merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.aslında uzun zamandır takip ediyorum burayı gerçekten çok sıcak bi muhabbet var burda.bende sizlerel aynı dertten muzdaribim.bebiş istiyoruuuuuuuuum
selam kızlar
buraya ilk kez bakıyorum benim bölümüm azospermi olanlar kızmında şöyle bir yazdıklarızı okdmda vallahi ne yalan söyliyim yüzüm güldü yani bizim formda hep birbirine teselli verme yeni bir bitkisel ilaç bulma doktora gitme ve klasik tüp bebek tedavisi günleri vardır biliyomusunuz nasıl bir nimete mashar olmuşsunuz bizlerde bebişlerimizi istiyoruz ama çogumuz bunu elde edemiyor yani en azından sizlerde sperm sorunu yok Allah nezaman vaktini tayin etmişse onu bekliyorsunuz kızla tek kelimeyle çok şanslısınız sizlere ne yalan söyliyim özendim sizler gibi yumurtlama tarihi hesaplayamadım çünki zaten sperm yok mikrotese oldu eşim ama ondada bulunamadı şimdi bu durumdayken insan baya şey ögreeniyor hamile kalabilme konusunda sizlere tavsiyem yarım litre suya 5 6 tane keçi boynuzunu kırıp su kaynadıktan sonra içine atın 3 dk kaynasın altını kapatıp 20 dk demlensin bunu ilk hafta sabah akşam ondan sonra sadece akşamları içsin eşiniz sperm sayısını ve hareketliliğini inanılmaz arttırıyor düşünün azosperm olan erkekler dahi bu yöntemle sperm bulundu sizlerin eşlerinde inşallah daha iyi sonuçlar verir kızlar unutmayın çok büyü bir nimet siz verilen inşallah benim gibi sorunu azosperm olan arkadaşlarımada Rabbim sizin bu yaşadıklarınızı yaşamayı nasip edede hamile kalırız topluca
merhabalar zeynebimmmmmmmmmmmm
merhabalar kızlar
naz27 im nasılsın benim çok karnım ağrıyor geliyor gümbür gümbür kırmızılar yaşasınnnn
aaaaa canım benim cok sevindim Allahın işine bak bazen geliyo diye üzülüyoruz bazen de seviniyoruz :)))))))
canım benim ,sizlere de duaediyorum.hayırlısıyla rabbim iyşallah gönlünüzdekini versin...anne olmayı nasbetsin tez zamanda...........birbirimize ettiğimiz dualar çok makbul..........özellikle bu saatlerde ben herzaman duaediyorum..şimdi de duaedicem sana ve tüm isteyen arkadaşlara..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?