kızlar şimdi eczaneye gittim dayanamadım ovülasyon testi sordum off soluk soluğa kaldım 120 ytl falanmış içindede 7 taane varmış zaten eczanede yokmuş 7 tane test için 120 ytl de vermem açıkçası çok pahalı başka yolu yokmu bunun yaa nasıl anlıycaz yumurtladığımızı hehehe size bişey daha anlatıcam akşam gezmeye gittik orda yaşlı bi teyze vardı artık her gördüğüm yaşlıya soruyorum nasıl anlıyodun hamileliği diye ne bileyim kızım karnımız şişince istifra edince anlıyoduk dedi hehe yada bebek kıpırdayınca eskilerden bi yöntem bulmaya çalışıyorum ama yok karbonat marbonat bilmiyolar yaw hhhehee biz eskilerden daha tecrübeliyiz valla
valla kafam iyice karıştı birde gögüs uçlarımda kabarcıklar oluşmuş yeni fark ettim bunları baş agrım falan yok. en kötüsü ne biliyomusunuz umutlanıp umutlanıp negatifi görünce insan çıkmaza giriyo herkesin allah gönlüne göre versin bebek benim için okadar uzak bi ihtimalki hayalini bile kendime çok görüyorum
kızlar ceylandan haberi olan varmı rastlamadım ona hiç.sorun yoktur inşallah.
ya ceylanı bende merak ediyorum en son bayram tatili için istanbuldaydı galiba , geri dönmüş olması gerekiyordu ama yazmadı .....onunda durumu falan kötüydü morali çok bozuluyor çok takıyor kafasına belki bi süre gebe sayfasına girmeye bilir diye tahmin ediyorum kıslar.
ya ceylanı bende merak ediyorum en son bayram tatili için istanbuldaydı galiba , geri dönmüş olması gerekiyordu ama yazmadı .....onunda durumu falan kötüydü morali çok bozuluyor çok takıyor kafasına belki bi süre gebe sayfasına girmeye bilir diye tahmin ediyorum kıslar.
mide bulantılarım başlayınca tmm hamileyim dedim.ondan önce her wc ye gittiğimde adet oldummu diye bakıyordum hatta wc ye sırf onun için gidiyorduum.doktorada gitmeyince.ama 3 gundur tmm dedim hamileyim.mide bulantısı erken başlayınca kızmı olurmus.
ceylancım okudum daha önce başka topicte adet olduğunu okudum ancak cok yoğundum yazamadım durumlar ne diye ara ara girip kontrol edip cıktım.o yuzden merak ettim seni nasılsın diye.epey üzülmüştün.ama sanırım yeni umut olustu ve calışmaya başladınız herhalde değilmi?:))))
valla kafam iyice karıştı birde gögüs uçlarımda kabarcıklar oluşmuş yeni fark ettim bunları baş agrım falan yok. en kötüsü ne biliyomusunuz umutlanıp umutlanıp negatifi görünce insan çıkmaza giriyo herkesin allah gönlüne göre versin bebek benim için okadar uzak bi ihtimalki hayalini bile kendime çok görüyorum
Sadece bu ay çok geçiktim hiç böyle olmazdı mide bulantısı birde kusma başlayınca meğer hepsi psikolojik ateşim yüksekti daima adet olduğumda bile düşmedi 3.gün düştü Dr.gidemediğim için biraz kötüyüm keşke gidebilseydim ilaç verilmeden beklenmesi acı veriyor..Polikistik overliysem ne bekliyor dr.um anlamış değilim...Kızlar biliyor eşimle de aram pek iyi gitmiyor onu da çok stressee çok soktum..Bayram sabahı bile hiç yoktan ağlattı beni..yani ben ağladım dü
zwelmem gerekiyor ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?