denerim canım benim..ama varmış belirtilerde delikafadulden 12 gün nasıl bekliycem bakalım hihoyyyt:ecrin_bebek:
gunaydın arkadaslar.....
kaydirigubbakcemile2geleceğin güzell anneleri günaydın bugün test yapmaya korkdum galiba olumsuz olursa cvp bunu kaldırabilcek durumda değilim 20 aydır bebek istiyorum bu sabah az bir bulantıyla uyandım ama umutlanmıycam yine
kaydirigubbakcemile2geleceğin güzell anneleri günaydın bugün test yapmaya korkdum galiba olumsuz olursa cvp bunu kaldırabilcek durumda değilim 20 aydır bebek istiyorum bu sabah az bir bulantıyla uyandım ama umutlanmıycam yine
günaydın kılzar nasılız bugün? ben hala adet olamadım bugün gecikmenin 4.günü((
benneyaptımkikızlarr bişi sorcam dün geceden beri çok kasılmam var vajinde adetime 6 gün falan var ama elektrik çarpıyo sanki beni sizce ne olabilir fikri olan varmı....
evlenmeden önce korunmadığım an hamile kalırım sanıyodum :d
ama gerçekde ne kadar zormuş biz ilk evlendiğimizde eşime bir arkadaşı dünyanın en zor işi bebek yapmak demişti, onlarda 5 yıldan filan sonra buldular bebişi hakikaten öyleymiş
kızlar duyun benide.......:çok üzgünüm:
kızlar duyun benide.......:çok üzgünüm:
naz27 im nasılsın benim çok karnım ağrıyor geliyor gümbür gümbür kırmızılar yaşasınnnn
kızlar ben test yaptım pozitif çıktı......darısı başınıza iyşallah rabbim tüm isteyenlere nasibetsin...bu arada çok sık idrar,uyku hali,yorgunluk devamediyo........
canım 12 gün var adetime delikafadulden inşallah gebelik belirtisidir..ya da ben öyle çok şartlıyorum ki kendimi,vücudum hamile gibi davranıyo :ecrin_bebek: ama umarım belirtidir..bi hamile olayım adım adım hamilelik diye başlık açıp her şeyi yazıcam en ayrıntısıyla :sm_cool:
bu arada bugün 6. gün beklenen adet tarihi üzerine
sorma hayatım aynennn bende öle sanıodum ama annelerimiz öleydi napalım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?