En erken hamilelik belirtileri

ndk canım ben adet düzenleyici hala kullanıyom üzerindede doğum kontrol hapı değildir doğum kontrol için kullnılmaz yazıyo

:roflol::roflol:ndk allah seni hadi bakalım bak bunu okumuştum etrafı böyle toplu iğne başı gibi topak topak olup ucu karıncalaşırmışşşşşşşşşş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile2

e niye topick kilitleniyormuş kı yaw? ceylan niyeki ? yok anam java falan yukleyemem bu şirket pc si zaten klübe zar zor giriyorum heuhe

baska bir topick ten alıntıdır kızlar. hadi tuvaleye eheuehuehueheue

kızlar deneyen yada duyan varmı??? Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın
BUNU BI SITEDE OKUDUM SIZCE DOGRULUK PAYI VARMIDIR?

canlarım hepinizi moralli buldum.. evet böyle olalım. arada geyiğe vurarak bekleyelım bebişlerimizi. bu arada kızlar gögüs etrafında pıtırcıklar diyonuzya .. onları sivilce gibi sıkın. içindn küçük yağ zerreleri cıkacak. bende de sag gögsümde hep 2 tane olur. sıkarım . bi yapın bakalım

bu kafayı yediğimizin resmidir :roflol::roflol::laelaelaelaelae

ceylan bak benim okuduğum buydu arkadaşım hani sormuştunya

cok ilginç heeee,, :jeyyar: kız benim tırnaklar uzun yapamamki.. mazallah yırtarım bi yerimi:roflol:

:roflol::roflol: ayyy du ben gidip bi bakıp geleyim nasıl oluyormuş heueheuheuheueheuheuheuehue
kız tırnağın uzunsa valla yırtarsın bitaraflarını. e yiyiver iki dakkada canım ya :enbuyukkk:

offf ya çok sıkıldım 6 olsada çıksak ya kızlar ben biraz önce wcye gittim kabız gibiyim yaa

bide niye orta parmak:roflol:işaret yada yüzük parmağı deilde:roflol::roflol:

deneyenler cevap hemennnnnnnnn

:roflol::roflol: ayyy du ben gidip bi bakıp geleyim nasıl oluyormuş heueheuheuheueheuheuheuehue
kız tırnağın uzunsa valla yırtarsın bitaraflarını. e yiyiver iki dakkada canım ya :enbuyukkk:

:roflol::roflol: bende yapamam korkarımmmmmmmm :1no2:hem kocalarımız anlamazmı onu kıss nereye yapacamm off anlamadımkii kafam karıştı fisfisfis

offf ya çok sıkıldım 6 olsada çıksak ya kızlar ben biraz önce wcye gittim kabız gibiyim yaa

canım bende 10 gündür acayip kabızlık basladı. öyleki bazen aglamak geliyo içimden wc de.senağlama öyleki normalde aferdersiniz bağırsaklarım cok iyidir. günlük calışırlar:jeyyar:. ama 10 gündür acayip gazlıyım. ve kabız. belkide hava değişikliğ diyorum. bi anda soğuduya havalar

ama sormak istediğim yukarı aşşağı ölçüsü nedirki bunun (kızlar gülmeyin) ben denedim şimdi zorda olsa dokunabildim. hani içimde sert yuvarlak gibi bişey , orasımı acaba. peki yukardamı aşşağıdamı demek bu. yukarda olunca hiç dokunamıyoruz anlamındamı acaba. ben reglmi olcam şimdi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…