tamam canım öpüyorum hepiniziŞeniz herkeze iii geceler çalışın bol bolkaydirigubbakcemile3 şubat için boş durmak yokk anca yetştiririz şubataaakaydirigubbakcemile3
tamam canım öpüyorum hepiniziŞeniz herkeze iii geceler çalışın bol bolkaydirigubbakcemile3 şubat için boş durmak yokk anca yetştiririz şubataaakaydirigubbakcemile3
baharcan bizden kimse yok biz aynı geyik kendimizi sınıyoruz heheheheee
baharcan bizden kimse yok biz aynı geyik kendimizi sınıyoruz heheheheee
kıs deli getirme beni yanına benim herif biraz önce agzını acmıs horluyodu bende agzına limon sıktım allahım ne komik oldu yüzünü görseydiniz altınıza işerdiniz ben işedim ay allahım kaydirigubbakcemile3
akrepcim pzt.12'de dr.gideceğim diyeceğim bana bak dr.ver bana zamazingosu gelsin artık diyeceğim
Acil bebek istiyorum .......:)
işin esprisi rabbim sağlıklı versin hepimize ayyy biri beni durdursun kopppp kopppppppp:))))
baharcannn bitanem nasılsın yaa dersler nasıl gidio sınavlar felan canım
akrepcim pzt.12'de dr.gideceğim diyeceğim bana bak dr.ver bana zamazingosu gelsin artık diyeceğim
Acil bebek istiyorum .......:)
işin esprisi rabbim sağlıklı versin hepimize ayyy biri beni durdursun kopppp kopppppppp:))))
ayyy amanna allaahımmm müthüşş bi enerji buu bozmayın kendinizi sakın kıslarr şubaaaattt bekle biziiii fena geliorussssss
limon mu sıktınnn ilahii deryaaaaa...valla benim ki duyarsaa sen bunları burdan mı öğrenionn dicekkkk..bide hemşeriyiss deryaa yandım benn :)))))))))bizde de benzer şeyler oluoooo
iyi aksamlar kislar.bensiz ne kaynationus oleee.adetime 11 gun var.test yapsam cikar mi?delikafadulden
iyi aksamlar kislar.bensiz ne kaynationus oleee.adetime 11 gun var.test yapsam cikar mi?delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?