En erken hamilelik belirtileri

denerim canım benim..ama varmış belirtilerde delikafadulden 12 gün nasıl bekliycem bakalım hihoyyyt:ecrin_bebek:

inşallaahh hamişsindirrr canımmm allah üzmesinn hayal kırıklığı yaşattırmasın gönlüne göre versinnn :Saruboceq:

6 aydan berı her ay hamılelık belırtılerını hep yasardım....ama sonuc hep negatıftı....suanda adetıme 4-5 gun var hıc bır belırtı yok ılk defa...sadece 2 gundur kasıklarım agrıyooooo.....dunde kasıgımın agrısı bacaklarıma vurdu.....işte tamam dedım bı hamılelık belırtısı....bacaklarım nasıl agrıdı ama....sabah kalktım manısada şakır şakır ymugmur yagıyoooo....kızlar yoksam bende bıde romatızma mı cıktı neeeee

benneyaptımkikızlarr bişi sorcam dün geceden beri çok kasılmam var vajinde adetime 6 gün falan var ama elektrik çarpıyo sanki beni sizce ne olabilir fikri olan varmı....

selam kızlar..yeni hamişşler war mı??

ceylanım bi topicde gördüm serdi hamileymiş..listede tarihi 1 ocak mıydı neydi..söliyim dedim..

kaydirigubbakcemile2geleceğin güzell anneleri günaydın bugün test yapmaya korkdum galiba olumsuz olursa cvp bunu kaldırabilcek durumda değilim 20 aydır bebek istiyorum bu sabah az bir bulantıyla uyandım ama umutlanmıycam yine
bu arada bugün 6. gün beklenen adet tarihi üzerine

Son düzenleme:

canım üzme kendini..elbette Allah verecekse bizim de minik yavrularımız olacak :CüvCüv:

İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM ÇOK UZUN ZAMAN OLMUŞŞ benneyaptımki

Evlenmeden önce korunmadığım an hamile kalırım sanıyodum
Ama gerçekde ne kadar zormuş biz ilk evlendiğimizde eşime bir arkadaşı dünyanın en zor işi bebek yapmak demişti, onlarda 5 yıldan filan sonra buldular bebişi hakikaten öyleymiş

Buarada aklıma ne geldi ndkyla ceylan aynı gidiyolar ya acaba ndkda gördümü kırmızıları inşallah görmüştür ya oda çok stres yapmıştı

sorma hayatım aynennn bende öle sanıodum ama annelerimiz öleydi napalım!!!

GÜNAYDINLAAARRRRRR

naz27 im nasılsın benim çok karnım ağrıyor geliyor gümbür gümbür kırmızılar yaşasınnnn

hayırlı olsun aarkadaşım.. çok sevindim... haydi bakalım, şimdi başlıyor çalışmalar :)

kızlar ben test yaptım pozitif çıktı......darısı başınıza iyşallah rabbim tüm isteyenlere nasibetsin...bu arada çok sık idrar,uyku hali,yorgunluk devamediyo........

efracım, hayırlısıyla meleğini kucağına al inşallah.... kolayca geçsin gebelik dönemin..
çok sevindim..
darısı bizlerin başına.

al benden de o kadar lavinia... ben de yazıcam... topicleri yarıştıtırız inşallah :)

epeyce geçmiş.. sen bi 3-4 gün daha bekle, nasılsa sabretmişsin bu kadar...
4 güne kadar hala gelmemişse, o zaman git hemen kan testine...
inşallah.. gebeliktendir bu gecikme... bu belirtiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…