bayan kaçtı bileee:çok üzgünüm: tühh kız korktu bizdennn bunların psikolojileri bozukk:dilcikar: deyip gitmiştir napsınnsırnaşık şey
patriciacımmmmmmmmm benimde göğüslerim kaşınıyooo ve uçları semsertt veee yanlarında minik minik toplar var toplu iğne başı gibii belkide daha küçükk, ama inanılmaz kaşınıyoooo. kocişte hayret ediyooo bu ne böyle diyoo normalde mıncımış bişey olurduuu nerdeyse 2 haftadır dimdik ayaktalarr:roflol: :tomato:
canlarım hepinizi moralli buldum.. evet böyle olalım. arada geyiğe vurarak bekleyelım bebişlerimizi. bu arada kızlar gögüs etrafında pıtırcıklar diyonuzya .. onları sivilce gibi sıkın. içindn küçük yağ zerreleri cıkacak. bende de sag gögsümde hep 2 tane olur. sıkarım . bi yapın bakalım
baska bir topick ten alıntıdır kızlar. hadi tuvaleye eheuehuehueheue
kızlar deneyen yada duyan varmı??? Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın
BUNU BI SITEDE OKUDUM SIZCE DOGRULUK PAYI VARMIDIR?
--------------------------------------------------------------------------------
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın
bu kafayı yediğimizin resmidir :roflol::roflol::laelaelaelaelae
bu kafayı yediğimizin resmidir :roflol::roflol::laelaelaelaelae
:roflol::roflol: ayyy du ben gidip bi bakıp geleyim nasıl oluyormuş heueheuheuheueheuheuheuehue
kız tırnağın uzunsa valla yırtarsın bitaraflarını. e yiyiver iki dakkada canım ya :enbuyukkk:
kız yok yani hamilelikle alakası yok demek istedim. bende hep var. yağ toplanıyor orda. küçük küçük:roflol:
offf ya çok sıkıldım 6 olsada çıksak ya kızlar ben biraz önce wcye gittim kabız gibiyim yaa
bide niye orta parmak:roflol:işaret yada yüzük parmağı deilde:roflol::roflol:
deneyenler cevap hemennnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?