canım alıntı yapacagın kişinin sağ tarafında alıntı yap yazıyo araya tıklıycaksın ve msj öyle yazıcaksın alısırsın
keşke aldırmasaydın yaaaaaaa biz allah istiyoruz sen ise ondan geleni istemiyosun,
kızlar ya ben kacsam kızarmısınız ben ayakta uyuycam yoksa
aha ben gidiyom yatıcam ya cok uyku bastı durim diyorum basım agrıma basladı ya kıslar kusura bakmayın hadi sizlere iyi geceler canlarım sonra görüsürük öpüyom hepinizi
hemen mesajın yanında alıntı yap var canım ona tıkla cahillik ne demek hepimiz sorarak öğrendik takıldığın yerleri sor hep ben yardımcı olurum sana
kız olurmu kocaman oğlum var teyzesii :)))nasıl 7. gün adetingeçelimi 7 gün oldu yoksa çalışma geçelimi
ayın 18 de hastalanmalıydım 4 ocakda yumurladığımı hissettiydim adetin üstüne 7.günüm ama iki kez şimdiye kadar 5 gün geçdi o yüzden korkuyom test yapmıyorum20 aydır bebiş istiom
belirti falan yokmuuuuu canıııımmm
yeni gelenlere merabaaaa
derya oglunun karnesi hayırlı olsun canım nekadar mutlu verici bişi bana karne getiren olmadı(((((((((((
canım benim sana çifte karne gelicek hadi yat darılmayız neden darılalım dinlen bi güzel iyi geceler tatlım yarın girersin okişkızlar ya ben kacsam kızarmısınız ben ayakta uyuycam yoksa
aldırmasaydım anamla babam beni naparlardı biliyomusunnnn.o zaman evli değildikkiiii
hemen mesajın yanında alıntı yap var canım ona tıkla cahillik ne demek hepimiz sorarak öğrendik takıldığın yerleri sor hep ben yardımcı olurum sana
kız olurmu kocaman oğlum var teyzesii :)))nasıl 7. gün adetingeçelimi 7 gün oldu yoksa çalışma geçelimi
ayın 18 de hastalanmalıydım 4 ocakda yumurladığımı hissettiydim adetin üstüne 7.günüm ama iki kez şimdiye kadar 5 gün geçdi o yüzden korkuyom test yapmıyorum20 aydır bebiş istiom
kız nasıl dayanıyon yokmu test evde koş yapp valla ben duramazdım çok sabırlısın
evet ben klomene başladım bu ay doktor kontrolünde 42 43 günde bir oluyodumkanımlar aranızda adet düzensizliği olan varmı
derya suan inanirmisin saglik problemini sorun etmiyorum..o kadar rahatim ki adet gününü bekleme ve kendimi dinleyip belirti aramiyorum...5 aydir deniyorduk...ve hergün takvime bakiyordum..belkide iki ay sonra dinlenmis olcaz ya tutma olasiligi daha coktur.. ne dersiniz?
bencede çünkü kafaya takmıycaksın bi bakıcaksın bebişçik gelivermiş süpriz yapıcak sana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?