En erken hamilelik belirtileri

Prengly değil mi. Ben de çok zor buldum. hatta bulduğumda öyle şaşırdım ki alıp almamakta tereddüt ettim. Çünkü eczacı bunu bi müşterime satmıştım kullanmamış geri istedim getirdi dedi. Benim de öyle oldu yani ilacı bulmam.
Aşılama yolunda tecrübelerimiz topiğinde okumuştum kadın bulamayınca dr başka yazmış aynı değerde. Adı galiba ovitrelleydi ama emin değilim. Önce eczacılara sor bence ilacın eşdeğerini hangisi varsa onu yazsın doktor. Ben de sormuştum eşdeğerini eczacı hammaddesi yok o yüzden hiçbirinden kalmadı demişti. Umutsuzlanma ama bildiğin herkezi ara ve araştırsınlar. Zor olabilir yani bulman.

hayır hayatım yumurta çatlatıcı dün bulamadım yazdığı ilacı bugünde geçti vurulma diyor telefondaa

ama iğneyi artık yaptırma geçti diyo öküs doktor yaaa

Kızlar birşey sorcam size ya.aralıkta 28 de olmuştum 21 akşamı pembemsi akıntı geldi hala bişey yok test mi yapsam yoksa daha beklesem mi.. Ayy sabırsızlanıyorum...

Kızlar birşey sorcam size ya.aralıkta 28 de olmuştum 21 akşamı pembemsi akıntı geldi hala bişey yok test mi yapsam yoksa daha beklesem mi.. Ayy sabırsızlanıyorum...

canım bazılarında yumurta catladığında da böyle bi akıntı gelebilirmiş belki senin gec de çatlamış olabilir erken yapıp da üzülme bence ya cıkmazsa

Yorum yok mu:a015:

yok be canım be.. ne gazı :)
gaz olsa bende.. sana vermem, kendim yaptırırım inanki :))))))

ama işte.. hiç cesaretim yok.

ben beklemeye karar verdim şimdi. herkes birkaç gün daha bekle diyor. ben de 26-27 ocak gibi yaptırıcam testi.

sen de öyle yap bacım. bu kararımızdan da dönmeyelim.

dönen olursa, diğerine sonucu özelden göndersin :)lülülülülülü

anlaştık arkadaşım. İnşallah haberler güsel olur. Ben şimdi yaptırsam ve negatif çıksa bi kaç gün sonra yaptırmak isticem nassa diye o yüzden biraz daha beklemek istiyorum aynı senin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…