En erken hamilelik belirtileri

hepimizin ortak sorunu budur tahlil yapmaktan korkuyordum bu gün yarın aradan 3buçuk ay gecti oooofff arkadaşlar yaa doktora iki haftadan önce gidemem ozamana kadar catlarım ben igne tedavisini bıraktım doktor ilaçların etkisi 3ay sürer dedi ama o günden buyana hiç adet olmadım karnımda şişti

heeeeeeeeee yadellllllll ben baska sandım senin sorununu canım benım . bu durumda hiç yorum yapamıcam :) insallah vardır hamişlik. peki eczaneden alamıyormusun test?

ilk ay test yaptım nagatifti dahada yapmadım zaten gebe kalmak benim için mucize gibi bişey daha öncede gebe kaldım ama 2haftalıkken düştü şimdide diyorum hamile olsam çoktan düşerdi inş kötü biey degildir diger gebeligim kan tahlilinde cıkmıştı

yedelcim, düşük diyorsun,göğüsten süt gelmesi diyorsun. ben prolaktin diye ısrar ediyorum. prolaktin testin kaç çıktı canım?

yadelcimm bende de pko var pkolular genelde çok zor adet görürler canımm, panik yapma gebelik olmayabilirrr. ama doktora git en kısa zamanda gebelik düşünüyorsan tedaviye başlasın doktorun. bende tedavi görüyorumm.

mavişcimmm ben düzensiz adet olurum hepp ama tedaviye başladığım ilk ay 22sinde oldum canım. bu ay da doktorum bu cumartesini bekle dedi bana. olmassa gitcem tahlil yapcakmışş. ahh nası özeniyodum düzenli adet olanlaraa. çünkü benimkinin nezaman geleceği belli olmuyoodu.

Canım benimde hep düzensizdi doktor ilaç verdi yaklaşık 10 aydır falan 33-34 günde bir oluyom zaten bebiş varsa bence haftasonu testlerde çıkar

Canım benimde hep düzensizdi doktor ilaç verdi yaklaşık 10 aydır falan 33-34 günde bir oluyom zaten bebiş varsa bence haftasonu testlerde çıkar

evet canımm bu hafta sonu çıkar sanırım artık, inşallah hamileyizdir bitanem yaaa, önümüzdeki haftaya bissürü haberler veren olcak ne güselll

her ay yaptırman lazım canım takip için. o zamanki değerin çok güzelmiş ama 27nin üstüne çıkmış gübü gözüküyor şu anda. peki göğüslerinde kaşıntı baş ağrısı gibi şikayetlerin varmı. bende bu belirtiler oldukça fazlaydı.

sanırım iyi beni rahatsız ediyor mide bulantılarım başladı erkenden.dr ye gitmedim cuma gunune randevu aldım inşallah keseyı göreceğiz cumaya.

unuturmuyuz gelgitim. sayfalar çok çabuk ilerliyor. bi kafamı çeviriyorum iki sayfa atlıyor, görmedim valla geldiğini canım. mide bulantıları başladı he ay maşşallahhhhh

ya ceylanı bende merak ediyorum en son bayram tatili için istanbuldaydı galiba , geri dönmüş olması gerekiyordu ama yazmadı .....onunda durumu falan kötüydü morali çok bozuluyor çok takıyor kafasına belki bi süre gebe sayfasına girmeye bilir diye tahmin ediyorum kıslar.

kızlar şimdi eczaneye gittim dayanamadım ovülasyon testi sordum off soluk soluğa kaldım 120 ytl falanmış içindede 7 taane varmış zaten eczanede yokmuş 7 tane test için 120 ytl de vermem açıkçası çok pahalı başka yolu yokmu bunun yaa nasıl anlıycaz yumurtladığımızı hehehe size bişey daha anlatıcam akşam gezmeye gittik orda yaşlı bi teyze vardı artık her gördüğüm yaşlıya soruyorum nasıl anlıyodun hamileliği diye ne bileyim kızım karnımız şişince istifra edince anlıyoduk dedi hehe yada bebek kıpırdayınca eskilerden bi yöntem bulmaya çalışıyorum ama yok karbonat marbonat bilmiyolar yaw hhhehee biz eskilerden daha tecrübeliyiz valla

kızlar ceylandan haberi olan varmı rastlamadım ona hiç.sorun yoktur inşallah.

ceylan yoğundu bugünn kocası yakasını bırakmıyodurkaydirigubbakcemile3

canımm bulantıların şimdiden başladıysa belkide kız olacak bebişinnn.inşallah sağlıklı sıhhatli olur, ilk zamanlarda belirtilerin nelerdiii bidaha anlat hadiii kaydirigubbakcemile5:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…