En erken hamilelik belirtileri

doktora da zırt pırt gidip durmak istemiyorum daha geçen ay gttim, yani geçen ay da gecikmişti, ama geçen ay korunuyorduk. 40 gün olmuştu geçen ay, gittim doktora kan testi negatif çıkmıştı. bugün 33. gündeyim ama bu aya dedğim gibi korunmadık, biraz daha bekleyim diyorum.

canım ben de 6şubatı bekliyorum sana neden test yap diyolar şubata var ya daha.senin neden düşük olmuş doktor ne demişti.

yalelcim test neden yapmıyosun insallah hamilesindir

ama daha beklenen tarihe 10 gün var.
ve 14-15-16 ocak tarihlerinden birinde olmuştur (tabi eğer döllenme olabildiyse..) bişeyler.

erken mi acaba... gidip negatif görmekten çok korkuyorum.

sence, döllenme olayından 6-7 gün sonra... kanda çıkarmı?

canım ben de 6şubatı bekliyorum sana neden test yap diyolar şubata var ya daha.senin neden düşük olmuş doktor ne demişti.

nazcım bana mı sordun.. düşük olayını?

bana sorduysan..
mayısta bir tane.. 6 haftalık gitti. nedenini bilemiyorum. ben düşüük yaparken öğrendim onun varlığını.

kasım sonunda evlendik. aralık sonunda... gebelik beklentimiz vardı - korunmadık-bekledik. benim periyodum 8 gün kadar geçti. idrarda negatifti. ama belirtileri vardı. halsizlik.. baş dönmesi... falan gibi.
doktora gittik 10. gecikme günümde. ama 9. gün pazara denk gelmişti. o gün çok şiddetli ağrım oldu. yanısıra bi kahverengi-kırmızı lekelenmeler oldu.
ben yerleşmedir diye umdum.
ama ertesi günde kan testim negatifti.
doktorumuz bişey söylemedi.

ama geçen gün gittiğimde... ''geçen ayı unutucaz.. önümüze bakıcaz...'' dedi. ben de hissettim zaten varlığını geçen ay... meleğimin geldiğinden emindim yani. ama gitti yine.

ama ben hiç dikkat etmedim kendime... bilemiyorum neden dikkat etmediğimi.

bakalım.. inşallah yeniden gelir... bu sefer inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine.

yalel yok canım belke ozaman daha cıkmaz döllenme uzun sürüyoen az 10 gün gecsin canım sadece 10 gün okeeee

tamam bekliyorum. söz :)

bu sabırsızlık yapıyor bize ne yapıyorsa zaten :)

10 gün mü diyorsun.... tahmini döllenme tarihinden itibaren 10 gün yani... 26sında yaptırıcam yani kan testini :) peki şekerim.

yalel cim gecmis olsun canım

teşekkürler. üzüntüsü çok fena.
belli etmemeye gayret ettim eşime... öyle bişey hiç olmamış gibi yapıyorum.. o da öyle.
ama çok üzüldüm hakkatten.
içim eridi yani... ilk düşüğümde, çok fena olmuştu. 6 haftalık velet, içimi söktü çıkardı sanki...
bu ikincide pek anlamadım. daha çok minicikti heralde.

evet tatlım anlastık :jeyyar:

anlaştık anlaştık :)

sen nasılsın?

yalelcim bebek isteyen birisi olarak üzüntünü cok iyi anlıyorum canım cok gecmiş olsun allah bidaha yasatmasın bitanem en yakın zamanda anne oluruz insallah
off off annemlere gittim karsı kapıda bi gelin var benden sonra evlendi bebesi konusuyo nerdeyse kazık kadar oldu bugun yine karsılastık sacımı boyatmaya gidiyom dedi söle düşümdümde ne kadar güzel cocugu var kendine bakıyo içi rahat dörtdörtlük geldi bana cok ezik hissediyom kendimi ya

valla ben subatta asılama olcamya tutcak insallah ama ikiz olmassa beni kurtarmazz:)))))))))))))))))))))
bi gen senem için bide bu senem için ikiz erkek bebek versin bana allahh insallah şöyle iyisinden ayıpsız özürsüz insallahhhhh

selam kizlar moralim cok bozuk adete 1hafta var. goguslerden bel agrisindan falan supheleniyodum.ins tutar diye ama bugun elim ayagim buz gibi oldu.ya hamis olmak icin atesin hep yuksek mi olmasi lazim.?off ya biseyler soyleyin kizlar...optum hepinizi

:) ''biz henüz düşünmüyoruz'' diyeceksin bacım, sen daha öğrenemedin mi metodu :)

şaka bi tarafa, hiç üzülme, hiç bozma moralini...
olacak bak göreceksin.
bugün üstümde bi pozitiflik var... hayırdır inşallah :)

kızlara da söyledim... ben biliyorum, 2 ay içinde.. burası hamişten geçilmicek.
hepimiz meleklenicez sırayla... pıtır pıtır dökülücek bebişler hepimizin karnına :)

aman da aman... hadi hayırlısı... allah söyletti :)

yok güzelim öyle bişey. takılma ıvır zıvır şeylere.. sen içini ferah tut. her kadında farklı belirtiler olur.

biz henüz düşünmüyoruz demekten utanıyorum artık kıs zatı sloganım oldu buu hehehheheheheh:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

banu 13 canım telas yapma biz burda ateşi cıkıpta adet olanlarıda gördük hiçbu ates cıkma olaylarına güvenme bekle sadece sabret insallah hamilesindir canım

yola devam :)

henüz hiçbirimiz düşünmüyoruz.
birden düşünüvericez... aniden oluverecek - biz de çok şaşırıcaz.. hiç düşünmezken oluverecek.. ne yapacağımızı şaşırıcaz :) bla bla bla.... :)

yerimseniben

kaza oldu derizzz:roflol:
hep bu lafı söylemek istemişimdir :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…