En erken hamilelik belirtileri

ndk cım evet öleyimdir amaaaa ben neden göremiyom bu avatarı behh :)))))))))))) anasını satım bana yokmu herkes görüyo şevklenemiyom heheheh:))))))))))99

delikafaduldencanımcım benimde bunda kayıtlı degil belki sende vardır dedim ceylancım bide bana 15 şubat yazarmısın listeye hesaplayıcılar 15 diyo valla şaşırdımm

deryacım ben regli oldum :çok üzgünümturuom öle napim derdime yanıom allah büyük

selam kızlar nasılsınız yaaa benim daha 10 gün var adetime ama 10 uncu günden beri hergün devam etttik çalışmalara şimdide kasıklarım inanılmaz şiş nedendir ki acep yaaa

zamazingolarr aşırı gelmiştir canımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu ne hız gülümmm maaşallaah yaa azmine hayran kaldım

ndk cım evet öleyimdir amaaaa ben neden göremiyom bu avatarı behh :)))))))))))) anasını satım bana yokmu herkes görüyo şevklenemiyom heheheh:))))))))))99

sen göremiyonmu aaaa:1shok: ben tarif edeyim sana iki dudak arasında neydi o defterlerimizi kıstırıyoduk sayfalar bozulmasın diye onu ısırmış kız hehuhehuhehukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zamazingolarr aşırı gelmiştir canımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu ne hız gülümmm maaşallaah yaa azmine hayran kaldım

aallaaaa allaaaaa noluyoooooo bi enerji bi enerjiiii bi anda patladık sözleşmiş gibi oldukk maşallahh maşallaaaaahhh
güldürdünn beni vallaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

slm kızlar herkes burda ya ne güzel ben annemlerdeyim giremiyorum simdi komsudan 2 dk bakıyım dedim varmı haber çıkcam hemen

aaaa üzülmek yok ama şubatta toplu gelcez gümbür gümbür diyozya kız sen bizden ayrılıpta ocaktamı gelcektin :)))) olmaz öyle şubatta topik patlıycak dayanamıycak hamiş haberlerineee:lepi::lepi::lepi:

Kızlar liste için bana 2 gün müsade edin süper bir liste gelecek karşınıza ozaman yazarım yeganemm

akreeepp kaç oldu yazıyom bana cevap yazmıyon bende kızayımmı şimdi hııı ):)))) delü gari senii napıyo senin kociş kahvemi yaptırıyon gene adama :)))

ceylancım gecmiş olsun 50 gün arayla vay be simdi tedavimi olcan napıcan canım yola devammı devam tabiide nasıl desem yaff adet düzenleyici felan kullanıcanmı ciğerim gecmiş olsun canım benim

bende durumlar aynı tatlım subat bekliyom subatta adranalin var :))))))))99

slm kızlar herkes burda ya ne güzel ben annemlerdeyim giremiyorum simdi komsudan 2 dk bakıyım dedim varmı haber çıkcam hemen

İLAHİİ BAHARCANN KOPTUM YAAAAA, DEMEK BİZİM İÇİN KOMŞUYA GELDİN BU SAATTEEE
İŞTE BÖYLE BAĞLARIZ BİZ ADAMIIIIIIIIIIIIIIII:enbuyukkk::dance::hooray::hooray:

Kızlar liste için bana 2 gün müsade edin süper bir liste gelecek karşınıza ozaman yazarım yeganemm

tamam canım öpüyorum hepiniziŞeniz herkeze iii geceler çalışın bol bolkaydirigubbakcemile3 şubat için boş durmak yokk anca yetştiririz şubataaakaydirigubbakcemile3

akreeepp kaç oldu yazıyom bana cevap yazmıyon bende kızayımmı şimdi hııı ):)))) delü gari senii napıyo senin kociş kahvemi yaptırıyon gene adama :)))

kıs deli getirme beni yanına benim herif biraz önce agzını acmıs horluyodu bende agzına limon sıktım allahım ne komik oldu yüzünü görseydiniz altınıza işerdiniz ben işedim ay allahım kaydirigubbakcemile3

akrepcim pzt.12'de dr.gideceğim diyeceğim bana bak dr.ver bana zamazingosu gelsin artık diyeceğim
Acil bebek istiyorum .......:)
işin esprisi rabbim sağlıklı versin hepimize ayyy biri beni durdursun kopppp kopppppppp:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…