tamam kıslaaarr ayrılınn tuttuummmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız yaaa benim daha 10 gün var adetime ama 10 uncu günden beri hergün devam etttik çalışmalara şimdide kasıklarım inanılmaz şiş nedendir ki acep yaaa
ndk cım evet öleyimdir amaaaa ben neden göremiyom bu avatarı behh :)))))))))))) anasını satım bana yokmu herkes görüyo şevklenemiyom heheheh:))))))))))99
zamazingolarr aşırı gelmiştir canımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu ne hız gülümmm maaşallaah yaa azmine hayran kaldım
delikafaduldencanımcım benimde bunda kayıtlı degil belki sende vardır dedim ceylancım bide bana 15 şubat yazarmısın listeye hesaplayıcılar 15 diyo valla şaşırdımm
deryacım ben regli oldum :çok üzgünümturuom öle napim derdime yanıom allah büyük
:lepi::lepi:Züperrrrr :lepi::lepi:
Sen nasılsın a.s.
hehehe kesin sen bebek tutumuşsundur hehehe nasıl bildim ama :)))hihoyyytben insanın içini okurum bee :teytey::dance:
slm kızlar herkes burda ya ne güzel ben annemlerdeyim giremiyorum simdi komsudan 2 dk bakıyım dedim varmı haber çıkcam hemen
Kızlar liste için bana 2 gün müsade edin süper bir liste gelecek karşınıza ozaman yazarım yeganemm
İLAHİİ BAHARCANN KOPTUM YAAAAA, DEMEK BİZİM İÇİN KOMŞUYA GELDİN BU SAATTEEE
İŞTE BÖYLE BAĞLARIZ BİZ ADAMIIIIIIIIIIIIIIII:enbuyukkk::dance::hooray::hooray:
akreeepp kaç oldu yazıyom bana cevap yazmıyon bende kızayımmı şimdi hııı ):)))) delü gari senii napıyo senin kociş kahvemi yaptırıyon gene adama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?