En erken hamilelik belirtileri

kızlar ya size bişey anlatıcam anlatmıyım dedim ama sizle çok rahat paylaşıyorum herşeyi bu ay adetime 10 gün kala kasık ağrılarım başladı gitgide arttı hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım adetime 6 gün falan kala akıntım arttı adetime 4 gün kalmıştı koyu kıvamlı beyaz renk akıntı gördüm kilodumdabir damla bişeydi ama beyazdı nişasta peltesi gibi galiba ben o gün yumurtladım şimdi düşündükçe adete 10 gün kala çalışmaları bıraktım 4 gün kala çok koyu kıvamlı akıntı allahım yaa nasıl anlamayamadım ne kadar salağım keşke o zaman devam etseydim çalışmalara 4 gün sonrada adet gördüm olurmuki böyle yaa bi arkadaşıma doktor adeti düzensiz olanlar adetin hemen öncesinde bile yumurtlayabilir demiş yani ne zaman yumurtlayacağı belli olmazmış(((((( ahh kafam ahh hamilemiyim diye kendimi dinleyeceğime çalışmanı sürdürsene aptal kafa

kızlar belirtiler farklı oluyor.kişiden kişiye değiştiği gibi gebeliklerdede değişiyor yanı bu 3.gebeliğim ve her zaman ilk belirtim göğüs ağrısı demişimdir size ama bu ay göğüslerim ağrımadı yanı gebeliği öğrendikten sonra ağrımaya başladı ama oda diğer gebeliklerimdeki gibi şiddetli dğeildi.
stres yapmamanız güzel kızlar.böyle devam edin sakın moralinizi bozmayın.
ceylancım 3 ay önce bende sen gibi asırı bir bunalım geçirmiştim bu konuda.inşallah en kısa sürede atlatacaksın ve bebişten önce kendinin değerini bileceksin ondan sonra bebişin gelecektir sana.
tabi hepinize kızlar.hepiniz için dyorum inşallah sağlıkla bebeğininzi kucağınıza alırsınız.

Ndk doktor sana neden regl düzenleyici vermiyo

canım regl düzenleyici dediğin şeyler doğumkontrol etkisi olan haplar sanırım onlardan kullandım ilk evlendiğim aylar ama bırakınca yine başladı düzensizliklerim.bende 3-4 ay kendi haline bıraktım bu arada 40 gün 50 gün arayla adet olduğum olduuu. şimdide yumurta takibindeyimm. doktorum doğumkontrol hapları kullana kullana yumurtlamanı tembelleştirmişsin dedii çünkü ben genç kızken hep kullanıyodum kistlerim erisin diye.

kızlar ya bide arada bir sohbete gidelim hep beraber orda şamata yapalım biraz yoksa burda hamilelik yazdıkça hep stres yapıyoruz unutalım biraz bişeyler bulalım hep beraber olmazmı

benim karnimda agri vardi ve goguslerim kasiniyordu ve tabiiki adet gecikmesi vardi suan 4 hafta 2gunluk hamileymisim cok sukur rabbime...

canım kutlarım :) daha pirinç tanesinden bile küçücükkkkkkkk :))))))
ay kıslar çok fenasınız yaaa bak bende belirti başladı şimdi göğüs uclarım acayıp kasınmaya başladı :roflol::roflol:

benim karnimda agri vardi ve goguslerim kasiniyordu ve tabiiki adet gecikmesi vardi suan 4 hafta 2gunluk hamileymisim cok sukur rabbime...

hoşgeldiniz bayan:jeyyar: ne karizma bi ismin varr:jeyyar:

allah sağlıkla kucağına almanı nasib etsin canımmm, anlatsana hikayenii tedavi falan oldunmuu kaç yıllık evlisinn, belirtilerin nasıldııı. biz yakaladıkmı bırakmayız adamıı gell kaçmaaakaydirigubbakcemile

kız alemsin hee öldüm gülerken ( burayada ifade koyucaktım ama ifadeler beni sevmedi )

bayan kaçtı bileee:çok üzgünüm: tühh kız korktu bizdennn bunların psikolojileri bozukk:dilcikar: deyip gitmiştir napsınnsırnaşık şey

patriciacımmmmmmmmm benimde göğüslerim kaşınıyooo ve uçları semsertt veee yanlarında minik minik toplar var toplu iğne başı gibii belkide daha küçükk, ama inanılmaz kaşınıyoooo. kocişte hayret ediyooo bu ne böyle diyoo normalde mıncımış bişey olurduuu nerdeyse 2 haftadır dimdik ayaktalarr:roflol: :tomato:

Patricia ne alemsin hee geçen ay da aynı şeyi yaptık kim ne diyorsa yaşıyorduk :))) Bizler belirti yaşamadan hamiş kalacağız merak etme sabah kabusumla konuştuk hiç midesi bulanmıyormuş özge neden böyle dedi ne güldüm ne güzel işte uslu bebiş dedim..

ndk yine topic kitlenecek bizlere bir sayfaa gösterseler ben açtım bayramda kitlernmiş napalım acaba ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…