canım bişey soracağım benim dün yumurtam 26 mm olmuştu çatladı çatlayacak dedi ama çatlama iğnesi verdi verdiği lanet ilacı dün bulamadım bugünde aradım yapma belkide çatlamıştır dedii napim senceeE? kafamçokkarıştı
Prengly değil mi. Ben de çok zor buldum. hatta bulduğumda öyle şaşırdım ki alıp almamakta tereddüt ettim. Çünkü eczacı bunu bi müşterime satmıştım kullanmamış geri istedim getirdi dedi. Benim de öyle oldu yani ilacı bulmam.
Aşılama yolunda tecrübelerimiz topiğinde okumuştum kadın bulamayınca dr başka yazmış aynı değerde. Adı galiba ovitrelleydi ama emin değilim. Önce eczacılara sor bence ilacın eşdeğerini hangisi varsa onu yazsın doktor. Ben de sormuştum eşdeğerini eczacı hammaddesi yok o yüzden hiçbirinden kalmadı demişti. Umutsuzlanma ama bildiğin herkezi ara ve araştırsınlar. Zor olabilir yani bulman.
hayır hayatım yumurta çatlatıcı dün bulamadım yazdığı ilacı bugünde geçti vurulma diyor telefondaa
inşallah canım öyle denk geldi.. Bi yandan kızımı yıkıyorum bi yandan yazıyorum...
ben de dün senin gibi yaptım da ocakta yemeğin soğanını yaktm sen de çocuğu unutma banyodakaydirigubbakcemile3
Kızlar birşey sorcam size ya.aralıkta 28 de olmuştum 21 akşamı pembemsi akıntı geldi hala bişey yok test mi yapsam yoksa daha beklesem mi.. Ayy sabırsızlanıyorum...
Yorumlarınız için belirti olduğunu düşündüğüm şeyleri de yazmak isterim. Sağ kasığımda 5-6 gündür birşey oturuyo gibi, İdrarımın içinde beyaz ufak kepek gibi şeyler var, Meme uçlarım nohut kadar büyümüş. Ayrıca geçende bebişimi emzirdim rüyamdaBurdan okuduğum kadarıyla bunlar hamilelik belirtileri ve aynı zamanda ilacın yan etkileri.
Noooooooluuuuuuurrrr yorum yapın noolllluuurrrrrrrr...
canım bazılarında yumurta catladığında da böyle bi akıntı gelebilirmiş belki senin gec de çatlamış olabilir erken yapıp da üzülme bence ya cıkmazsa
adet tarihimiz aynı 2 ocak... Çatlama günüde aynı ben 14 ocakta aşılama yaptırdım. Dün ben idrar testi yaptım bişey çıkmadı. Bu gün 9. gün kan testi yaptırmak için bahane arıyorum. biri 9. günde kanda öğrendim dese de gidip kan versem...
kaydirigubbakcemile3Seni gidi seni ver gazı da test yaptırayım di mikaydirigubbakcemile3 He he gitsem mi acaba ayyy çok heyecanlandım ama dün idrarda belirsiz bile çıkmadı ya kırıldı biraz ümidim. Benim 3. aşılamam aslında tecrübeli olmam gerekiyor. Ve bu defa çok farklı belirtiler var ve çok farklı hissediyorum. Bu defa Doktorum farklı, ilaçlar da farklı. Yani belirtiler ilaçtan da kaynaklanabilir. Çünkü progestanı bu doktor günde 2 yutturuyo diğeri bir tane yut diyordu.
Yorumlarınız için belirti olduğunu düşündüğüm şeyleri de yazmak isterim. Sağ kasığımda 5-6 gündür birşey oturuyo gibi, İdrarımın içinde beyaz ufak kepek gibi şeyler var, Meme uçlarım nohut kadar büyümüş. Ayrıca geçende bebişimi emzirdim rüyamdaBurdan okuduğum kadarıyla bunlar hamilelik belirtileri ve aynı zamanda ilacın yan etkileri.
Noooooooluuuuuuurrrr yorum yapın noolllluuurrrrrrrr...
yaptılar sonuçlar iyi hormon tiroit ulturasyon hepsi sonuçlar iyi
Yorum yok mu:a015:
Kızlar birşey sorcam size ya.aralıkta 28 de olmuştum 21 akşamı pembemsi akıntı geldi hala bişey yok test mi yapsam yoksa daha beklesem mi.. Ayy sabırsızlanıyorum...
Yorum yok mu:a015:
yok be canım be.. ne gazı :)
gaz olsa bende.. sana vermem, kendim yaptırırım inanki :))))))
ama işte.. hiç cesaretim yok.
ben beklemeye karar verdim şimdi. herkes birkaç gün daha bekle diyor. ben de 26-27 ocak gibi yaptırıcam testi.
sen de öyle yap bacım. bu kararımızdan da dönmeyelim.
dönen olursa, diğerine sonucu özelden göndersin :)lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?