cvp için çok teşekur ederım canım
ama ben bişey anlamadım ''ama cok az olursa egerbu''demek istediğin hemen dr git diyemı yok tutunuyo diyemı öle dedin yani iii mi kötümü az gelmesi benım bir damla kahverengi bir kan geldı akıntı değil kan cunku camaşırımda tam yuvarlak cıkmış
ya ben 2 aydır adet olmuom ve yumurtladığımı hiç düşünmüodum adet sökücüde fayda etmedi başka adet söküü almaya gittim doktor vermedi bu yumurtayı kaçıramayıs dedii
4 haftalık canım
4 haftalık canım
sevin gülüm sevin bak ne güzel işte bu olanlar çok güzel valla sen süslen püslen yumurtanın çatlamasını beklemirmirmirmir
yok canım büyüklüğü ne kadardı
yalelcim sana da hep leyla yazasım geliyor.. düzeltiyorum... insallah kızlar ..
üşenmeyıp calısmak lazım .. bu ay ev işlerini de aksattımm...
yok öyle dip köşe temizlik.... sonra yorulup uyuyakalmak yok. bebeklerimiz için çalışacağız...
bir de insanın şükretmesi lazım.. biraz geç oluyorsa vardır bir sebebi.. evliliklerimize iyice alışmak içindir.. biz hayırlısı nedir onu bilmioruz.. hayırlısıyla çabuk gelmesi için dua ediyoruz.
kıslarr ya içimde acayip bi umut war bu arada ben d.kontrol hapını bırakalı 2 ay oluo!!!yumurtalarım bu kadar hızlı yaniii çok üretkenmişimmm
çok geçmiş olsun nazcım.. ne zaman oldu bu?
ben de geçen ay bir düşük yaşadım... 3-4 haftalıkken.
bir de mayısta 6 haftalık gitmişti benden..
bu sefer tutunacak meleğim.. gelecek ve gitmeyecek.
sen de öyle düşün güzelim. ''yine gidecek bu'' diye strese girince bile... olmuyor o iş. aman diyim, kendini iyi hissedene kadar bekle ...
çok tşk ederim canım çok saolll yaşda geçio die telaşlanıom işde
aynen ben de.
geçen gün yazmıştım.
bu ay hiçbirşey yapmıyorum. dip köşe temizlik yok.. hava çok güzel diye cam silmek yok....
oturdum... hayati faaliyetler için sadece hareket ediyorum. kendimi yormuyorum hiç.
siz de öyle yapın. benim doktorum böyle yapmamı önerdi.
maşallah maşallah... hadi şekerim... o yumurtaları bi pişirin... afiyetle de yiyin :) bize de kokusu gelsin... bekliyoruz güzel haberleriiiiii:teytey:
canım kaç yaşındaydın ki ben 80 doğumluyum 5 aydır düşünüyoruz tabi erken anne olmak güzeldir ama ne yapalım daha 35e kadar yolu var ilk çocuk için
canım ben geçen sene nisanda düşük olmuştu.sonra 1 ay korunma verdi doktor.haz.tem.ağs.idrar yolu iltihabıyla geçmişti .eyl ekim kasım bankaya girmiştim.oyüzden düşünmedik gerçi krizden dolayı çıkarıldık ama şimdi düşünüyorus artıkın.
kibrit kutusu büyüklüğünde.
iiinnnşallah canım yaaaa bakalım salıya kadar heyecanla bekleyeceğim yaa gün aşırı değilde her gün yapsak ya o işiiiii :jeyyar:
salıya kadar bekleyin mi dedi doktor?
siz devam edin bacım.. gün aşırı devam. salı günü itibari ile her gün yapın.... bi 6 gün her gün...
sen dinle bak.. pişman olmazsın :) kaybedecek bişey yok :)
onlar günaşırı diyorlar... olayı sıkıcı hale getirmemek ve sperm sayısınız mak. tutmak için...
benim doktorum, diğer günlerde nasıl yaparsanız yapın... günaşırı öneririz.. daha aralı olmasın ilişkiler mümkünse dedi. ama yumurtlama dönemi (4-5 gün) sürekli ilişki diyor. aralıksız her gün.
ama tabi, iki kişi ne zaman isterse... o zamandır doğru zaman.
kızlar hadi ben çıkıyorum sonra görüşürüz kocam gelcek o bana lazım bak bebek yapmak için bi kocaya ihitiyaç var ne yapıyım onu da ihmal etmiyim :)))))))))))))))))))))
daha doğrusu, biz bu yöntemi uyguluoruz. özellikle çabalamak değil, zaten normal ilişki düzenimiz buydu.
ve tutturduk da....
ama ben düşürdüm iki kere. ikisi de beklenmeyen zamandaydı...
farkına varamadan düştü.
bu sefer de, o sebeple, bilinçlice deniyoruz bakalım..... o yüzden de, düşmesin diye... hiç kıpraşmıyorum - kendimi yormuyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?