En erken hamilelik belirtileri

canım yumurtanımı attın o tarihlerde yoksa yumurtlama döneminmi nasıl anladın yumurtanı attığını eğer eminsen o tarihlerden çıkması gerekir bence

yalelcim soru sormuşsun döllenmeyi takip eden 8,9 . günlerde kanda belli oluyormuşş

canım yumurtanımı attın o tarihlerde yoksa yumurtlama döneminmi nasıl anladın yumurtanı attığını eğer eminsen o tarihlerden çıkması gerekir bence

eminim attım yumurtamı o tarihlerde. ayın 14ünde doktora gittim, bugün-yarın atılacak yumurtan dedi.
ki, hissettim zaten. yumurtalıklarım sancıyordu.. yumurta büyürken sancı yaparmış çok hafif. atılınca da, geçermiş. ve 15inde acı sızı kalmadı. demekki 15inde attım. 19unda gittim doktora, bi terslik yok.. yumurtam atılmış.

evet, 14-15 ocaktan birinde yumurtamı attım ben.

bugünlerde testte çıkar mı bi döllenme varsa?

hadi inşallah vardır lavinia..

bişey sorucam, ne zamandı senin yumurtlama günlerin? ne zmaan bu göğüs belirtisi oldu yani?

inşallah canımm..sat 5 ocak benim..geçen hafta yoğun çalıştık walla ..olduysa o zaman olmuştur..göğüs belirtisini bugün farkettim.. :CüvCüv:

yalelcim hani katil bulunmustu ya baska bi sey dediler mi diye. ayrıca cıkabilir ama bazılarında da çıkmıyo değerleri yüksek çıksa bile kesin bişey demiyolar haftaya gene gel diyolar
Nasılsınız kızlar ...

saol canım sen nasılsın

inşallah canımm..sat 5 ocak benim..geçen hafta yoğun çalıştık walla ..olduysa o zaman olmuştur..göğüs belirtisini bugün farkettim.. :CüvCüv:

anladım.
benim de sat 2 ocak.

birkaç gündür, göğüs uçlarımda bir hassasiyet var. dokununca-hafif bastırınca bi acıma oluyor.
ama, o acıma eskiden de var mıydı hiç bilemiyorum..

canım, katili cezaevine götürmüşler, giderken arabada yine pis pis sırıtıyordu.
gökhan (katilin abisi) konuştu... haberim yoktu, biz de çok şaşkınız.. dedi.
başka da bi durum olmadı. o aile artık yayına çıkmaz heralde.. bugün yok ilknurun ailesi.

Iyi diyeyim iyi olayım bende dojtora gittim şimdi geldim kanamam için piskolojikmiş.bir sürü tahlil istedi işleri güçleri zaten dahlil yapmak idrar yanmalarımda piskolojikmiş enfeksiyonlarımda bana dedi ölsen bile sancıdan sakına ilaç almıcaksın sakına engeller çocuk olmasını dedi sancıılarımda piskolojik çıktı ay beynime tüküreyim ne beyin varmış hastalığım bile piskolojik sancılar çekiyorum anlamadım gayet normalsin dedi sen git eşin elsin dedi :))))))

anladım.
benim de sat 2 ocak.

birkaç gündür, göğüs uçlarımda bir hassasiyet var. dokununca-hafif bastırınca bi acıma oluyor.
ama, o acıma eskiden de var mıydı hiç bilemiyorum..

canım sakın aceleci davranıp gitme kan testine falan..bebek 3 haftalık olmadan nce çııkması çok zormuş..:1hug:

hadi ya.. :)))))))))))))

o zaman, ayın 15inde attığımı varsayarsam... ayın 23ü bugğn... 8 gün oldu.

ben yarın gidip test yaptırıyım mı?

yani çıkar ama bekle deerim ben sana artık kan aldıra aldıra anemi olcazzz kaydirigubbakcemile3

ahahaha valla bu psikoloji ne biçim bişeymiş..
kendi kendimizi resmen hamile hissediyoruz, ortada bişey yokken...

canım ozaman bugün yarın belli olur hadi bakalım hayırlısı inşallah döllenme vardıryerimseniben

Artık sancıdan ölsemde demicem hastayım diye piskolojik hastayım diyicem :):):)
annem bana bazen kızardı piskolojik manyak diye haklı çıktı kadıncaz :)

ceylan hadi geçmiş olsun canım gelmiş kırmızılar. gözün aydın. biterbitmez çalışmalara hız vermek lazım bol bol çalışıcaz

ya bunlar hasta mı sonuçlara bakmadan nasıl anlıyolar psikolojik olduğunu belki idrar yollarından illa gözlemi görülüyo bu valla ben ilk doktora gittiğimde yara görmüştü ama kanser taraması bile yaptı kadın ben hastaneyi beğenmiyorum da ondan gitmiycem yoksa tüm bunları yapmadan nasıl cevap veriyolar. devlet hastanesine gittiğimde bile hem muayne hem tahlil yapmışlardı çıldırmış bunlar zaten adam gibi bi hastane ve doktoru bi arada bulamıyorum kafayı yiycem bi de sizden duyuyorum deli ediyolar beni hay onların doktorluklarına ne diyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…