En erken hamilelik belirtileri

canım ben 6 aydır korunmuyordum çok istiyordum...her ay belirtiler tam oluyodu.yani bulantı uyku hali yorgunluk....meğer piskolojikmiş çünkü bu ay hiç biri olmadı ve ben hamileyim...şu anda sık idrara çıkma kasıklarda ağrı,isal ve gaz problemi var adetim8 gün geçti.......karnım da şiş...benim önerim kafaya takmamak...cenabı Allah isterse ayda 1 kere bile olsa oluyor..........yok yumurtlama tarihi yokbilmemne yalan bence rahat olun......rabbim sizlere de nasibeder iyşallah gerisi boş..........

evet canım haklısın ama bu ay taktım valla ama bu aydan nedense ümidim yok benim de bu altıncı ay ay sonuna bakalım ne olacak umarım bana uğurlu gelirin de ben de altıncı ayda hamile kalırım.

bu ay adetolacak gibi kasık ağrılarım da oldu..canım hiçbirşey istemedi ayrıca yüzümde de sivilce bile çıkmıştı.....

iyşallah bu ay sen de hamiş olursun valla ben de kafaya çok takıyodum bu ay önemsemedim hem yumurtlama tarihinde felanda eşim hasta oldu,sonra o düzeldi ben yattım anlıycan bu ay pekte umutvermemişti bana..........ama rabbim çok büyük, o isterse herşey hikaye............

burdayım canım daha önceden gecikir miydi

Eylülcüm 6-7 aydır düzenli olarak her ayın 14-15 dedimmi gelirdi benim kırmızılar vede 7 gün sürer ilk günlerde parçalı gelirdi.yine aralığın 15 inde bekledim ama gelmedi hatta bayağı umutlandım diyebilirim,akıntım fazlaydı,16 sında test yaptım silik çıktı 2.çizgi,ümitlendim,dedim biraz daha bekliyeyim,19unda kanamam başladı ve ilk defa hiç pıhtı gelmedi ve azar azar ama nerdeyse 10 gün sürdü,tam temizlendim 1 hafta sonra ilişkiyle beraber hafif kırmızı pembe lekelenmem oldu4-5 gün sürdü,biz çalışmalara devam tabi,ayın 19 unda yani 19 ocakta olmam gerekiyodu hala olmadım,ve akıntı yok gibi,sadece kasıklarımda aşırı batmalar oluyor,ne göğüs nede miğde bulantısı hiçbişi yok,bugün test yaptım,negatif,ama hala regl olmadım,kafam çok karışık,lütfen bişiler yazın deliricem yoksa,öüyorum hepinizi arkadaşlar:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…