En erken hamilelik belirtileri

sorma hayatım aynennn bende öle sanıodum ama annelerimiz öleydi napalım!!!

he valla ya.. biz de dün akşam onu konuştuk yüzdeyüzakrep ile...

ben de sanırdım, korunmayınca.. hemen bebek gelecek :)

bi gebe olalım,
:sm_cool: ''kazayla oldu.. nasıl oldu anlamadım.... işe güce dalıp kendimi takip etmemişim, bi doktora gittim... halsizlik falan gibi şikayetlerle, grip sanmıştım... meğer hamileymişim... velet 2,5 aylıkmış ben öğrendiğimde.. daha ben kariyer yapacaktım, nerden çıktı şimdi bu.. ama gelmiş artık geri gönderilmez'' dicez....

alla alla atv'de bi kadınla bi adam var.. yanlarında çocukları var. adam kuma getirmiş.. diyorki, ''bu kadın bana hiç bakmıyordu, yanıma yanaşmıyordu''
ve 5 tane çocuk var.. en küçüğü 5 yaşındaaaa

alla alla.. biz adamlarla yapışık gibi yaşıyoruz nerdeyse... ilgilenmemek-yanına yanaşmamak ne demek.. :)

bunlar bu alakasızlıkla nasıl 5 tane birden tutturmuş beya..

walla canım kasıklarımda zaman zaman yaşıyorum ama vajida hiç olmadı

saolun kızlar baya baya uyandırdı uykumdan gece korktumda işin aslı bugün yok aynı şeyi sol kasığımda hissediyorum arada ama kısa sürüyo o. size sormak istedimmmyerimseniben

canım benim gelsin hele veletler..neler yaparız neler delikafadulden delikafadulden

görev yapdığımız ilçede erkekler eşlerini kadın doğumcuya götürdüklerinde 10 11 çocukları var bu arada çekedimi üstüne atsam hamile kalıyor karım diomuş düşünün artık

kızlar hepinize günaydın

sevedail canım benim bence sen doktorunu değiştir ve bana kalırsa sen bugün doktora git. öyle şey olur mu telefonla o kadarını bizde biliyoruz ne gerek var o doktora deryanın doktorunu duymadın mı istersen bi ona sor bir sürü şeye bakmış. guatra kadar bakmış canım ben öyle hatırlıyorum bu doktor hiç bi şey bakmadı en azından bugün gel demeliydi. belki de yumurtan çatlamadı bugün çatlatıcaklar yada kendi kendine çatlar diycekler . bence hemen bugün doktora git

canım o dünkü olay hakkında bişey dediler mi ben uyumuşum valla 11e kadar

off off göğüslerim valla füze gibi yürürken bile acıyo bugün. sanırım gelio kırmızılar off be offf

günaydın canım walla ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım manyak karı sadece 26 mm yumurtan war dediii dün iğneyi yaptıramadım bugün aradım way efendim çatlamıştır bilmem ne ay napim kıslar yaa bi akıl verin bana

kızlar az önce karşı komşum sarı bebek yeleği ve patiği yapıp getirdi 5 ay sonra burdan gitcez benden ilerdeki bebeğine hatıra olsun die 10 dk hüngür hüngür ağlıyorum

canım o dünkü olay hakkında bişey dediler mi ben uyumuşum valla 11e kadar

hangi konu hakkında?

kızlar bişey sorucam...

şimdi bi topikte okudum. gebe olduğunuzu ne zaman öğrendiniz.. diye bi topik galiba..
bazıları adet tarihine 6-7 gün kala idrar testinde görmüşler.

bişey sorucam.. ama mutlaka cevap bekliyorum, lütfen..

ben 14-15 ocakta yumurtamı attım. o günlerde çok sıkı çalıştık.
son adet tarihim 2 ocak. beklenen tarih 2 şubat.
şayet bir döllenme oldu ise bu ay, ben bugün yarın kan testi yaptırsam.. çıkar mı? (idrarda da çıkabilir mi) :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…