Size doyum olmuyor öpüyoruz sizi yürüyün şubatta çalışmayana melek yok
iyi geceler giden arkadaslarıma bybyyyyyyyyyyyyyy
valla deryacım düşünücem dünürüm benim oglanlar begenirse sümüklü kıslarını ozaman belki bakarım yani söz vermim :))))))))))))))))99
gidenlerrr hepinisiii öptümmmmmmmmmmmmmmm mck mck mckkkkkk
yaw benim regl olcam gibi karnım ağrıyooo 3-4 gündürrrrrrrrr, gelmiyo zıkkım olasıcaaa regl
gelmiycek kırmızılarr:lepi: bebiş gelicek bebiş:lepi:
ndk insallah hamile olursunda reglin gelmez yaa canım cok takma kafana canım
kıs derya limonda sıkarımmm tuz ruhuda döke bilirim ama duruma baglı
nur topu gibi bi pko gelir ancaaabenneyaptımkisüprizzzzz
yuh yuh yuhhhh cani kaynanaaaaaaaaaaa, derya sakın verme buna kızınıııııııııııııııııııııııdelikafadulden
güllerimmmmmmmmm, zillilerimmmmmmmmm bende kaçayım yavaş yavaşşşş...
sabah erkenden dohtura gidecemmmmmmmmmmmmmm, ordan eşimin şirketine geççess boş bi pc bulur size yazarım sonucu 2 dk da :))
hepinisss huzurluuu meleklii rüyalar görün bu geceeeeeee, yeni gün yeni umud getirsin inşallahhhhhhhh... bana da uyurken dua edinnnnnnnn. aklınıza ben gelmessem kabusunus olurummmmm :)))))))
onun oğlanlar bi görsün benim kızlarıda kapıda süründürücem onu ben :))) bide kocaman kağıt eline liste vercem kendime 10 tane kalınlardan bilezik yazcam kağıda süt parası ):))) kocama bi araba kızlara dayalı döşeli ev almazsa vermem ikizinede onar bilezik birer araba biz dizi beşi biyerde :)))))daha çok var ama sonra kapıda sürünürken yazcam diğerlerini
hehe şaka biyana bi gün gelip senin oğlan benim kızı bulurmu tesadüf amma gülerim heee
hadi gittimmmmmmmmmmmm, fazla fingirdeşmeyinnnnnnnnnn
haydi yatağaa marş marşşş ışıkları kapatıyorummmmmmmmmmkötükedihüso
:a015: :enbuyukkk:laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?