En erken hamilelik belirtileri

ay kızlar, ben 2 şubatı bekliyorum.. hayırlısıyla kırmızıları görmemeyi umuyorum.

bu arada bekleme süreci çok sinir bozucu. ben kaç gündür evde... kendi kendime oturuyordum... sizlerle işte, sohbet muhabbet...

bugün, hava çok güzel diye... kocişim aradı sabah... çık biraz hava al.. dedi. bana kalsa, bisürü ütüm vardı.
ama iyiki dinlemişim sevgülümü... havam değişti valla.. kendime geldim.

yapın ara sıra değişiklik kendiniz için.

28, 3 yıl olacak evliliğimiz iş güç bebek için ancak hazır hissettik kendimizi umarım çok uğraşmadan sahip oluruz şutarafagitti

tam zamanıdır. ne zaman iyi hissedersen.. o zaman zamanıdır.
hayırlısıyla... inşallah meleğin hemencecik gelecek sana..

ben ne zaman yumurtamın çatladığını biliyorum. ayın 14ünde çok olgundu. en geç ayın 15inde çatladı. ne olduysa oldu artık sonrasında... çalıştık çabaladık :)

bugün ayın 22si. yarın 23ü olacak. beklediğim tarih 2 şubat.

sizce 10 gün kala, varsa bi döllenme durumu, kan testinde çıkar mı?

bi baksam... ne dersiniz?

Teşekkürler, aramızda bebek bekleyen var mı?

var tabi olmaz mı hiç... yeni hamişler var hatta... birkaç sayfa geride uğurlu listemiz var.. bi bak istersen.. rengarenk bişey.. içimizi açıyor.

yüzdeyüz akrep.. merhaba hoşgeldin..
güzel haberler var mıdır sende?

umarım herkes bir an önce kavuşur, filmlerdeki gibi olmuyomuş yani bi kere olunca bebeği kucağına almak biras zor sanırım....

biz bu ay yumurtlama günleri olduğunu tahmin ettiğimiz günlerde çalıştık baya, bu günlerde adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi, test yaptım negatif çıktı, kafam karışık valla hamile miyim değil miyim? düşünüp düşünüp stress sonra da stressden düzenin değişiyor tam bir kısır döngü yanii, bilmiyorum zor bir süreç...

stres yapma.
idrar testinde çıkması için, adet tarihinin 1 hafta kadar geçmesi gerektiğini söylüyor doktorlar. geç döllenme olabilirmiş.
ama kan testi yaptır istersen, günün çok geçtiyse.. şüphen varsa.

akkanarya
yarencimm
yok canım ben buay bişi yapmadım bosum ya
subatın basında adetimi bekliyom ondan sonra aşılama yapcam subat ortalarında aşılamam olcak yani canılarım beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…