iyşallah bu ay sen de hamiş olursun valla ben de kafaya çok takıyodum bu ay önemsemedim hem yumurtlama tarihinde felanda eşim hasta oldu,sonra o düzeldi ben yattım anlıycan bu ay pekte umutvermemişti bana..........ama rabbim çok büyük, o isterse herşey hikaye............
Eylülcüm 6-7 aydır düzenli olarak her ayın 14-15 dedimmi gelirdi benim kırmızılar vede 7 gün sürer ilk günlerde parçalı gelirdi.yine aralığın 15 inde bekledim ama gelmedi hatta bayağı umutlandım diyebilirim,akıntım fazlaydı,16 sında test yaptım silik çıktı 2.çizgi,ümitlendim,dedim biraz daha bekliyeyim,19unda kanamam başladı ve ilk defa hiç pıhtı gelmedi ve azar azar ama nerdeyse 10 gün sürdü,tam temizlendim 1 hafta sonra ilişkiyle beraber hafif kırmızı pembe lekelenmem oldu4-5 gün sürdü,biz çalışmalara devam tabi,ayın 19 unda yani 19 ocakta olmam gerekiyodu hala olmadım,ve akıntı yok gibi,sadece kasıklarımda aşırı batmalar oluyor,ne göğüs nede miğde bulantısı hiçbişi yok,bugün test yaptım,negatif,ama hala regl olmadım,kafam çok karışık,lütfen bişiler yazın deliricem yoksa,öüyorum hepinizi arkadaşlar:uhm:
kaydirigubbakcemile3
canım o pembe leke yumurtlamada da olabiliyormuş umarım öyledir ben de gecen ay ilk defa senin gibi oldum ama bu durumla karşılaşan cok insan duydum düzenliygen bozulunda bir yada iki ay içinde hamile kaldıklarını söylüyorlar ümir vermek istemem ama aynen böyle olanlar var yani o yüzden biraz daha umarım bu ay olmuştur tatlım
bence gecikme 7 günden az olmamalı neden dersen kesin oluyo yanılma payı az oluyo gerçi ben 5. gün yaptım ama arkadaşımın ısrarı ile oldu.....sürekli takipetmekte adeti geciktiriyo zaten bence beklemek en iyisi
inş eylülcüm,sabah test yaptım negatif çıktı ama allahtan ümit kesilmez yinede,pzt olmam gerekiyodu bugün yaptım belkide erkenmi acaba?senindemi adetin geçti,sen ne zamandan beri düşünüyorsun,bizim 11 ay nerdeyse,bide şu anda sırtım yan taraflarım acayip kaşınıyo,,acaba diyorum geçen ay az da gelse bayağı uzun sürdü ondanmıki bu gecikme Şeniz?
Allaha emanet olun arkadaşlar uyku bastırdı.......öpüyorum sizi rabbim tüm dileklerinizi kabuletsin.........hayırlıgeceler
sarandacım aslında çıkması gerekir ama geç döllenme oluna cıkmıyomus bazılarının geç döllenmede kanda bile çıkmıyo doktorlar 10 güne kadar normal diyo eğer gecerse doktora gidersin canım
bizim burda bi tıp merkezi var,orasıda tam bakmadan 1 yıl tam geçsin öyle gel dedi,ben de başka bi dr a da gitmedim birazda korktum,alttan falan bakıyolar diye:çok üzgünüm:sarandacım aslında çıkması gerekir ama geç döllenme oluna cıkmıyomus bazılarının geç döllenmede kanda bile çıkmıyo doktorlar 10 güne kadar normal diyo eğer gecerse doktora gidersin canım
cevapların için teşekkür ederim canım,iyi bir dr gitmedim,hep bu ayda olmazsa gidicem diye diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?