arkadaşlar ben iğne yaptırmaya gdiommmm kendinizee ii bakınnnn durmak yok çalışmalara devam hehehehehehehehhe byeee
hayırlısı olsun hayatımm allah gönlünüze göre versin inşallah yaş kaç??
28, 3 yıl olacak evliliğimiz iş güç bebek için ancak hazır hissettik kendimizi umarım çok uğraşmadan sahip oluruz şutarafagitti
ben şöyle düşündüm... evin girişinden bebek odası olsun diye düşündüğümüz odaya kadar.. patikler dizicem.
odanın içine de ''bu evde bana da yer var mıııı..... odama hoşgeldin babacım... '' yazılı bişey asıcam.
ben de mutfakta biberon elimde... kocişi beklicem.
çok güzel düşünmüşsün en kısa zamanda gerçekleştirirsin inşallah:Saruboceq:
ben şöyle düşündüm... evin girişinden bebek odası olsun diye düşündüğümüz odaya kadar.. patikler dizicem.
odanın içine de ''bu evde bana da yer var mıııı..... odama hoşgeldin babacım... '' yazılı bişey asıcam.
ben de mutfakta biberon elimde... kocişi beklicem.
çok güzel düşünmüşsün en kısa zamanda gerçekleştirirsin inşallah:Saruboceq:
inşallah canımcım...
içime doğuyor... bu 2 ay içinde... cümbürcemaat hepbirlikte.. nasıl haber vereceğimizi planlayacağız....
''bugün test yaptım - çift çizgi.. akşama nasıl haberdar edeyim kocişi?'' diye soracağız birbirimize.
eminim ben.
tam zamanıdır. ne zaman iyi hissedersen.. o zaman zamanıdır.
hayırlısıyla... inşallah meleğin hemencecik gelecek sana..
Teşekkürler, aramızda bebek bekleyen var mı?
Teşekkürler, aramızda bebek bekleyen var mı?
bebek bekleyen arkadaşlar artık uğramıyor bu topiğe bence unutuyolar bizi:uhm:
umarım herkes bir an önce kavuşur, filmlerdeki gibi olmuyomuş yani bi kere olunca bebeği kucağına almak biras zor sanırım....
biz bu ay yumurtlama günleri olduğunu tahmin ettiğimiz günlerde çalıştık baya, bu günlerde adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi, test yaptım negatif çıktı, kafam karışık valla hamile miyim değil miyim? düşünüp düşünüp stress sonra da stressden düzenin değişiyor tam bir kısır döngü yanii, bilmiyorum zor bir süreç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?