En erken hamilelik belirtileri

evde 2 tane test var.zor tutuorum kendimi. kis akrep sorma hemde ne sapa oturucam. olmicak bu ayda kafamçokkarıştı
rahim filmimi cektirip tedavime baslicam. ama naparsiniz kizlar umut fakirin ekmegi sengözlerimebaksanab

bikac gun sonrami yapsam acep hihoyyyt

saol akrepcim bu benim 5.doktorum inşallah bu tedaviye başlayacak çünkü 1 sene diyeceğim biraz ağlaşsammı doktora küçük yer bura kocama laf ediyorlar filan PPPPPPP
şaka tabii

bak gülüm benim taktiği uygula ben naptım biliyonmu 8 aylık bi liste hazırladım hepsi 42 43 günlük adetler bu verdim kağıdı eline hep not aldım dedim bu kadar zamandır uğraşıyoruz dedim hep 43 günde oluyorum dedim hemen klomeni yazdı :)))kaydirigubbakcemile3

ya benim beklenen adet tarihim yarın test yapsam bişe çıkarmı ki??????

kızz akrepppppp benimki uyursa bende limonla tuzmu deppsemm ağzınaaa:)))ayyyyyyyyy bi tuhaff oldummmm:)))))))))))))))

bukett seni dinle ateş arkadaşım ateşin iyi ama ver eşine saklasın ve sana demesin ben öyle yapıyorum artık ve yapma derim

saol akrepcim bu benim 5.doktorum inşallah bu tedaviye başlayacak çünkü 1 sene diyeceğim biraz ağlaşsammı doktora küçük yer bura kocama laf ediyorlar filan PPPPPPP
şaka tabii

ceylancim sana neden ole dediler ki? bende ilk kez gitmistim dr ye. 4 ay olacak korunmayali dedim. sende pko var istersen sizi birkac ay kendi halinize birakayim deneyin ama normal kadinlara gore daha zor hamile kalman dedi. bende ben zaman kaybetmek istemiorum dedim. ozaman bidahaki adetine ara rahim filmi icin gun belirleyelim.esinde sperm testi yaptirsin dedi.1 yili doldur falan demedi bana

akrepp kız delü şincik bişey sorayım ben sana şimdi benim yumoşlar gelişicekya klomenle sonra çğarıp çatlattırıcak onları patır patır sonra bana kan testi için gün vericekmi yani diyomu şu gün kan testine gel die

bukett seni dinle ateş arkadaşım ateşin iyi ama ver eşine saklasın ve sana demesin ben öyle yapıyorum artık ve yapma derim

canim o benden deli.yap bi bakalim dio hihoyyyt
yok sabredim ben dimi.daha cok erken.
kba bacim sen yap testini yaa elinizi korkak alistirmayin kaydirigubbakcemile3

Kızlar valla oturdum size gülüyorummmmmmm :)))))))))))))))))))))))))

bu leptoptan yazamıyorumda ulan yetişemiom hızınıza yawwwwwwww gece kuşlarıııı...........

Akrebim ben limon sıksam benim herif can havliyle geçirirdi yüzüme kesinnnnnnn :)))))))))))

vet evet ceylancım sende cünkü pko var bide tedavi etsin 1 yıl oldu de sen bebek istiyorum de adetimi düzeltmem gerek de bebeme kavusmak istiyom de canım allah gönlündekini versin bitanem

ayy aklıma geldi şimdi 5 gün önceden gelincee mosmorr olmuştu yüzümmmm.midem bulanıo belim ağrıoo derkenn şapa oturmuştummmmmmm:roflol::roflol:
aklımda kıss tehlike anında kullanıcammmmm:roflol:

ben gider size az sohbetli geceler dilerim sonra takip etmekte zorluk çekiyorum çünkü

ndk cıkar tabi ki canım sen git kan testi yaptır bence

kıs aura limon sık kıs cok komik oluyolar hehehehhehehe:)))))))))))))))))999

yapmayın kızlar bu deliye uymayın benim kozişçik akşam gece 3 e kadar çalıştı bu akşamda çok üşümüş geldi eve uyudu kıyamam çok yoruluyo nasıl yaparım biz sıcacık içerdeyiz ama onların işi çok zor kıyamam ben valla

evet canım diyoki adet olursan adetin 3 günü gel diyo bende neyy diyomm oda diyoki bu sürec 10 12 gün içerisinde kan testinde belli olur ozaman gelin bide kan testi yapalım der sana okiş yawrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…