En erken hamilelik belirtileri

yani hergün yapalımm dimiii kıslarrr inş. yaaa inşşşş..kocama bugün yaptırcağım iğne için adet sökücü dedim olursa süpriz olsunnnn :jeyyar:

hihihihi... cadı kadın seniii...
inşallah... her şey istediğimiz gibi... güpgüzel olur inşallah.

her gün olaya devam... zaten kocişleri boş bırakmamak lazım. evde canları çıksın - dışarda gözü bile kayacak hali kalmasın.

ben de düşünmeye başladım.. acaba baba adayımıza nasıl haber veririz?

hihihihi... cadı kadın seniii...
inşallah... her şey istediğimiz gibi... güpgüzel olur inşallah.

ben de düşünmeye başladım.. acaba baba adayımıza nasıl haber veririz?

walla ya nasıl bi süpriz hazırlasak bajımm??

walla ya nasıl bi süpriz hazırlasak bajımm??

bilemiyorumki... ööle klasik test çubuğunu paket yapıp vermek falan olmaz... çok ilginç bişey olsa iyi olur..

amma işte, karşıdan ne tepki gelecek :) beklediğimiz ihtişamda tepki vermezse.... hüsran olur gibi sanki :)

napsakki?:uhm:

yok kıs nie öle tepki versinler ama böle orjinal bişii olmalı

kıssslaaaarrrr..

ayse_on, eylull, real_queen, sevedail, YareNaz

hepinizi görüyoruuuzzzzz.... :) neden konuşmuyorsunuz?

yok kıs nie öle tepki versinler ama böle orjinal bişii olmalı

hehe benim arkadaşım, bebek patikleri falan hazırladı.. adama kuryeyle gönderdi... içine tahlil sonucunu da koymuş...

adamın tepkisi, ''neden kendin söylemedin.. kuryeyle gönderdin'' :1shok:

hoşgeldin aramıza hayatımmmm

yalel adam doğru sölemiş ben kendim görmek isterim haaa bak nasıl olurrr kuryeyle ewe yollatırım birlikde açarıssssss nasıl fikirrr??

:) bak bu da iyiymiş..
kuryeyle eve gönderişp.... beraber açmak.
bak çok hoş fikir :Ç)

ne gönderiyoruz?sengözlerimebaksanab

:) bak bu da iyiymiş..
kuryeyle eve gönderişp.... beraber açmak.
bak çok hoş fikir :Ç)

ne gönderiyoruz?sengözlerimebaksanab

böle bebek eşyasııııı patikdir ne bilim öle şeyler anam sende bi fikir yürüt !!! kaydirigubbakcemile3

arakadaşlar bu menü ne kadar karışıkmış, ben daha alışamadım bugün üye oldum, birkaç gündür üye olmadan buradan baya okudum, çok faydalı bilgiler, paylaşımlar var, biz de bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, ilk deneme ayındayız, umarım herşey yolunda gider...

hayırlısı olsun hayatımm allah gönlünüze göre versin inşallah yaş kaç??

arkadaşlar ben iğne yaptırmaya gdiommmm kendinizee ii bakınnnn durmak yok çalışmalara devam hehehehehehehehhe byeee

böle bebek eşyasııııı patikdir ne bilim öle şeyler anam sende bi fikir yürüt !!! kaydirigubbakcemile3

ben şöyle düşündüm... evin girişinden bebek odası olsun diye düşündüğümüz odaya kadar.. patikler dizicem.
odanın içine de ''bu evde bana da yer var mıııı..... odama hoşgeldin babacım... '' yazılı bişey asıcam.
ben de mutfakta biberon elimde... kocişi beklicem.

inşallah canım..... pozitif düşün.. pozitif olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…