iyi geceler kızlaaaaaarrr ben yine gecenin geç saatlerinde geldim.kimse varmı oralarda
dün üye oldum yine bu saatlerde ceylancım sağolsun bana cevap verdi.sayfalar o kadar hızlı ilerliyoki okumak mümkün değil.nasıl bi muhabbet bu yaaaa.benide alın aranızaaaaaa
Herkeze merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes yattımı yahu bu saatte.benimle muhabbet edecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuu.oralarda birileri varsa bana şu saatler konusunda yardım etsin.şu anda msj saatleri 22 yi gösteriyo nasıl düzeltebilirim.kayıt olurken galiba yanlışlık yaptım.......
herkes yattımı yahu bu saatte.benimle muhabbet edecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuu.oralarda birileri varsa bana şu saatler konusunda yardım etsin.şu anda msj saatleri 22 yi gösteriyo nasıl düzeltebilirim.kayıt olurken galiba yanlışlık yaptım.......
yüzdeyüzakrep estağfirullah ne demek emretmek siz çok tecrübelisiniz emredecek biri varsa oda sizsiniz.affınıza sığınıyorum ben niye çocuk yapamıyorum:))
canım arada saattler değişiyo sanki bana da öle oluyo arada takılma saate bosver nasılsın canım kac yıllık evlisin bebek nezamandan beri istşyosun tatlım
yüzdeyüzakrep estağfirullah ne demek emretmek siz çok tecrübelisiniz emredecek biri varsa oda sizsiniz.affınıza sığınıyorum ben niye çocuk yapamıyorum:))
hemen mesajın yanında alıntı yap var canım ona tıkla cahillik ne demek hepimiz sorarak öğrendik takıldığın yerleri sor hep ben yardımcı olurum sanahımmmmmm ozaman nasıl msjdan alıntı yapıldığını anlatın lütfen çok cahilim yaaaaaaa
kız olurmu kocaman oğlum var teyzesii :)))nasıl 7. gün adetingeçelimi 7 gün oldu yoksa çalışma geçelimikızzzz deryoş senin oğlundan haberim yokdu:) ilk bebek çalışmalarında sanıyodum seni aferim yiğenime
bu arada ateş hala 37 dolaylarında benim 7. güne girmiş bulunmakdayım az biraz midem bulanıyo ve hala test yapmadım :)))))))))))))))))))))))))))))))))99
yok gülüm çalışmada ve beklemedeyiz daha :)) sende üzülme sağlık problemin düzelince herşey daha iyi olucak buna inaniyi geceler varmi yeni hamisler? hic geri gidip sayfayi okuyasim yok? ben hamileligi iki ay erteledim saglik problemleri yüzünden.. iki ay sonra calismaya tam gaz edicez Allahin izniyle..simdilik sizler icin dua ediyorum...hayirlisi ile hamis haberlerinizi aliriz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?