desene umutt yokkCADIARZUyaa her ayy ayni testi yapmakk tan biktimm.:dilcikar:hem disar da diz boyu kar varr gidemem simdii benn daha yeni geldimm usuyomm .. dahha fikir yokk mu arkadaslarr catlicammÇok üzgünüm çoook
ben ona simdii bisey diyemem hepp kendini harap ediyonn diyoo bana kiziyoooo .. su karbonatt testiinii dogrulasakk varyaa n eguzell olurr hemm ucuzz hemm basitt.. kendimii kek gibii hisssettimm vallakaydirigubbakcemile2yumurta kabartma tozuu acikta yogurtt oghhhhh daha kek te yemicemm bisey degillcokacimcoookkocişine söyle gelirken alsınn bi test, kar mı varr ne güsell çok seferim karıı buraya yağamadı bitürlüü. yazdan kalma bir gündeyiz...
patrikacım yapma daha erkense tek çizgi çıkıyo üzülüyoruz sonra bence biraz daha sabır benimde aczane kalmadı yaw geçen ay hepsinden aldım :)))) bu ay napıcam :)))))
kizlarr bisey dicemm tubacimm al kabartma tozunu eline bizde alalimm hamis olanla olmayanin arasindaki farkii bulalimmm bugun yaa bakk gercekk olurr birdee:teytey:canim bende bu yollardan cok gectim biliyom nasil stress oldugunu.. ama sabir guzel inan stress herseyi engelliyor.. dua edin.. bol bol calisin
canimm dogrumu diyonn hadii bi yapp yinede icime su serrp hadii bakalimm n olcakk
canım yapayım evde karbonat var ama bekletiyomusunuz siz karbonatı yoksa içine atıncamı hemen kabarıyo ben bekletmedim ama attığım gibi dibe çöktü dur yapıp geliyorum bekleteyimmi :)) ya benim adetim yeni bitti ama yaaa :)))))
derya cenım ya ben maydonuzu o kadar çok yiyorum ki nerdeyse her akşam ve sabah kahvaltıda peki hamileliği engellliyormu öyleyse yemem bir daha
kizlarr bisey dicemm tubacimm al kabartma tozunu eline bizde alalimm hamis olanla olmayanin arasindaki farkii bulalimmm bugun yaa bakk gercekk olurr birdee:teytey:
:roflol::roflol:hani kek yaparkenn katiyonyaa kabarmasii icinn ooo kizz:sm_cool:karbonat mıı:uhm: kabartma tozumuuu:uhm: ayy nevrim şaştııı. karbonat ne yaaa. kabartma tozuyla aynı şeymiii :tomato:
karbonat mıı:uhm: kabartma tozumuuu:uhm: ayy nevrim şaştııı. karbonat ne yaaa. kabartma tozuyla aynı şeymiii :tomato:
tubaaaaaaaaaaacimmmmmmmmmmmmmmmm ne oluur sende yapp karbonatii ne olurr hadii bakalimm deryaa yapiyoooo bende de hemenn kabardii hadiiihihoyyyt
allahh sendenn razzii olsunn kizz:)))) kızlar yaptımm hehehehee yaw bekliyom bekliyom dipte hamiş değilim ben zaten yeni bitti adetim ravzanurun gönlü olsun die yaptım :))) yaw benim idrar asitsiz hehe karbonat dipte sadece üstünde yağ gibi bi tabaka oldu o kadar
kizz patricia sen hala lafmii yetisdiriyonn gitt yapsana suu testii bacimm hadii buyukk deneydeyizz suaannn:1ninca::1ninca::1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?