kizz deryaninkii kabarmamis bakk cokmuss istee hadii sende yappgamyoncuiremsubak canım ben yaptım çok sana anlatayım.
seffaf plastik bardağa çişini yapıyorsun :roflol: üstünede bir tatlı kaşığı karbonat katıyorsun.
yada tam terside olabilir ilk önce karbonat sonra çiş farketmez:roflol: gerisini biliyorsun kabarırsa hamilesin kabarmazsa değilsin :roflol: kızım musluktan akan sularda bile kabarıyor bazen.:1shok:
hemen hemen aynı canım yaa ben bakkaldan karbonat die alıyorum
allahh sendenn razzii olsunn kizz
egerr hamis olursamm sana bol boll cikolata yollicamm burdann sozzzzkaydirigubbakcemile3
sende kabartmatozunu yla karbonatii anlayana kadarrr ben bebisi kollarimaa alcamm anlasildii kizzz:sm_confused:ikiside aynii sey kizz hadii yapin yaa bi derya a cikolatayii alcakk bakinnşu paketlerdeki kabartma tozlarıyla olurmuuuu???????????
kızlar merhaba karbonotu idrardan sonramı koyuyosunuz idrar yaptığııznz kaba nasıl oluyo ben önce karbonotu koydum sonra idrarı yaptım köpürdü ama geçen ay sonrada regl oldum zaten hatta eşime bile yaptırdım onunda kapardı siz nasıl yapıyısunuz
kızlar merhaba karbonotu idrardan sonramı koyuyosunuz idrar yaptığııznz kaba nasıl oluyo ben önce karbonotu koydum sonra idrarı yaptım köpürdü ama geçen ay sonrada regl oldum zaten hatta eşime bile yaptırdım onunda kapardı siz nasıl yapıyısunuz
Canlarim bende yaparim ama evde degilim bitanelerim yaa :) kizlar ovulasyon testi yapsaniza ayy.. ben bukadar catlarken hergun yaptim adetime kadar positif kaldi..adetten once ogrendim ben
tamammmmmmmmmmm BUYUKK DENEYY SONUCUUUALLAHH RAZII OLSUNN DEMKKII BU DENEY ASILSISZ BIRR YALANMIS kocaninda hamis olamayacagindann iptallllll:roflol::roflol::roflol:tesekkurlerr canimm tip yine birr soruyu cevabina kavusturtuu sagolunn arkadaslarr ehhhhh simdii baska deneyee gecelimm:sm_cool:kızlar merhaba karbonotu idrardan sonramı koyuyosunuz idrar yaptığııznz kaba nasıl oluyo ben önce karbonotu koydum sonra idrarı yaptım köpürdü ama geçen ay sonrada regl oldum zaten hatta eşime bile yaptırdım onunda kapardı siz nasıl yapıyısunuz
kızlar ya bişey diycem bu forumda sohbet bölümüde var neden oraya geçmiyoruz patır patır yazışırız ordanda
tubacimm tesekkrlerr canimmm ..beklicemm bir 3 gun daha sonra bakalimm..Canlarim bende yaparim ama evde degilim bitanelerim yaa :) kizlar ovulasyon testi yapsaniza ayy.. ben bukadar catlarken hergun yaptim adetime kadar positif kaldi..adetten once ogrendim ben
ben geçen girdim kimse yoktuki hatta sohbetin gebelik bölümüde var bişey daha sorucam bu ifadeleri nasıl koyuyosunuz yazının arasına ya ben yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?