En erken hamilelik belirtileri

ne güsel bilinçli hamile olmuşsunn bilinçli anne olacaksınnn tebrik ediyom valla senii helal olsun tubacımmm kim tutar seniiiii:1hug:

napim kiz bi sene boyunca hamile kalmak icin nerde site var, nerde belirtilerle ilgili bisey var okuya okuya.. nerdeyse kadin dogum uzmani cikacaktim :) hehehhe

ya kızlar aslında internette satılan testler ucuz. eczanedekiler pahalı oluyor. ben bu ay tutturamazsam kesin alıcam

merhaba arkadaşlar nasılsınız.geçmişi fazla okuyamadım.hiç hamişimiz çıktı mı?

suzancım hoşgeldinnn, var var yeni hamişşş lalece hamileee ama yenilerden o belki tanımassınn. zaten yeni gelenler hemen hamile oluyooo. bizim kazıklar çakılı duruyo halaa. sen nasılsın bebişin nasıllll nekadarlık oldunus şimdiii???

kizlarr ben kactimm insallahh bidaki acmamda herkesin hamis haberinii alirimm .. eee bu aksama bakadrr zamaninizz varra.s

valalhii iyiyizz ya senn .. bugunn hamis haberii aldikk canimm ama isminii unutttumm arkadasinnyaa hatta cokk guzell seylerr yazdii belirtileriniii durr bakimmkimdii oo

hamilemizi kutluyorum.
tubacık biz iyiyiz canım.cinsiyetini öğrenmedim zaten şuan söylenen cinsiyet çokta garanti olmuyor.geçenlerde bir arkadaş yazmıştı başka bir topicte dr iki gidişindede erkek demiş hastanede bakmışlar geçen gün oradada kız demişler.ben druma sormadım bile cinsiyeti bellimi diye.zaten ilk bebek sağlığı yerinde olsun kız erkek farketmez

kızlar varya cok güldüm geçmişi okurken sırnaşık şey. bu arada yeni hamş cıkmış. lalece.. allah inşallah sağlıklı evlat nasıp eder. :teytey:

14+1 olduk tubacikla aramızda 1 hafta var.çıkart o kazıkları çakıldıkları yerden kır at hemen hamile kal:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…