hangi konu hakkında?
kızlar bişey sorucam...
şimdi bi topikte okudum. gebe olduğunuzu ne zaman öğrendiniz.. diye bi topik galiba..
bazıları adet tarihine 6-7 gün kala idrar testinde görmüşler.
bişey sorucam.. ama mutlaka cevap bekliyorum, lütfen..
ben 14-15 ocakta yumurtamı attım. o günlerde çok sıkı çalıştık.
son adet tarihim 2 ocak. beklenen tarih 2 şubat.
şayet bir döllenme oldu ise bu ay, ben bugün yarın kan testi yaptırsam.. çıkar mı? (idrarda da çıkabilir mi) :uhm:
kızlar az önce karşı komşum sarı bebek yeleği ve patiği yapıp getirdi 5 ay sonra burdan gitcez benden ilerdeki bebeğine hatıra olsun die 10 dk hüngür hüngür ağlıyorum
canım yumurtanımı attın o tarihlerde yoksa yumurtlama döneminmi nasıl anladın yumurtanı attığını eğer eminsen o tarihlerden çıkması gerekir bence
hadi inşallah vardır lavinia..
bişey sorucam, ne zamandı senin yumurtlama günlerin? ne zmaan bu göğüs belirtisi oldu yani?
yalelcim soru sormuşsun döllenmeyi takip eden 8,9 . günlerde kanda belli oluyormuşş
hangi konu hakkında?
kızlar bişey sorucam...
şimdi bi topikte okudum. gebe olduğunuzu ne zaman öğrendiniz.. diye bi topik galiba..
bazıları adet tarihine 6-7 gün kala idrar testinde görmüşler.
bişey sorucam.. ama mutlaka cevap bekliyorum, lütfen..
ben 14-15 ocakta yumurtamı attım. o günlerde çok sıkı çalıştık.
son adet tarihim 2 ocak. beklenen tarih 2 şubat.
şayet bir döllenme oldu ise bu ay, ben bugün yarın kan testi yaptırsam.. çıkar mı? (idrarda da çıkabilir mi) :uhm:
Nasılsınız kızlar ...
inşallah canımm..sat 5 ocak benim..geçen hafta yoğun çalıştık walla ..olduysa o zaman olmuştur..göğüs belirtisini bugün farkettim.. :CüvCüv:
yalelcim hani katil bulunmustu ya baska bi sey dediler mi diye. ayrıca cıkabilir ama bazılarında da çıkmıyo değerleri yüksek çıksa bile kesin bişey demiyolar haftaya gene gel diyolar
saol canım sen nasılsın
anladım.
benim de sat 2 ocak.
birkaç gündür, göğüs uçlarımda bir hassasiyet var. dokununca-hafif bastırınca bi acıma oluyor.
ama, o acıma eskiden de var mıydı hiç bilemiyorum..
hadi ya.. :)))))))))))))
o zaman, ayın 15inde attığımı varsayarsam... ayın 23ü bugğn... 8 gün oldu.
ben yarın gidip test yaptırıyım mı?
Iyi diyeyim iyi olayım bende dojtora gittim şimdi geldim kanamam için piskolojikmiş.bir sürü tahlil istedi işleri güçleri zaten dahlil yapmak idrar yanmalarımda piskolojikmiş enfeksiyonlarımda bana dedi ölsen bile sancıdan sakına ilaç almıcaksın sakına engeller çocuk olmasını dedi sancıılarımda piskolojik çıktı ay beynime tüküreyim ne beyin varmış hastalığım bile piskolojik sancılar çekiyorum anlamadım gayet normalsin dedi sen git eşin elsin dedi :))))))
eminim attım yumurtamı o tarihlerde. ayın 14ünde doktora gittim, bugün-yarın atılacak yumurtan dedi.
ki, hissettim zaten. yumurtalıklarım sancıyordu.. yumurta büyürken sancı yaparmış çok hafif. atılınca da, geçermiş. ve 15inde acı sızı kalmadı. demekki 15inde attım. 19unda gittim doktora, bi terslik yok.. yumurtam atılmış.
evet, 14-15 ocaktan birinde yumurtamı attım ben.
bugünlerde testte çıkar mı bi döllenme varsa?
canım sakın aceleci davranıp gitme kan testine falan..bebek 3 haftalık olmadan nce çııkması çok zormuş..:1hug:
yani çıkar ama bekle deerim ben sana artık kan aldıra aldıra anemi olcazzz kaydirigubbakcemile3
tamam haklısınız. ben de sakin sakin otutup beklicem.
Iyi diyeyim iyi olayım bende dojtora gittim şimdi geldim kanamam için piskolojikmiş.bir sürü tahlil istedi işleri güçleri zaten dahlil yapmak idrar yanmalarımda piskolojikmiş enfeksiyoorum nlarımda bana dedi ölsen bile sancıdan sakına ilaç almıcaksın sakına engeller çocuk olmasını dedi sancıılarımda piskolojik çıktı ay beynime tüküreyim ne beyin varmış hastalığım bile piskolojik sancılar çekiyorum anlamadım gayet normalsin dedi sen git eşin elsin dedi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?