stres yapma.
idrar testinde çıkması için, adet tarihinin 1 hafta kadar geçmesi gerektiğini söylüyor doktorlar. geç döllenme olabilirmiş.
ama kan testi yaptır istersen, günün çok geçtiyse.. şüphen varsa.
yalelcim test neden yapmıyosun insallah hamilesindir
canım ben de 6şubatı bekliyorum sana neden test yap diyolar şubata var ya daha.senin neden düşük olmuş doktor ne demişti.
yalel yok canım belke ozaman daha cıkmaz döllenme uzun sürüyoen az 10 gün gecsin canım sadece 10 gün okeeee
tamam bekliyorum. söz :)
bu sabırsızlık yapıyor bize ne yapıyorsa zaten :)
10 gün mü diyorsun.... tahmini döllenme tarihinden itibaren 10 gün yani... 26sında yaptırıcam yani kan testini :) peki şekerim.
yalel cim gecmis olsun canım
evet tatlım anlastık :jeyyar:
valla ben subatta asılama olcamya tutcak insallah ama ikiz olmassa beni kurtarmazz:)))))))))))))))))))))
bi gen senem için bide bu senem için ikiz erkek bebek versin bana allahh insallah şöyle iyisinden ayıpsız özürsüz insallahhhhh
selam kizlar moralim cok bozuk adete 1hafta var. goguslerden bel agrisindan falan supheleniyodum.ins tutar diye ama bugun elim ayagim buz gibi oldu.ya hamis olmak icin atesin hep yuksek mi olmasi lazim.?off ya biseyler soyleyin kizlar...optum hepinizi
yola devam :)
henüz hiçbirimiz düşünmüyoruz.
birden düşünüvericez... aniden oluverecek - biz de çok şaşırıcaz.. hiç düşünmezken oluverecek.. ne yapacağımızı şaşırıcaz :) bla bla bla.... :)
yerimseniben
kaza oldu derizzz:roflol:
hep bu lafı söylemek istemişimdir :lepi:
hehehe anlaştık.
kazara oldu, nasıl olduki.... alla alla dikkat de ediyorduk...
hay allah, geldi artık, kısmetiyle gelir inşallah... geri göndermek olmaz :) delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?