sevedail seni hamiş kısmına yazcaktır bidahaki aya o yüzden yazmamıştır :)))))))))))))))
sedacım ben yazdım ya canım
inşallahhh bakalım salı günü ne olcakkk bu akşam çatlama iğnesi vurdurmaya gidiorum senağlama ilk başta doktor dediğinde çok umutlandım ama burda bi kaç defa iğne olupda tutmayan olunca yıkıldım ben hemen olur sanıodummm senağlama senağlama senağlama senağlama
inşallahhh bakalım salı günü ne olcakkk bu akşam çatlama iğnesi vurdurmaya gidiorum senağlama ilk başta doktor dediğinde çok umutlandım ama burda bi kaç defa iğne olupda tutmayan olunca yıkıldım ben hemen olur sanıodummm senağlama senağlama senağlama senağlama
güzelcim, çatlatma iğnesi.. tutturucu bişey değildirki zaten. çatlamanın tam zamanını biliyorsun sadece... yumurtanın kesin çatlayıp atıldığını biliyor oluyorsun. saati belli.... ona göre ilişki mevzuuna giriyorsun.
tutması, yine de tesadüfi bişeydir. o yumurtanın o spermle karşılaşmayacağı varsa.. gene karşılaşmaz yani.
ama sen umutlu ol... senin yumoş kesin döllenecek :)
canım buna da şükür ya ya bi sorunun olsa ne yapcaktın böyle deme daha kötü şeyler çıkmasın Allah bizi deniyo isyan etcez mi diye üzülüyosun biliyorum üzülme diyemem elinden gelmez ama daha kötü insanları aklına getir
canım buna da şükür ya ya bi sorunun olsa ne yapcaktın böyle deme daha kötü şeyler çıkmasın Allah bizi deniyo isyan etcez mi diye üzülüyosun biliyorum üzülme diyemem elinden gelmez ama daha kötü insanları aklına getir
ben bugün adet olamadığım için doktora gittim ve adet olmadan çok güzel bi yumurta oluşmuş iiçimde çok kaliteli dedi doktor çatladı çatlayacak dedi ve emin olmamız için iğne verdi ilaçla yumurtlama yapılmadı tam 22 mm miş yumurtamm bugün iğne salıya kadarr gün aşırı ilişki
ben bugün adet olamadığım için doktora gittim ve adet olmadan çok güzel bi yumurta oluşmuş iiçimde çok kaliteli dedi doktor çatladı çatlayacak dedi ve emin olmamız için iğne verdi ilaçla yumurtlama yapılmadı tam 22 mm miş yumurtamm bugün iğne salıya kadarr gün aşırı ilişki
kızlar herkesde aynı değil işte baksana adet zamanı geldi yeni çatlıycak o yüzden mümkün olduğunca sonn güne kadar çabalayın
Yalel cim ne güzel konuştun... Allah yumurtası olmayan arkadaşlara sabır versin.... Çok şükür bizim yumoşlar var.. bekliyoruz bebeğimizin vakti gelecek....hayırlısıyla..
heh maşallah... benim doktorum bu ay yumurtamın 22 mm olduğunu görünce.. ''bunu burdan alıp, tavaya kırıp yemek lazım.. mükemmel bişey... '' dedi. demekki seninki de insanın iştahını açacak kadar hoşlaşmış :)
çatlattır bakalım... hayırlısıyla.. besmeleyle başla emi :)
ama salıya takılma derim ben... sonuna kadar devam.
nazcım düştüğünü gördün dimi ne kadar dı
Allah seni davul etsin emi hep yumurta deyince aklıma o geliyo zaten kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?