En erken hamilelik belirtileri

auracım hani sitres yok tu bitanem sitres yapmabak gelcek ay deniceksin calısmalara balıcaksın delii hazırlık yapman gerek senin sitrese girersen teyhooooooooooooo işin yaş dostum sitrese girme bakim yüzünü güldür ay gelcek ay bebeişim olcak calısmalar yapcam de deli garii gül bakemmm

benim kırmızılar bitti aynı duruma düştüm şimdi bende canım..bi sakinleştirici mi başlasam ne ..düşünüp duruyorumm..bugün belki 20 kere girip yumurtlama günümü hesapladımm..takılmıycam diyorumm olmuoo yaaaaaaaaaaa

ammaannnnn üstüme geliyorlarrrr kırcam kalemii anlamıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu şarkıyı biliyormusunuss kıslarr ben şuan yedinciye dinliyrorummm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çığlık atasım gelioo incedennnnnkaydirigubbakcemile3

haklısın yüzdeyüzüm akrebimm olmuoo olmuooo olmuooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ayy çok heyecanlıyım yaa..şu hata oldu diyenleri anlamıyorum valla nassı yapıolar bu hataları biz hesap kitap yapıyorus diyemi kırmızıları erken görüyoruss ufff yaaa

valla banada çok ilginç geldi..o ufacık şeyi yakalamaya çalışyorus iştee..yabancı bi ülkede bi prof..yakalamış bu karelerii helallllll dedim vallaaa

merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.aslında uzun zamandır takip ediyorum burayı gerçekten çok sıcak bi muhabbet var burda.bende sizlerel aynı dertten muzdaribim.bebiş istiyoruuuuuuuuum

selam kızlar
buraya ilk kez bakıyorum benim bölümüm azospermi olanlar kızmında şöyle bir yazdıklarızı okdmda vallahi ne yalan söyliyim yüzüm güldü yani bizim formda hep birbirine teselli verme yeni bir bitkisel ilaç bulma doktora gitme ve klasik tüp bebek tedavisi günleri vardır biliyomusunuz nasıl bir nimete mashar olmuşsunuz bizlerde bebişlerimizi istiyoruz ama çogumuz bunu elde edemiyor yani en azından sizlerde sperm sorunu yok Allah nezaman vaktini tayin etmişse onu bekliyorsunuz kızla tek kelimeyle çok şanslısınız sizlere ne yalan söyliyim özendim sizler gibi yumurtlama tarihi hesaplayamadım çünki zaten sperm yok mikrotese oldu eşim ama ondada bulunamadı şimdi bu durumdayken insan baya şey ögreeniyor hamile kalabilme konusunda sizlere tavsiyem yarım litre suya 5 6 tane keçi boynuzunu kırıp su kaynadıktan sonra içine atın 3 dk kaynasın altını kapatıp 20 dk demlensin bunu ilk hafta sabah akşam ondan sonra sadece akşamları içsin eşiniz sperm sayısını ve hareketliliğini inanılmaz arttırıyor düşünün azosperm olan erkekler dahi bu yöntemle sperm bulundu sizlerin eşlerinde inşallah daha iyi sonuçlar verir kızlar unutmayın çok büyü bir nimet siz verilen inşallah benim gibi sorunu azosperm olan arkadaşlarımada Rabbim sizin bu yaşadıklarınızı yaşamayı nasip edede hamile kalırız topluca

zaman inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun.inan yazdıklarından çok etkilendim.herşey insanlar için bazen bizim çok istediğimiz olsun diye yalvardığmız şeyler bizim için hayırlı olmuyor.allah herşeyin hayırlısını versin.senin için dua edeceğim

ya zamann tam cıkarken gördüm canım yani bize özendin ya pes valla durumların vahim yanii cok gecmiş olsun canım anladıgım kadarıyla siperm eksikliği problemin var demi bunun için sana süper bi tavsiyem var ban benim herifin sipermleri normaldı normalde fazla cıktı

slm kızlar,
daha önce 1-2 kere yazmıştım buraya.
çok güzel bir topic, zamanında dediği gibi insanın içi açılıyor ve hatta gülerek okuyorum parlak fikirlerinizi:)

2-3 haftadır dış gebelikle uğraşıyorum, düzeleceğim inşallah.
ben gebeliğimi direkt dış gebelik olarak öğrendiğimden sevinemedim bile.
ama başlığa uygun olarak çok başındaki gebelik belirtilerini yazayım istedim.

duygusallık, sürekli iç çekme.
kabızlık.
üşüme, bir türlü ısınamamak.

sağlıkla kalın arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…