En erken hamilelik belirtileri

Akrep kızz naberrrrr kısssssss??

Kızlarrr yaa tabiki kaza oldu. daha kariyer yapıcaktık.. ama bizim bebek sürpriz yaptııı dicezzzzzzzzzzz ehueheu ayy böyle diyene inanmıcam .. yalanççıııııı dicem ben de :)

hihohoho hihihohohoh

aynen kızlaaarrrr

yola devam... bu azimle.. hallolacak bu iş :)

geçmişi okudum demin... isimlerini KEÇİ koyalım.

aaa evet kızlarr Yalel korunuyorduk da dememiz lazım onu unutmuşum :))))))

ayy işte midem felan bulandıı... cok halsizdim.. hiç test aklıma gelmedi..
( halbukii çatlarım yapmassam ) işte aklıma gelmedi.. doktorda şaşırdım şok oldumm... dicezzz muahauhau

ay ben de yemek yapıyorum KK açıyorum... kapatıyorum dizi izliyorum KK açıyorum..
cocuk doğuşta Klup cocugu olcak burayı açtıgımız zamanlarda çalışsak ikiz beşiz doğurmuştukkk hee

Yalelcim o zaman tutabilirsek tanıdıktan biraz saklarsak şunu da demek lazımm:

---- ayy doktora bir gittimmm 2.5 aylık olmuşşş yafrum :ehueheuheu :)

Yalelcim o zaman tutabilirsek tanıdıktan biraz saklarsak şunu da demek lazımm:

---- ayy doktora bir gittimmm 2.5 aylık olmuşşş yafrum :ehueheuheu :)

heh evet evet.
işe güce dalmışım... kendimi izlememişim.... doktora bi gittim.. büyük şok :) 2,5 aylık olmuş...

mrb kızlar 19 hastalanmam lazımdı 1.5 yıldır istiyorum bebek ama şimdiye kadar olmadı bu seferde tahlil yapmaya cesaretim yok eşimede tahlilde negatif görsem daha çok yıkılırım kırmızıları görmekden dedim gülüo bana şükür ama psikolojimizi alt üst edio bu

dur daha dur.. az bekle.
1 hafta falan bi geçsin... sakin ol, bekle.
7-8 gün geçiverince teste başvururuz, oki doki?

aynı şeyleri bende düşünüyorummmm bana sürekli bebek die soranların karşına birden pat die karnım burnumda çıkmayı gurbetteyim kimsede bilmez zaten

aynı şeyleri bende düşünüyorummmm bana sürekli bebek die soranların karşına birden pat die karnım burnumda çıkmayı gurbetteyim kimsede bilmez zaten

ahahahah duble şok :)
ben de gurbetteyim. kimselere söylemesek mi acaba...

ama insanın içi durmazki...

ben kaçtım kızlar. hayatımın anlamı, bir tanecik sevgülüm geliyormuş.
güzelleşeyim.

iyi geceleeerrr... yarın görüşürüz.

kıslar yaa. ocak 23 derken fazla stresten 17 ocakta geldi ya benim kırmızılar ..stres yapmıcamm dedim ama ben yine çok fenaa stress oldum yaaa :çok üzgünüm:ne yapçamm ben noolcaak benim bu halimmm karın kaslarımm ağrıo valla düşününce bileeee:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…