ordada sürekli hamilelikten bahsedersek deli sanarlar bizikaydirigubbakcemile3
canimm bende calisirken oyleydimm cokk kotuu oluyoo insann...........hihoyyytsana kolay gelsinn kizlarr ben cikmam lazimm ama sohbett cokk guzell .,hwm okuyorum hem gülüyorum bu gidişle karşımdakilerde beni deli sanacak:))))))))))))))
deryacim hollandada ovulasyon testi okadar pahali degil, trde pahaliymis diye duydum.. ben 30 tane almistim hamile kaldigim ay hergun yapacam dedim ..yumurtami kacirmak istemiyordum adetimin bitimindeen sonra hergun ayni saatte o testi yaptim.. yumurtam tam 16 inci gun atildi.. ve beraber olduk 2 gun arka arkaya..sonra elimde test kalmisti hergun gine yapiyordum..ve yumurtalayacami gosteriyordu sasirdim..dedim halami yumurtluyorum?? megerse hamile kalmisim ondan hergun cift cizgi cikiyormus,..adet gunumden 2gun oncede gebelik testi yaptim veee hamiss oldumu ogrendim
valalhii iyiyizz ya senn .. bugunn hamis haberii aldikk canimm ama isminii unutttumm arkadasinnyaa hatta cokk guzell seylerr yazdii belirtileriniii durr bakimmkimdii oomerhaba arkadaşlar nasılsınız.geçmişi fazla okuyamadım.hiç hamişimiz çıktı mı?
merhaba arkadaşlar nasılsınız.geçmişi fazla okuyamadım.hiç hamişimiz çıktı mı?
derya cimm yazmis oldun cevaplarr yerinin altinda ifadelerin ustune tikla o oaraya geciyoo .. bunu sormustun sanirimm degilmi:1hug:ya nie bende yapmak istiyorum banane yaaa :((((((((
valalhii iyiyizz ya senn .. bugunn hamis haberii aldikk canimm ama isminii unutttumm arkadasinnyaa hatta cokk guzell seylerr yazdii belirtileriniii durr bakimmkimdii oo
derya cimm yazmis oldun cevaplarr yerinin altinda ifadelerin ustune tikla o oaraya geciyoo .. bunu sormustun sanirimm degilmi:1hug:
suzancım hoşgeldinnn, var var yeni hamişşş lalece hamileee ama yenilerden o belki tanımassınn. zaten yeni gelenler hemen hamile oluyooo. bizim kazıklar çakılı duruyo halaa. sen nasılsın bebişin nasıllll nekadarlık oldunus şimdiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?