En erken hamilelik belirtileri

vet evet ceylancım sende cünkü pko var bide tedavi etsin 1 yıl oldu de sen bebek istiyorum de adetimi düzeltmem gerek de bebeme kavusmak istiyom de canım allah gönlündekini versin bitanem

allahımmm ceylanımaa hayırlısıyla sağlığıylaa bi bebek nasippp ettttttt:Saruboceq::Saruboceq:hadii kıslarr amin lerr nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum size ii muhabbetler...bi gelişme olursa yazarım...ii geceler..

aminnn ceylancim sana iyi geceler o zaman.insallah ruyanda bi bebis gorursun o da yakinda gelir sana.oyle oluomus ya hep

bukettcim onu bunu bırak adam bana 8 ay gelme dedi yalvardım zaman kaybermek istemiyorum teşhis belli işte siz diyorsunuz dedim resmen alay etmişti benle

ayy aklıma geldi şimdi 5 gün önceden gelincee mosmorr olmuştu yüzümmmm.midem bulanıo belim ağrıoo derkenn şapa oturmuştummmmmmm:roflol::roflol:
aklımda kıss tehlike anında kullanıcammmmm:roflol:

BENDE AYNEN GEÇEN AYY DAA 5 GÜNÜM VAR DERKEN HEMDE TAM ÇALIŞMAK İÇİN YATAĞA GİRMİŞKENNN BİDE NE GÖREYİMMMMMMMMMMMMMM DELİYEDÖNMÜŞTÜMMMMMMMMMkaydirigubbakcemile3

evet canım diyoki adet olursan adetin 3 günü gel diyo bende neyy diyomm oda diyoki bu sürec 10 12 gün içerisinde kan testinde belli olur ozaman gelin bide kan testi yapalım der sana okiş yawrum

okiş canım ohh bee artık eczacılara koşmıycam test almaya valla eczane kalmadı hepsinde 5 er 10 ar aldım yaww hehuhehu bak bi hamile kalayım size önceden yaptığım testlerin fotolarını çekip koyucam kolleksiyon oldu valla

BENDE AYNEN GEÇEN AYY DAA 5 GÜNÜM VAR DERKEN HEMDE TAM ÇALIŞMAK İÇİN YATAĞA GİRMİŞKENNN BİDE NE GÖREYİMMMMMMMMMMMMMM DELİYEDÖNMÜŞTÜMMMMMMMMMkaydirigubbakcemile3

seninkide pek bi zamansızz gelmiş be gülümmm:roflol::roflol:tokat gibi desene:roflol:

allahımmm ceylanımaa hayırlısıyla sağlığıylaa bi bebek nasippp ettttttt:Saruboceq::Saruboceq:hadii kıslarr amin lerr nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:Saruboceq:

Hepimize bitanem tek başıma sevinemem delikafaduldendelikafaduldena.s.

bukettcim onu bunu bırak adam bana 8 ay gelme dedi yalvardım zaman kaybermek istemiyorum teşhis belli işte siz diyorsunuz dedim resmen alay etmişti benle

evet ya oyalamis gercekten.umarim iyi anlayisli bi dr ye dusersin canim.bizim hastalikta tedavi cok onemliymis..dr nin bana dedigine gore tek olumlu yani gec menapoza giriliomus.mirmirmirmir

kızlarr ben kaçarr kocacımm ilgi istioooo.boşlamamak lasımmm..sıkılmışş.ayyy kıyamam ben onaaa uslu uslu oturuo öleeee:))))))))))))))))))))))))

seninkide pek bi zamansızz gelmiş be gülümmm:roflol::roflol:tokat gibi desene:roflol:

sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

hadi ben neyse de herifff osmanlı tokadı gibi kırmızı kartı yemiştiiii yüzüneekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

rabbimm zamansız kırmızılardan koru bizi allahımmmmmmmm:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

aminnnnnkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…