En erken hamilelik belirtileri

ben birde eşime söylemeden öğrenmek istiyorum zaten yeteri kadar bunalttım onuda bu konuda

bende seninle aynı düşüncedeyim zeynepcim adam bıktı, dahada hevesini kırmak istemiyorum. aslında gecen ay olmasını çok istemiştim. ona doğumgünü hediyesi verecektim ama maalesef olmadı. rabbim kısa zamanda hepimizin sesini duyar insallah canlarım benim kader ortaklarımŞeniz

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benn bir sey yaptimmmmmmsırnaşık şeybirazz akil isi degill ama denize dusennn misaliii ...kaydirigubbakcemile3ama gulmiyeceksinizzz .. tamammmikafamçokkarıştı

Benim daha yumurtlamadan 10 gün geçti çıkmaz mı yani

bilmiyorum ki yawrum. bazılarında erken döllenme olunca pat diye çıkıyormuş. bazılarında geç döllenme olunca ancak regl geçtikten sonra çıkıyormuş testtede insallah hamişizdir ama beklemekten başka bi çağre yok canım.

ben deminn sitede bir yazi okudumm.. karbonatla hamis oldugunu ogrene bilirsinn diyeee ve yaptiimm fosurr fosurr kabardii .. sizcee normallmii . kabarirsa hamissinn yaziyoo bidee sizz deneyinn hadiii ne olurr :asigim:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benn bir sey yaptimmmmmmsırnaşık şeybirazz akil isi degill ama denize dusennn misaliii ...kaydirigubbakcemile3ama gulmiyeceksinizzz .. tamammmikafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol::roflol: tamam gülmicem söz:roflol: ne yaptın gııııı karbonat testi falanmı ehuehueheuheuheueh:enbuyukkk:

Valla ndk sen benden daha sabırlısın inan ben bunalımdayım resmen

yok canım sabırdan değill, içim içimi yiyo inann ama cuma gittim doktora hala yumurtalarım vardı çatlamayan oyüzden pek çıkabileceğini sanmıyorum testte ayy ne bilim yaa yapsakmı kıs testtt:1shok:

ben deminn sitede bir yazi okudumm.. karbonatla hamis oldugunu ogrene bilirsinn diyeee ve yaptiimm fosurr fosurr kabardii .. sizcee normallmii . kabarirsa hamissinn yaziyoo bidee sizz deneyinn hadiii ne olurr :asigim:

yok kızzzzz ben onu yaptım çok :roflol: o teste kaldıysa şimdiye kadar çoktan doğurmam gerekiyordu eheuehu. allah iyiliğini versin canım benim.
ama bu işler belli olmaz canım, belki karbonat vesile olmuştur gebeliğini öğrenmene hadi hayırlısı. gı bi idrar testi alsanya.

yaaaa biliyoduk karbonatıııı bizim bilmediğimiz bişeymi var kısımmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 şirketteyim karbonat bulamamm evdede yokkk. karbonatla ne yapılır onu bile bilmemm köpürdüyse hamile olabilirsin vallaa kısssssssss amaninnnnnnnnnnnnnn, lalece tahtta az kalacak görüyomusunn:sm_cool:

desene umutt yokkCADIARZUyaa her ayy ayni testi yapmakk tan biktimm.:dilcikar:hem disar da diz boyu kar varr gidemem simdii benn daha yeni geldimm usuyomm .. dahha fikir yokk mu arkadaslarr catlicammÇok üzgünüm çoook

canlarim idrar testi herkeste kabarir..cunki idrarda asit var.. karbonat ve asit zaten fosur fosur olur..eger erken ogrenmek isteyen varsa ovulasyon testi yapin iki kalin cizgi cikarsa hamissiniz

canlarim idrar testi herkeste kabarir..cunki idrarda asit var.. karbonat ve asit zaten fosur fosur olur..eger erken ogrenmek isteyen varsa ovulasyon testi yapin iki kalin cizgi cikarsa hamissiniz
canimm tugbammm benimm idrarinn asitlii oldugunuu zatenn biliyodumm ne bilimm ordada oyle yazinca belkii dedimm yaaaaaaaaaaaaa offfffffffff gicik oldumm simdii

:dilcikar:
yok canım sabırdan değill, içim içimi yiyo inann ama cuma gittim doktora hala yumurtalarım vardı çatlamayan oyüzden pek çıkabileceğini sanmıyorum testte ayy ne bilim yaa yapsakmı kıs testtt:1shok:

kız benıde özendirmeyin şimdi. evde geçen aydan kalan bir test var, yapsam çıkmaz dimi

tubacım ben iki aydır deniyorum karbonatı ama hiç kabarmadı dibe çöktü hep :)))) benimki asitli değil o zaman hehehehe

tubacik dün eşimle ç..........k........... ciye gittik yedik. kız kulaklarını çınlattım yaaaaa. kız hamile ve ben geçen sitede ç............. diye tutturdum diye :)))))))))))))
doğru söylüyorsun canım ovulasyon testi erken belirliyor gebeliği ama onlarda çok pahalı be. onu alana kadar kan testi yaptır daha kesin daha iyi :)

tubacık yaaa sen doğuracan nerdeyse (maşşallah) ama biz hala hamiş bile kalamadık gülüm be nasıl olacak böyle

idrar testiii regline en gecc 3 gunn kala cikiyoo daha oncesii cikmazz biliyomm canimm yaaaaaa . omrumm reglii gunlerinii saya saya bitcekk senağlama

neyse sabretcez napalım. işin garibi bende ne kasık ağrısı ne bişey yok. belirti den bi haber kıslar yawbenneyaptımki acaba yumurtlamada mı olmadı bu ay?:uhm:

patrikacım yapma daha erkense tek çizgi çıkıyo üzülüyoruz sonra bence biraz daha sabır benimde aczane kalmadı yaw geçen ay hepsinden aldım :)))) bu ay napıcam :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…