En erken hamilelik belirtileri

kız adamcağıza acıyorum valla hehe adamı şamar oğlanına çevirdin iyice :))))
akrepcim pzt.12'de dr.gideceğim diyeceğim bana bak dr.ver bana zamazingosu gelsin artık diyeceğim
Acil bebek istiyorum .......:)
işin esprisi rabbim sağlıklı versin hepimize ayyy biri beni durdursun kopppp kopppppppp:))))

durma gülüm de valla artık beklemem de bana başka tedavi uygula de bak ben hapıma başladım iki tane içtim bile inşallah yumişler gelişir de tutar bu aykaydirigubbakcemile3

baharcannn bitanem nasılsın yaa dersler nasıl gidio sınavlar felan canım

bitti bitanem sınavlar hepsi iyiydi geçerim hepsinden ama sizi özlüyom annemler ev taşıcak yardım için geldim bu arada yumurtlama günümüde kaçırdım neyse subata az kaldııı sende iyisin dimi öpüyorum hepinizi:1hug::enbuyukkk:

akrepcim pzt.12'de dr.gideceğim diyeceğim bana bak dr.ver bana zamazingosu gelsin artık diyeceğim
Acil bebek istiyorum .......:)
işin esprisi rabbim sağlıklı versin hepimize ayyy biri beni durdursun kopppp kopppppppp:))))

nooluyoooo kısımmmmmm noluyooooo..nassı bi kopmaktırr bu bölee bu saatteee:roflol:

ceylancım gecmiş olsun canım evet git doktora önce teavi ol canım biraz düzel 50 günde adet olunurmu tedavine bak allah bebek versin canım isteyen herkese kıs ceylan sen anne olursan dominot olursun gibime geliyo
ay ben olusarıma gecekti takıcam omuzlarına 1 yasındayken ellerinede vercem tesbihi heyyyyttt olcak ilk kelimeleri hehehehhe:))))))))))))99

ayyy amanna allaahımmm müthüşş bi enerji buu bozmayın kendinizi sakın kıslarr şubaaaattt bekle biziiii fena geliorussssss

kızlar bugün öğlen bi uyumuşum biraz önce kalktım bu gece uyku haram bana yaww sizde giderseniz bende sabaha kadar geçmişi okur bitirim hehehuhehuu

limon mu sıktınnn ilahii deryaaaaa...valla benim ki duyarsaa sen bunları burdan mı öğrenionn dicekkkk..bide hemşeriyiss deryaa yandım benn :)))))))))bizde de benzer şeyler oluoooo

kıs buket elleh cenii almayaaa 11 gün var test mi yaptıracan kesin cıkar yaptır yaptır yaptırda otur şapaa hehehehehhehe:)))))))))))))))))))))))))))99

saol akrepcim bu benim 5.doktorum inşallah bu tedaviye başlayacak çünkü 1 sene diyeceğim biraz ağlaşsammı doktora küçük yer bura kocama laf ediyorlar filan PPPPPPP
şaka tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…