile olanlar yada hamile kalmak isteyenler maydonoz nane ve adaçayından uzak durun biraz önce bir uzman söyledi tv de düşüğe sebep oluyomuş unutmayın maydonoz adaçayı ve nane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…