yani hergün yapalımm dimiii kıslarrr inş. yaaa inşşşş..kocama bugün yaptırcağım iğne için adet sökücü dedim olursa süpriz olsunnnn :jeyyar:
hihihihi... cadı kadın seniii...
inşallah... her şey istediğimiz gibi... güpgüzel olur inşallah.
ben de düşünmeye başladım.. acaba baba adayımıza nasıl haber veririz?
walla ya nasıl bi süpriz hazırlasak bajımm??
bilemiyorumki... ööle klasik test çubuğunu paket yapıp vermek falan olmaz... çok ilginç bişey olsa iyi olur..
amma işte, karşıdan ne tepki gelecek :) beklediğimiz ihtişamda tepki vermezse.... hüsran olur gibi sanki :)
napsakki?:uhm:
yok kıs nie öle tepki versinler ama böle orjinal bişii olmalı
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım...
Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım:uhm::uhm:
hoşgeldin aramıza hayatımmmm
yalel adam doğru sölemiş ben kendim görmek isterim haaa bak nasıl olurrr kuryeyle ewe yollatırım birlikde açarıssssss nasıl fikirrr??
:) bak bu da iyiymiş..
kuryeyle eve gönderişp.... beraber açmak.
bak çok hoş fikir :Ç)
ne gönderiyoruz?sengözlerimebaksanab
kıssslaaaarrrr..
ayse_on, eylull, real_queen, sevedail, YareNaz
hepinizi görüyoruuuzzzzz.... :) neden konuşmuyorsunuz?
arakadaşlar bu menü ne kadar karışıkmış, ben daha alışamadım bugün üye oldum, birkaç gündür üye olmadan buradan baya okudum, çok faydalı bilgiler, paylaşımlar var, biz de bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, ilk deneme ayındayız, umarım herşey yolunda gider...
böle bebek eşyasııııı patikdir ne bilim öle şeyler anam sende bi fikir yürüt !!! kaydirigubbakcemile3
arakadaşlar bu menü ne kadar karışıkmış, ben daha alışamadım bugün üye oldum, birkaç gündür üye olmadan buradan baya okudum, çok faydalı bilgiler, paylaşımlar var, biz de bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, ilk deneme ayındayız, umarım herşey yolunda gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?