En erken hamilelik belirtileri

deryacım canım benım dedim ya eczanelerde pahalı ınternette 30ytl falan diye bide internetten arastır istersen canım. ben internetten alıcam bu ay :lepi:

valla kafam iyice karıştı birde gögüs uçlarımda kabarcıklar oluşmuş yeni fark ettim bunları baş agrım falan yok. en kötüsü ne biliyomusunuz umutlanıp umutlanıp negatifi görünce insan çıkmaza giriyo herkesin allah gönlüne göre versin bebek benim için okadar uzak bi ihtimalki hayalini bile kendime çok görüyorum

canım benim bi eczaneden test alsan ya:) bizde meraka düştük bak şimdi. kaydirigubbakcemile

kızlar ceylandan haberi olan varmı rastlamadım ona hiç.sorun yoktur inşallah.

Canım benim burdayım sabah bir girdim çok yoğunum bugün bayram sonrası sen nasılsın tatlı anne...:1hug:Adet oldum belki biliyorsundur Aylar geçtikçe umutları azalıyor ama pes etmek yok..

ceylan girdi ara ara kıslarr, regl oldu bitti çalışmalara başladı. istanbulda doktora da gidememiş. dönmüş kütahyaya. bugün yoğundu çok poliçeleri vardı girer birazdan sorun yok şimdilik ondayerimseniben

ceylannnnn ne iş yapıyorsun kıııııı sigortacılıkmı. bırak kocisin yapsın kız sen bizle muhabbete gel :)

Ben Sizi terkedebilirmiyim ama moralimin çok kötü olduğunu çok iyi tahmin etmişsin Ayyy sizleri çok seviyorum Sizler olmasanız ben daha zor geçiririm günleri Allahın izniyle gelecek nazlı kuzularımız..:1hug:

mide bulantılarım başlayınca tmm hamileyim dedim.ondan önce her wc ye gittiğimde adet oldummu diye bakıyordum hatta wc ye sırf onun için gidiyorduum.doktorada gitmeyince.ama 3 gundur tmm dedim hamileyim.mide bulantısı erken başlayınca kızmı olurmus.

ceylancım okudum daha önce başka topicte adet olduğunu okudum ancak cok yoğundum yazamadım durumlar ne diye ara ara girip kontrol edip cıktım.o yuzden merak ettim seni nasılsın diye.epey üzülmüştün.ama sanırım yeni umut olustu ve calışmaya başladınız herhalde değilmi?:))))

evet yaa benım eskı patronumun eşi ahh garıbım yeni doğum yaptı, o hemen başladı mide bulantısına ama allahlıktı durumu öyle boyle değil, ancak ıkı gunde bir serum takılarak bastırılıyordu mıde bulantısı oda cok az işe yarıyordu. ay doğurduda öyle kurtuldu canım benım. evet ama teziniz doğru bir kız çocuğu oldu onunda :)))))))))

Sadece bu ay çok geçiktim hiç böyle olmazdı mide bulantısı birde kusma başlayınca meğer hepsi psikolojik ateşim yüksekti daima adet olduğumda bile düşmedi 3.gün düştü Dr.gidemediğim için biraz kötüyüm keşke gidebilseydim ilaç verilmeden beklenmesi acı veriyor..Polikistik overliysem ne bekliyor dr.um anlamış değilim...Kızlar biliyor eşimle de aram pek iyi gitmiyor onu da çok stressee çok soktum..Bayram sabahı bile hiç yoktan ağlattı beni..yani ben ağladım dü
zwelmem gerekiyor ama nasıl

gelgitçim mide bulantısı çok olunca kız uyku çok olunca erkek die okumuştum biyerde ben allah sağlıklısını versin gerçi ama sen ne istiyordun kızmı erkekmi

kızlar ben bu ay cok rahattım biliyorsunuz.doktor gel demesine rağmen gitmeyecek marta kadar.ancak ovulasyon testi alacaktım hatta ilk sefer adetime yakın ateş ölçmeye başladım.ama sanırım biraz dalga meselesi yaptım kendime.zırt pırt ateş ölçuyordum falan.nasıl ölçüleceğini bile bilmiyorum abartısız.ceylanada sormustum hatta.yanı bişeler yapayım diyordum ama mecbur hissettiğim için kendimi.o yuzden stres en buyuk düşman.ilk önce onu yenin.bende kazık çakanlardandım yoksa.

Canımm benim çok saol bence kız annesi olacaksın içime doğuyor
Umut olmadan yaşanmıyor ama bu ay hiçbişey içmeyeceğim geçen ay neler n eler içtim ne oldu hepsi boşa..

yadelllllllllllllllllllklava: neden hayalini bile çok görüyosun yaaa 70 yaşında menopozlu kadınlar gibi konuşuyosunnn. sen mucizeye inanmıyomusunnnnnnnn, bak diğer arkadaşlarda hiç problem yok onlarında olmuyoo, allah nasib edince herşey bahanee. hem bende pkoluyum diyorum sanaaaklava: bak benim doktorum pkoyu hiç önemsemiyoo. yumurtlaman tembel dedi bana onu güçlendirince olacak çocuğun dedii. sende tedavini ol, doktor kontrolünde olursan olur bebeğin. nice sorunlu kadınlar varr. rahmi alınanlar var allah korusunn. sen böyle konuşursan şükretmezsen allahın gücüne gitmezmii?? hiç olmadı tüp bebek denersinizz çaresimi yokk. vallahi senin kadar olumsuz konuşan birini hiç tanımadım ben şimdiye kadar. böyle konuşursan kendini ve çevreni olumsuz yönde etkilersinn. bia arkadaş vardı bu sitede beyazmelek isimli o olmayacak olmuyoo deyip durmuş hep aylardır psikolojisi bozulmuşş, psikoloğa gitmişler psikolok olacak olacak diyeceksin sürekli demişş bebeğin senin psikolojik olarak hazır olmanı bekliyo demişş sürekli olacak de demişş. beyazmelek o terapiyi uyguladığı ay hamile kaldııı... karşılaşırsanız bu sitede sor ona. lütfen olumsuz bir laf etme artık, hemen doktora git çocuk istiyorum de tedavine başla yoksa dövecem seniiikötükedihüso

kızlar kaç günde regl oluyosunuz ben 24 25 değişiyor geçen ay 24. günde oldum yarında 24. günüm doluyo hayırlsııs bakalım herşey kısmet siz kaçgünde oluyosunuz

sağlıklı olmasını istiyorum sadece.ama ne yalan söyleyeyim kız cocuklarını cok seviyorrum eşimde bende.

ceylancım nolur moralimizi bozmak yok bak burda bizde varız bizde senin gibi beklemedeyiz aynı zamanda adet olduk inş bu ayda aynı zamanda bebiş alıcaz senle ama moral bozmak yok tmm mı eşinide kendinide üzme sakın emi

ceylanım bitanem. biraz oluruna bırak be tatlım. doktorunuda değiştir bak faydası olacak inanıyorum. ama kimden nekadar hikaye okuduysam ancak sakinleştikleri zaman hamile kalabildiklerini duydum. boyle yapınca biliyorsun hormonların izin vermiyor ne yazıkkı hamiş olmanaaa(((( bizide üzüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…