Benim daha yumurtlamadan 10 gün geçti çıkmaz mı yani
ben birde eşime söylemeden öğrenmek istiyorum zaten yeteri kadar bunalttım onuda bu konuda
Benim daha yumurtlamadan 10 gün geçti çıkmaz mı yani
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benn bir sey yaptimmmmmmsırnaşık şeybirazz akil isi degill ama denize dusennn misaliii ...kaydirigubbakcemile3ama gulmiyeceksinizzz .. tamammmikafamçokkarıştı
Valla ndk sen benden daha sabırlısın inan ben bunalımdayım resmen
ben deminn sitede bir yazi okudumm.. karbonatla hamis oldugunu ogrene bilirsinn diyeee ve yaptiimm fosurr fosurr kabardii .. sizcee normallmii . kabarirsa hamissinn yaziyoo bidee sizz deneyinn hadiii ne olurr :asigim:
bilmiyorum ki yawrum. bazılarında erken döllenme olunca pat diye çıkıyormuş. bazılarında geç döllenme olunca ancak regl geçtikten sonra çıkıyormuş testtedeinsallah hamişizdir ama beklemekten başka bi çağre yok canım.
canimm tugbammm benimm idrarinn asitlii oldugunuu zatenn biliyodumm ne bilimm ordada oyle yazinca belkii dedimm yaaaaaaaaaaaaa offfffffffff gicik oldumm simdiicanlarim idrar testi herkeste kabarir..cunki idrarda asit var.. karbonat ve asit zaten fosur fosur olur..eger erken ogrenmek isteyen varsa ovulasyon testi yapin iki kalin cizgi cikarsa hamissiniz
yok canım sabırdan değill, içim içimi yiyo inann ama cuma gittim doktora hala yumurtalarım vardı çatlamayan oyüzden pek çıkabileceğini sanmıyorum testte ayy ne bilim yaa yapsakmı kıs testtt:1shok:
idrar testiii regline en gecc 3 gunn kala cikiyoo daha oncesii cikmazz biliyomm canimm yaaaaaa . omrumm reglii gunlerinii saya saya bitcekk senağlama:dilcikar:
kız benıde özendirmeyin şimdi. evde geçen aydan kalan bir test var, yapsam çıkmaz dimi
canlarim idrar testi herkeste kabarir..cunki idrarda asit var.. karbonat ve asit zaten fosur fosur olur..eger erken ogrenmek isteyen varsa ovulasyon testi yapin iki kalin cizgi cikarsa hamissiniz
idrar testiii regline en gecc 3 gunn kala cikiyoo daha oncesii cikmazz biliyomm canimm yaaaaaa . omrumm reglii gunlerinii saya saya bitcekk senağlama
canimm dogrumu diyonn hadii bi yapp yinede icime su serrp hadii bakalimm n olcakktubacım ben iki aydır deniyorum karbonatı ama hiç kabarmadı dibe çöktü hep :)))) benimki asitli değil o zaman hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?