En erken hamilelik belirtileri

kızlar ovülasyon testi ne kadar kaç tane var içinde ben bu işe taktım kafayı alıcam yaw hehehe öğrenirim çabuk bari hamişliği

ndk cim evet iyi hatırlıyorum sanki aynı gündeydik. hatta sen benden bir gün önce olmuştun. senin bu cuma olman lazım canım bende cumartesi :))))))))
derya002 ovulasyon testi her eczanede bulunmuyor canım. büyük eczanelere bakman lazım. ama internette daha ucuz oluyor. içinde 7 olanlar var 12 olanlar var çeşitli işte. bi medismart yaz istersen çıkar zaten fiyatları ve özellikleri

kızlar ben bu ifadeleri buluyorumda tıklanmıyo üstlerine benim pc format istiyo ben bi format atayım şuna geleyim sonra görüşürüz canlarım

aaa aynı günlermiydik senledeee hihoyyyt ohh ohhh birlikte stres yapcas demekkkhihoyyyt

sen kaçında bekliyosunnn???

kız ndk bende 20 sini beklıyorum. patrıca ile aynı gün. sen bizden 2 gün sonra. ahhhh ahhh belki benim 18 i bile gelebilir. ben erken olurum. ama daha günüm gecmedi hiç. 24. günden baslarım beklemeye. eger bu ayın 23 ü atlatırsam kesinkes hamileyim demektir. cünkü gecen ay 23 oldum. kendimi bildim bileli gecikmedi 1 gün bile.acaba yapamadım yaww hiççççççç:çok üzgünüm:

kızlar biraz önce arşivde aradım listeyi ama temizlik yaparken onlarıda silmişler galiba.
deryacım o ifadeleri tıkladığın zaman sadece yazı olarak yazıyor ifadeler mesajı gönderdiğin zaman çıkıyor.

medismat ın ovulasyon monitörü var o 500ytl civarı ama onu her zaman kullanıyorsun bi sınır yok ömürlük :)
birde aynı idrar testi gibi olanlar var içlerinde 6/7/12 falan var onlarıda 111 ytl okumuştum .
ama benzer ürünler internette 30ytl falan satılıyor. bende okuduklarımı yazıyorum kızlar yinede bi arastırın yanlışlık olmasın.:CüvCüv:

kızlar ben kaçıyorum.kendinize çok iyi bakın.yarın ikili taramanın sonuçlarını alıcam İnşallah herşey yolundadır.benim için dua eder misiniz.görüşürüz.

ANAMM NE KADAR PAHALI ŞEYLERMİŞ BUNLARRR, HER AY DOKTORA GİDERİM DAHA İYİ :dilcikar:

evet ndk cim yaaaa eczanede satılanlar çok pahalı. ben şimdi gittiğim hastaneye sordum yumurta takibi kaça yapılıyor diye 190 civarı bişey demişti tam hatırlayamadım. ama bu ay bu takıbı yaptıramazsam mutlaka internetten ucuz olan ovulasyon testlerinden alıp yapıcam. onlarlada çok hamile kana gördüm ben .

Ndk canım biz geçen ay 22sinde adet olduk senle aynı gündü hatta ve aynı günde bitti. Ben 34 günde bir oluyom muhtemelen adet tarihim 24 olması lazım sen kaç günde oluyon

Ndkcim belirtilerimi yazmayi cok isterdim ama hic bir belirti yasamadimki canim yaa :) adetim gectikten sonra biraz uyku halim artti okadar..

slm arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum ben pko hastasıyım 3ayı geçti adet olmadım ilk ayda idrar tahlili yaptırmıştım negatifti daha yaptırmadım dün akşam gögsümden sıvı geldigini farkettim zaten gögüslerim çok agrıyodu sizce nedir bu bilgisi olan varsa cvplarsa sevinirim şaşkın durumdayım

yadelcim sende prolaktin fazlalılı olabilir canım ama bunun için kan testi yaptırman lazım. hormonlarında sorun var sanırım. bendede prolaktin fazlalığı vardı ama göğsümden sıvı gelecek kadar değil. sadece sınırın biraz üstündeydi. ilaçla iki ayda düştü ama ihmal edersen kötü etkileyebilir hayatım. biran önce doktorunla goruşmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…