sorma hayatım aynennn bende öle sanıodum ama annelerimiz öleydi napalım!!!
walla canım kasıklarımda zaman zaman yaşıyorum ama vajida hiç olmadı
GÜNAYDINLAAARRRRRR
hayırlı olsun aarkadaşım.. çok sevindim... haydi bakalım, şimdi başlıyor çalışmalar :)
efracım, hayırlısıyla meleğini kucağına al inşallah.... kolayca geçsin gebelik dönemin..
çok sevindim..
darısı bizlerin başına.
al benden de o kadar lavinia... ben de yazıcam... topicleri yarıştıtırız inşallah :)
epeyce geçmiş.. sen bi 3-4 gün daha bekle, nasılsa sabretmişsin bu kadar...
4 güne kadar hala gelmemişse, o zaman git hemen kan testine...
inşallah.. gebeliktendir bu gecikme... bu belirtiler :)
canım hakkım dolmuş yaşım 24, çok almışım bidaha alamayacakmışım:çok üzgünüm:
alla alla atv'de bi kadınla bi adam var.. yanlarında çocukları var. adam kuma getirmiş.. diyorki, ''bu kadın bana hiç bakmıyordu, yanıma yanaşmıyordu''
ve 5 tane çocuk var.. en küçüğü 5 yaşındaaaa
alla alla.. biz adamlarla yapışık gibi yaşıyoruz nerdeyse... ilgilenmemek-yanına yanaşmamak ne demek.. :)
bunlar bu alakasızlıkla nasıl 5 tane birden tutturmuş beya..
kızlar hepinize günaydın
sevedail canım benim bence sen doktorunu değiştir ve bana kalırsa sen bugün doktora git. öyle şey olur mu telefonla o kadarını bizde biliyoruz ne gerek var o doktora deryanın doktorunu duymadın mı istersen bi ona sor bir sürü şeye bakmış. guatra kadar bakmış canım ben öyle hatırlıyorum bu doktor hiç bi şey bakmadı en azından bugün gel demeliydi. belki de yumurtan çatlamadı bugün çatlatıcaklar yada kendi kendine çatlar diycekler . bence hemen bugün doktora git
ilknur canım kaç gün kaldı bugün nasılsın
canım 12 gün kaldı gün sayıyoruzzz delikafadulden iyiyim de göğüs uçlarımdaki kahverengi kısımlar büyümüş..bakalım merakla bekliyorumm :Saruboceq:
canım 12 gün kaldı gün sayıyoruzzz delikafadulden iyiyim de göğüs uçlarımdaki kahverengi kısımlar büyümüş..bakalım merakla bekliyorumm :Saruboceq:
canım o dünkü olay hakkında bişey dediler mi ben uyumuşum valla 11e kadar
amin canım inşallah vardır ama sen gene de oldu diye denemeyi bırakma sakın
benim arkadaşım hamile olduğunu o kahverengi ksımlardan anladı kızzzzhihoyyyt
bırakır mıyız canım benimaynen devam çalışmalara delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?