En erken hamilelik belirtileri

Canım benim..haklısın da olmuyor bilmezmiyim gelgit kazık çakanlardan biri hamiş :CüvCüv:
Darısı bizlerin başınaa.s.Dualarınızı eksik etmeyin hamişlerimiz için..

ceylan eşinde sende yıprandınız sanırım o yuzden şarz olmussunuz birbirinizde.bazen cok takılmamak gerek.bende eşimi eşiminde bei kırdığını farkedince dedim bizim birbirimize olan sevgimizden saygımızdan önemlimi sevgisaygı kalmazsa napacağım ben bebeği dedim.ve inan rahat olduğum ay oldu hatta bahsetmişimdir ben değil ama eşim yastık koymayakalktı kızdım diye.yanı ilk önce kendi sağlığınız (bedensel ve ruhsal) sonrada bebişşşşşşşşşşş.

bu aydan sonra ne kadar pişman oldum geçmişte strea yaptığıma.bana sağladığı tek yarar sizlerle tanışmam oldu o kadar.o yuzden diyorumya ne olur stres yapmayın diye.ama biliyorumkı yasamayınca olmuyr.öğrenmek gerek sanırım.

kızlar kaç günde regl oluyosunuz ben 24 25 değişiyor geçen ay 24. günde oldum yarında 24. günüm doluyo hayırlsııs bakalım herşey kısmet siz kaçgünde oluyosunuz

anam o zaman senin reglin biter bitmez calışmalara başlaman lazım dimi canım. ben 26 günde bir oluyorum ve ovulasyon 9 gün sonra başlıyor işte. allahım o günü bi tutursam . ahhhhh aaahhhhh:jeyyar:

Zaten şu kafalardan bi atabilsek bebiş düşüncesini. Ama kızlar size bişey söyliim ben çalışma yaparken inanın hiç aklıma bebiş gelmiyor eskiden hep gelirdi ama şimdi allahım yardım ediyor heralde bana çalışma yaprken inanın bebiş hiç aklımın ucundan bile geçmiyor ama gündüzleri hep aklımda oldumu acaba tuttumu acaba

Biliyorum canım İnşallah arada böyle duygulara kapılıyorum umutlarımızı tüketmemiz gerek a.s.

tamam Üzülmeyin bitanem..İnşallah kalacağız belirtileri dinlemeyeceğim zaten...Doktorumu değiştireceğim bu gidişle de eşim biraz daha bekleyelim diyor..dedim şubata kadar beklerim sonra dr. değiştireceğim a.s.

evet gelgitcim yaa inanırmısın bende ılk defa bu ay stres yapmıyorum. :)))))))) ama tabi hiçte belirtim yok :)))))) neyse napalım illa bir gün olur allahın izniyle.
maviş83 yoksa varmı gııı bişeyler sende :))))))))

kız ndk valla ödümü kopardınkaydirigubbakcemile3 ben zaten 4ay önce tedaviden çıktım hemde hüsranla bitti tam 8yıllık evliyim okadar çok dr gittimki şuan bir diplomam eksik pkos hakkında herşeyi biliyorum ama banada hak ver güzelim 3buçuk ay her an sancıyla yaşamaktan bunaldım normalde ben hayat dolu biriyim hiçte isyan etmedim bazen böyle bıcak kemige dayanıyor. CEYLAN tatlım sen hala bıraktıgım yerdesin hem adetin sogan suyundan gecikmiştir çogunda öyle olmuş

evet cnm adetim bitince hesaplamalara göre hemen yumurtlama oluyor ben sürenkli 7 yada6 gün önce adet olurum geçen 23 oldum bu ay da 7 öne alarakhesap yapıyorum hayırlsıı gelgitçim sen ne zamanm test yaptın kaç gün geçti senin

bencede ceylancım. biraz ara verip beklemekte fayda var. bakmışsın o arada pat diye gelmiş bebişin :))))))))
ayy

Canım benim Kalacağız İnşallah...Bende bu ay isteksik ateş ölçüyorum ama yine de ölçüyorum bakalım ne yapacağım..

gelgitcimm kız olcak bencede, erken bulantısı başlayanların hep kız oluyooo var çevremdehihoyyyt

maviş83 kıs hamilemisin yoksaa :1shok: bekle kıs beniiii oyunbozanlık yapmaaa

mavişimm benim regl hep düzensiz canımm :çok üzgünüm:

Canım benim hayretler içinde kaldım soğan suyu düzeltmiyor ki..neden böyle durumnla karşılaştım sen ne yaptın oldunmu İnşallah kalacaksın yadelcim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…