hangi konu hakkında?
kızlar bişey sorucam...
şimdi bi topikte okudum. gebe olduğunuzu ne zaman öğrendiniz.. diye bi topik galiba..
bazıları adet tarihine 6-7 gün kala idrar testinde görmüşler.
bişey sorucam.. ama mutlaka cevap bekliyorum, lütfen..
ben 14-15 ocakta yumurtamı attım. o günlerde çok sıkı çalıştık.
son adet tarihim 2 ocak. beklenen tarih 2 şubat.
şayet bir döllenme oldu ise bu ay, ben bugün yarın kan testi yaptırsam.. çıkar mı? (idrarda da çıkabilir mi) :uhm:
adet tarihimiz aynı 2 ocak... Çatlama günüde aynı ben 14 ocakta aşılama yaptırdım. Dün ben idrar testi yaptım bişey çıkmadı. Bu gün 9. gün kan testi yaptırmak için bahane arıyorum. biri 9. günde kanda öğrendim dese de gidip kan versem...
adet tarihimiz aynı 2 ocak... Çatlama günüde aynı ben 14 ocakta aşılama yaptırdım. Dün ben idrar testi yaptım bişey çıkmadı. Bu gün 9. gün kan testi yaptırmak için bahane arıyorum. biri 9. günde kanda öğrendim dese de gidip kan versem...
normalde 9. günden itibaren kanda hormonların artmaya başlar ama doktorlar genelde kesin konuşmaslar gebesin diyemem 10 gün sonra gel derler parana yazık bence azcık daha beklee canım!!!
ceylan hadi geçmiş olsun canım gelmiş kırmızılar. gözün aydın. biterbitmez çalışmalara hız vermek lazım bol bol çalışıcaz
bende 4 yıllık evliyim ama çoçuğum yok . doktora gittim adet düzensizliği 2 ayda bir oluyorum ama yumurtalık hamile kalma seviyesine geliyormuş bekliyorum hala kalamadım
biriciiiiikkkk
eğer cesaret edip gidersen teste... ve sonucu yazdığında ben kaçırırsam...
nolursun bana özel mesaj atar mısın sonucunu?
ben cesaretimi toplayıp gidebileceğimi hiç sanmıyorum.
pozitifse ve eğer bu kadar erken çıkabiliyorsa kan testinde.. mesajını okur okumaz gidicem ben de.
bu arada, 7-8 gün içinde kanda çğrendiğini söyleyenler var. bugün okudum ben topiklerde.. başka forumlarda.
Kızlar merhaba nasılsnız. Cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun...
çok gittim doğum konrol hapı veriyorlar başka bişey yapmıyorlar
sana da hayırlı cumalar canım valla tam ezan vakti yazmılsın inşallah okunan ezanlar hürmetin allah sana da bize de hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?