En erken hamilelik belirtileri

deryacımmmm dayanamadım söliim bariiia.s.
cevap yazdığın bölümün altında gelişmiş cevap yazan biyer var onu tıkla önce göreceksin canikomm:enbuyukkk:

14+1 olduk tubacikla aramızda 1 hafta var.çıkart o kazıkları çakıldıkları yerden kır at hemen hamile kal:roflol:

vallahi bi kırabilsek o kazıklarıı herkesin önünü açmış olacaz ama çıkaramıyoskiiii 1 ay boyunca gün aşırı çekiyos çıkmıyo meletkötükedihüso bi çıkarsam alıp kaçacamm böle

çeke çeke senin kazık baya gevşemiştir çıkar yakında bakarsın bu ay çıkarda sende hamile kalırsın(İnşallah):Saruboceq:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ravzanur..........................18 aralikcokacimcoook

Shinmina ....................... 19 aralık[/quote]

hadii kizlarrr

n d k zeynep cimm ve diger arkadaslarr ben herkesinn r4egli gununu aklimda tutamixyorumm liste yapmiyomuyizzzz

valla vardı liste canımmm, ceylan bi gelsin o ilgileniyo liste işiylee. ben günümü bilmiom valla maviş ne zaman olursa bende ozaman kaydirigubbakcemile5 aynı gün bitti kırmızılarımızz:içelim: (cola :)

Kızlar bu kaçıncı listemis heuehu

Shinmina ....................... 19 aralık
Patricia...........................20 aralık

Ravzanur........................18 aralık
Patricia...........................20 aralık

off ya benim gülümsemelere tıklanmıyo bide ruh halime tıklanmıyo niyeki yaa herkes koyuyo bi banamı yasak :))))))))) benim pc demi bişey var anlamadım

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ravzanur..........................18 aralikcokacimcoook

hadii kizlarrr[/QUOTE]

en son liste yaptığımızda topic kapanmıştıııkorkiom ben yapamayacaam galibaaa:1no2: peşpeşe aynı şeyleri yazınca topic kapanıyo kıslarrr. şimdi ceylan gelir ekler listeyikaydirigubbakcemile5

off ya benim gülümsemelere tıklanmıyo bide ruh halime tıklanmıyo niyeki yaa herkes koyuyo bi banamı yasak :))))))))) benim pc demi bişey var anlamadım
canimm senn hizli cevapp yaza girmicen onun ustunde cevap yazz bitanee daha varr onuu tikla cevap penceresi aciliyoo onun altindaki ifadelerin ustune tiklaa .. hizli cevaptan yazi yazma okkcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…