En erken hamilelik belirtileri

merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.aslında uzun zamandır takip ediyorum burayı gerçekten çok sıcak bi muhabbet var burda.bende sizlerel aynı dertten muzdaribim.bebiş istiyoruuuuuuuuum

Hoşgeldin aramızaaaaa.. Ne kadar süredir istiyorsun bağımlılık yaparızkaydirigubbakcemile3

merhabalar arkadaşım çoğu erkek cinsel iktidarsızlığa neden oluyor keçiboynuzu
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin:sm_cool:

selam arkadaşlar hala regl olmadım ama test negatif 3 gün geçti,kesin yokmudur temizliğe başlıcam artık kaç gündür yatta yat,offf.........

ahanda ben cıktım fazla yazamadım arkadaslar kusura bakmayın biyandan misafirler vardı :))))))))))))))))ikisini bi arada gizlice yürüttüm gibi hehehehhehehhe hade size iyi akşamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın görüsürük gebermessekk öptüm canlarımm byyyyyyyyyyyyy

naz27 im nasılsın benim çok karnım ağrıyor geliyor gümbür gümbür kırmızılar yaşasınnnn

kızlar ben test yaptım pozitif çıktı......darısı başınıza iyşallah rabbim tüm isteyenlere nasibetsin...bu arada çok sık idrar,uyku hali,yorgunluk devamediyo........

guluncani efra annelerimiz nasılsınız nasıl bebişleriniz bir diyin şu meleklerinize yollasınlar arkaadaşlarını bizlereeeeeee

Efra daha önce dememişmiydin ben zaten yeni annelerimiz içinde hatırladığım için ileti yolladım size

evet efra ben zaten sana hamile demiştim aklımda hamiş annemiz kalmışsın cicimmm..

canım benim ,sizlere de duaediyorum.hayırlısıyla rabbim iyşallah gönlünüzdekini versin...anne olmayı nasbetsin tez zamanda...........birbirimize ettiğimiz dualar çok makbul..........özellikle bu saatlerde ben herzaman duaediyorum..şimdi de duaedicem sana ve tüm isteyen arkadaşlara..........

amin canım çok saol benim için en güzel hediyedir.ben de hep burdakilere ediyorum.canım hamile olduğunu anlamışmıydın belirti varmıydı sen de. kaç ay sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…