En erken hamilelik belirtileri

yumurtlama tarihi hesabı yaptım ama fazla önemseme..........önemsersen o gün yumurtlama sitresden gine olmuyor........

evet Efracım Allah hayırlıysa versin diyorum hep zaten olcağı varsa olur bu ay ilk defa bu kadar içten istedim ve dua ettim umarım hayırlıysa olur

sayfa 1626 da var aynısı orda bi arkadaş açmıştı canım yaaa...müsaitsen bi geçmişe bak istersen.allaa allaaa neden açmadı ki

kaydirigubbakcemile3
canım o pembe leke yumurtlamada da olabiliyormuş umarım öyledir ben de gecen ay ilk defa senin gibi oldum ama bu durumla karşılaşan cok insan duydum düzenliygen bozulunda bir yada iki ay içinde hamile kaldıklarını söylüyorlar ümir vermek istemem ama aynen böyle olanlar var yani o yüzden biraz daha umarım bu ay olmuştur tatlım

ay bumuymuş yumurtalar benim hayalim daha farklıydı tavuk yumurtası gibi beyaz bekliyodum ben ıyyyyyyyyyyyyy

bence gecikme 7 günden az olmamalı neden dersen kesin oluyo yanılma payı az oluyo gerçi ben 5. gün yaptım ama arkadaşımın ısrarı ile oldu.....sürekli takipetmekte adeti geciktiriyo zaten bence beklemek en iyisi

inş eylülcüm,sabah test yaptım negatif çıktı ama allahtan ümit kesilmez yinede,pzt olmam gerekiyodu bugün yaptım belkide erkenmi acaba?senindemi adetin geçti,sen ne zamandan beri düşünüyorsun,bizim 11 ay nerdeyse,bide şu anda sırtım yan taraflarım acayip kaşınıyo,,acaba diyorum geçen ay az da gelse bayağı uzun sürdü ondanmıki bu gecikme Şeniz?

Allaha emanet olun arkadaşlar uyku bastırdı.......öpüyorum sizi rabbim tüm dileklerinizi kabuletsin.........hayırlıgeceler

bence gecikme 7 günden az olmamalı neden dersen kesin oluyo yanılma payı az oluyo gerçi ben 5. gün yaptım ama arkadaşımın ısrarı ile oldu.....sürekli takipetmekte adeti geciktiriyo zaten bence beklemek en iyisi

zaten o idrar testlerini satın alırken adetten 10 gün sonra diyolar. ama biz dayanamıyoruz tabi bi de kızlar asla testi bekletmeyin onlar sonradan pozitife dönüyo sonra umutlanıyolar

canım bizim bu ay da olmassa 6ıncı aya giriyoruz benim gecen ay uzun sürdü bu ay da normal olucaksa eğer 29 unda olmam lazım. benim de kasık ağrım hiç geçmedi sanki ama psikolojik mi diye düşünüyorum ben adetten sonra doktora gidicem artık. sen gittin mi

sarandacım bi de sunu söyliycektim gecen ay öyle olsa da bu ay gününde olman lazım eğer başka bi sorun yoksa mevsimsel yada sitrestense sadece bir ay öyle oluyo diye biliyorum benim de nerdeyse 1 ay geçmişti mevsimsel demişlerdi hiç bi sorun yok bi daha ki ay tam günün de oldum yani senin de bişeyin yoksa umarım bebektir.

Allaha emanet olun arkadaşlar uyku bastırdı.......öpüyorum sizi rabbim tüm dileklerinizi kabuletsin.........hayırlıgeceler

sana da hayırlı geceler tatlı rüyalar canımm gelişmelerden haberdar et bizi doktora gidersen bize de bildir öptümmmmmmm

sarandacım aslında çıkması gerekir ama geç döllenme oluna cıkmıyomus bazılarının geç döllenmede kanda bile çıkmıyo doktorlar 10 güne kadar normal diyo eğer gecerse doktora gidersin canım

sarandacım aslında çıkması gerekir ama geç döllenme oluna cıkmıyomus bazılarının geç döllenmede kanda bile çıkmıyo doktorlar 10 güne kadar normal diyo eğer gecerse doktora gidersin canım

cevapların için teşekkür ederim canım,iyi bir dr gitmedim,hep bu ayda olmazsa gidicem diye diye...

bizim burda bi tıp merkezi var,orasıda tam bakmadan 1 yıl tam geçsin öyle gel dedi,ben de başka bi dr a da gitmedim birazda korktum,alttan falan bakıyolar diye:çok üzgünüm:

cevapların için teşekkür ederim canım,iyi bir dr gitmedim,hep bu ayda olmazsa gidicem diye diye...

canım ben de doktor için hep kararsız kaldım hangi doktor hangi hastane diye diye bugüne geldim ama burdaki arkadaşlar doktora gidince anladım ki sitres azalıyo ne var ne yok anlıyolar o yüzden bu ay kesin gidicem. halen çok kararsızım ama bi yer var orayı da deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…