kızlar ben bu ay cok rahattım biliyorsunuz.doktor gel demesine rağmen gitmeyecek marta kadar.ancak ovulasyon testi alacaktım hatta ilk sefer adetime yakın ateş ölçmeye başladım.ama sanırım biraz dalga meselesi yaptım kendime.zırt pırt ateş ölçuyordum falan.nasıl ölçüleceğini bile bilmiyorum abartısız.ceylanada sormustum hatta.yanı bişeler yapayım diyordum ama mecbur hissettiğim için kendimi.o yuzden stres en buyuk düşman.ilk önce onu yenin.bende kazık çakanlardandım yoksa.
kızlar kaç günde regl oluyosunuz ben 24 25 değişiyor geçen ay 24. günde oldum yarında 24. günüm doluyo hayırlsııs bakalım herşey kısmet siz kaçgünde oluyosunuz
Kızlaaaar midem bulanıyo ve hep içimden geğirmek geliyo
ceylancım nolur moralimizi bozmak yok bak burda bizde varız bizde senin gibi beklemedeyiz aynı zamanda adet olduk inş bu ayda aynı zamanda bebiş alıcaz senle ama moral bozmak yok tmm mı eşinide kendinide üzme sakın emi
ceylanım bitanem. biraz oluruna bırak be tatlım. doktorunuda değiştir bak faydası olacak inanıyorum. ama kimden nekadar hikaye okuduysam ancak sakinleştikleri zaman hamile kalabildiklerini duydum. boyle yapınca biliyorsun hormonların izin vermiyor ne yazıkkı hamiş olmanaaa(((( bizide üzüyorsun
evet gelgitcim yaa inanırmısın bende ılk defa bu ay stres yapmıyorum. :)))))))) ama tabi hiçte belirtim yok :)))))) neyse napalım illa bir gün olur allahın izniyle.
maviş83 yoksa varmı gııı bişeyler sende :))))))))
kız ndk valla ödümü kopardınkaydirigubbakcemile3 ben zaten 4ay önce tedaviden çıktım hemde hüsranla bitti tam 8yıllık evliyim okadar çok dr gittimki şuan bir diplomam eksik pkos hakkında herşeyi biliyorum ama banada hak ver güzelim 3buçuk ay her an sancıyla yaşamaktan bunaldım normalde ben hayat dolu biriyim hiçte isyan etmedim bazen böyle bıcak kemige dayanıyor. CEYLAN tatlım sen hala bıraktıgım yerdesin hem adetin sogan suyundan gecikmiştir çogunda öyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?