En erken hamilelik belirtileri

hayırlı sabahlar biraz gec oldu ama :)
herkese hayırlı cumalar diliyorum. beni sorck olursanız bende durum farklıo değil aynı yani bakalım günüm gecerse yine yogunlaşırım buraya ::::::::::::::::::)

adet tarihimiz aynı 2 ocak... Çatlama günüde aynı ben 14 ocakta aşılama yaptırdım. Dün ben idrar testi yaptım bişey çıkmadı. Bu gün 9. gün kan testi yaptırmak için bahane arıyorum. biri 9. günde kanda öğrendim dese de gidip kan versem...

biriciiiiikkkk

eğer cesaret edip gidersen teste... ve sonucu yazdığında ben kaçırırsam...
nolursun bana özel mesaj atar mısın sonucunu?

ben cesaretimi toplayıp gidebileceğimi hiç sanmıyorum.
pozitifse ve eğer bu kadar erken çıkabiliyorsa kan testinde.. mesajını okur okumaz gidicem ben de.

bu arada, 7-8 gün içinde kanda çğrendiğini söyleyenler var. bugün okudum ben topiklerde.. başka forumlarda.

normalde 9. günden itibaren kanda hormonların artmaya başlar ama doktorlar genelde kesin konuşmaslar gebesin diyemem 10 gün sonra gel derler parana yazık bence azcık daha beklee canım!!!

bende 4 yıllık evliyim ama çoçuğum yok . doktora gittim adet düzensizliği 2 ayda bir oluyorum ama yumurtalık hamile kalma seviyesine geliyormuş bekliyorum hala kalamadım

canım bişey soracağım benim dün yumurtam 26 mm olmuştu çatladı çatlayacak dedi ama çatlama iğnesi verdi verdiği lanet ilacı dün bulamadım bugünde aradım yapma belkide çatlamıştır dedii napim senceeE? kafamçokkarıştı

ceylan hadi geçmiş olsun canım gelmiş kırmızılar. gözün aydın. biterbitmez çalışmalara hız vermek lazım bol bol çalışıcaz

bende 4 yıllık evliyim ama çoçuğum yok . doktora gittim adet düzensizliği 2 ayda bir oluyorum ama yumurtalık hamile kalma seviyesine geliyormuş bekliyorum hala kalamadım

canım adetini düzenlemeye çalımadı mı sürekli böyle olman ve normal olması ilginç bi doktora daha gitseydin keşke

kaydirigubbakcemile3Seni gidi seni ver gazı da test yaptırayım di mikaydirigubbakcemile3 He he gitsem mi acaba ayyy çok heyecanlandım ama dün idrarda belirsiz bile çıkmadı ya kırıldı biraz ümidim. Benim 3. aşılamam aslında tecrübeli olmam gerekiyor. Ve bu defa çok farklı belirtiler var ve çok farklı hissediyorum. Bu defa Doktorum farklı, ilaçlar da farklı. Yani belirtiler ilaçtan da kaynaklanabilir. Çünkü progestanı bu doktor günde 2 yutturuyo diğeri bir tane yut diyordu.
Yorumlarınız için belirti olduğunu düşündüğüm şeyleri de yazmak isterim. Sağ kasığımda 5-6 gündür birşey oturuyo gibi, İdrarımın içinde beyaz ufak kepek gibi şeyler var, Meme uçlarım nohut kadar büyümüş. Ayrıca geçende bebişimi emzirdim rüyamda Burdan okuduğum kadarıyla bunlar hamilelik belirtileri ve aynı zamanda ilacın yan etkileri.
Noooooooluuuuuuurrrr yorum yapın noolllluuurrrrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…