vet evet ceylancım sende cünkü pko var bide tedavi etsin 1 yıl oldu de sen bebek istiyorum de adetimi düzeltmem gerek de bebeme kavusmak istiyom de canım allah gönlündekini versin bitanem
ben gider size az sohbetli geceler dilerim sonra takip etmekte zorluk çekiyorum çünkü
ayy aklıma geldi şimdi 5 gün önceden gelincee mosmorr olmuştu yüzümmmm.midem bulanıo belim ağrıoo derkenn şapa oturmuştummmmmmm:roflol::roflol:
aklımda kıss tehlike anında kullanıcammmmm:roflol:
evet canım diyoki adet olursan adetin 3 günü gel diyo bende neyy diyomm oda diyoki bu sürec 10 12 gün içerisinde kan testinde belli olur ozaman gelin bide kan testi yapalım der sana okiş yawrum
BENDE AYNEN GEÇEN AYY DAA 5 GÜNÜM VAR DERKEN HEMDE TAM ÇALIŞMAK İÇİN YATAĞA GİRMİŞKENNN BİDE NE GÖREYİMMMMMMMMMMMMMM DELİYEDÖNMÜŞTÜMMMMMMMMMkaydirigubbakcemile3
allahımmm ceylanımaa hayırlısıyla sağlığıylaa bi bebek nasippp ettttttt:Saruboceq::Saruboceq:hadii kıslarr amin lerr nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:Saruboceq:
bukettcim onu bunu bırak adam bana 8 ay gelme dedi yalvardım zaman kaybermek istemiyorum teşhis belli işte siz diyorsunuz dedim resmen alay etmişti benle
seninkide pek bi zamansızz gelmiş be gülümmm:roflol::roflol:tokat gibi desene:roflol:
kızlarr ben kaçarr kocacımm ilgi istioooo.boşlamamak lasımmm..sıkılmışş.ayyy kıyamam ben onaaa uslu uslu oturuo öleeee:))))))))))))))))))))))))
sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
hadi ben neyse de herifff osmanlı tokadı gibi kırmızı kartı yemiştiiii yüzüneekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rabbimm zamansız kırmızılardan koru bizi allahımmmmmmmm:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
kızlarr ben kaçarr kocacımm ilgi istioooo.boşlamamak lasımmm..sıkılmışş.ayyy kıyamam ben onaaa uslu uslu oturuo öleeee:))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?