En erken hamilelik belirtileri

kizz deryaninkii kabarmamis bakk cokmuss istee hadii sende yappgamyoncuiremsu

kızım ben işteyim ehueheuheeuheuh ravzanur nerden bulayım şimdi karbonat.
kızlar karıştırmayalım kabartma tozu olmayacak karbonat olacak :)))))))))))))))))))))))

kızlar merhaba karbonotu idrardan sonramı koyuyosunuz idrar yaptığııznz kaba nasıl oluyo ben önce karbonotu koydum sonra idrarı yaptım köpürdü ama geçen ay sonrada regl oldum zaten hatta eşime bile yaptırdım onunda kapardı siz nasıl yapıyısunuz

Canlarim bende yaparim ama evde degilim bitanelerim yaa :) kizlar ovulasyon testi yapsaniza ayy.. ben bukadar catlarken hergun yaptim adetime kadar positif kaldi..adetten once ogrendim ben

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:

eh canım aynı şey ha önce idrar yada karbonat farketmiyor. bende yazın çok yapmıştım hep kabarmıştı bazen de kabarmamıştı. boşuna ümitlendirmeyin kendinizi kızlar.

Canlarim bende yaparim ama evde degilim bitanelerim yaa :) kizlar ovulasyon testi yapsaniza ayy.. ben bukadar catlarken hergun yaptim adetime kadar positif kaldi..adetten once ogrendim ben

tubacım ayrıntılı anlatsana ben hiç ovülasyon testi almadım nasıl yani çokmu var içinde test nasıl adetine kadar yaptın nasıl öğrendin

tamammmmmmmmmmm BUYUKK DENEYY SONUCUUUALLAHH RAZII OLSUNN DEMKKII BU DENEY ASILSISZ BIRR YALANMIS kocaninda hamis olamayacagindann iptallllll:roflol::roflol::roflol:tesekkurlerr canimm tip yine birr soruyu cevabina kavusturtuu sagolunn arkadaslarr ehhhhh simdii baska deneyee gecelimm:sm_cool:

ben geçen girdim kimse yoktuki hatta sohbetin gebelik bölümüde var bişey daha sorucam bu ifadeleri nasıl koyuyosunuz yazının arasına ya ben yapamıyorum

krizalittt senmi geldinnn nasılsınn bebişin nasılll belirtilerini anlatsanaaaa, niye yasmıyonus kıslarrr

deryacim hollandada ovulasyon testi okadar pahali degil, trde pahaliymis diye duydum.. ben 30 tane almistim hamile kaldigim ay hergun yapacam dedim ..yumurtami kacirmak istemiyordum adetimin bitimindeen sonra hergun ayni saatte o testi yaptim.. yumurtam tam 16 inci gun atildi.. ve beraber olduk 2 gun arka arkaya..sonra elimde test kalmisti hergun gine yapiyordum..ve yumurtalayacami gosteriyordu sasirdim..dedim halami yumurtluyorum?? megerse hamile kalmisim ondan hergun cift cizgi cikiyormus,..adet gunumden 2gun oncede gebelik testi yaptim veee hamiss oldumu ogrendim

tubacimm tesekkrlerr canimmm ..beklicemm bir 3 gun daha sonra bakalimm..
anlamadigimm seyy herkesinn idrarii fosur fosur kabariyoo deryaninkii cokuyoo bir gariplik var bu istee degilmii:1ninca:bunu arastiralimmi ne dersinizzşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…