En erken hamilelik belirtileri

dün üye oldum yine bu saatlerde ceylancım sağolsun bana cevap verdi.sayfalar o kadar hızlı ilerliyoki okumak mümkün değil.nasıl bi muhabbet bu yaaaa.benide alın aranızaaaaaa

herkes yattımı yahu bu saatte.benimle muhabbet edecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuu.oralarda birileri varsa bana şu saatler konusunda yardım etsin.şu anda msj saatleri 22 yi gösteriyo nasıl düzeltebilirim.kayıt olurken galiba yanlışlık yaptım.......

iyi geceler kızlaaaaaarrr ben yine gecenin geç saatlerinde geldim.kimse varmı oralarda

dün üye oldum yine bu saatlerde ceylancım sağolsun bana cevap verdi.sayfalar o kadar hızlı ilerliyoki okumak mümkün değil.nasıl bi muhabbet bu yaaaa.benide alın aranızaaaaaa

Herkeze merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoş geldiniz canlarım bende varımmmm burdayım anlatın bakem ne var ne yokk bugün bütün gün uyudum :))) gecelerin kadını oldum tatilede girdik heh sahi kızlar oğluşum takdir getirdi annesine :)))):dance:

ben varımmmmmmmm ama inan nasıl düzeltilir bilmiorum

yüzdeyüzakrep estağfirullah ne demek emretmek siz çok tecrübelisiniz emredecek biri varsa oda sizsiniz.affınıza sığınıyorum ben niye çocuk yapamıyorum:))

canım arada saattler değişiyo sanki bana da öle oluyo arada takılma saate bosver nasılsın canım kac yıllık evlisin bebek nezamandan beri istşyosun tatlım

valla gülüm mesaj saati falan bilmiyorum ama hoş geldin aramıza iyiki geldin bu arada sayfayı yenileyip yeni mesajları görmek için F5 yap arada

yüzdeyüzakrep estağfirullah ne demek emretmek siz çok tecrübelisiniz emredecek biri varsa oda sizsiniz.affınıza sığınıyorum ben niye çocuk yapamıyorum:))

hımmmm:mymeka: sen niye çocuk yapamıyosun güzel soruu ama biz bu sorunun cevabını bilsek kendimize çocuk yapıcaz hemen kaydirigubbakcemile3
canım arada saattler değişiyo sanki bana da öle oluyo arada takılma saate bosver nasılsın canım kac yıllık evlisin bebek nezamandan beri istşyosun tatlım

ne saati gülüm nerde saat var ben hiçbişey göremiyorum

kızzzz deryoş senin oğlundan haberim yokdu:) ilk bebek çalışmalarında sanıyodum seni aferim yiğenime
bu arada ateş hala 37 dolaylarında benim 7. güne girmiş bulunmakdayım az biraz midem bulanıyo ve hala test yapmadım :)))))))))))))))))))))))))))))))))99

iyi geceler varmi yeni hamisler? hic geri gidip sayfayi okuyasim yok? ben hamileligi iki ay erteledim saglik problemleri yüzünden.. iki ay sonra calismaya tam gaz edicez Allahin izniyle..simdilik sizler icin dua ediyorum...hayirlisi ile hamis haberlerinizi aliriz insallah..

çok tşk ederim kızlar valla cvp geldikçe nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz.sanki piyangodan para kazanmışım gibim.

5 aylık evliyim 5 aydır istiyoruz.her ay burda bahsedilen bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum ama sonu hüsran...kırmızı kartı görüyorum

aslıda hikayem eski eşimle ilişkimiz 8 yıllık .bundan bi 3 sene önce dayanamadak daha fazla bi hata yapıverdik.inanamıyorum yaaaaa ben hamile kaldımmmmm.ama aldırmak zorundaydım v de aldırdım.şimdi allahtan bebek isterken utanıyorum inanırmısınızzzzzzz

hımmmmmm ozaman nasıl msjdan alıntı yapıldığını anlatın lütfen çok cahilim yaaaaaaa
hemen mesajın yanında alıntı yap var canım ona tıkla cahillik ne demek hepimiz sorarak öğrendik takıldığın yerleri sor hep ben yardımcı olurum sana
kız olurmu kocaman oğlum var teyzesii :)))nasıl 7. gün adetingeçelimi 7 gün oldu yoksa çalışma geçelimi
yok gülüm çalışmada ve beklemedeyiz daha :)) sende üzülme sağlık problemin düzelince herşey daha iyi olucak buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…