En erken hamilelik belirtileri

ayın 18 de hastalanmalıydım 4 ocakda yumurladığımı hissettiydim adetin üstüne 7.günüm ama iki kez şimdiye kadar 5 gün geçdi o yüzden korkuyom test yapmıyorum20 aydır bebiş istiom

Son düzenleme:
aha ben gidiyom yatıcam ya cok uyku bastı durim diyorum basım agrıma basladı ya kıslar kusura bakmayın hadi sizlere iyi geceler canlarım sonra görüsürük öpüyom hepinizi

derya suan inanirmisin saglik problemini sorun etmiyorum..o kadar rahatim ki adet gününü bekleme ve kendimi dinleyip belirti aramiyorum...5 aydir deniyorduk...ve hergün takvime bakiyordum..belkide iki ay sonra dinlenmis olcaz ya tutma olasiligi daha coktur.. ne dersiniz?

yeni gelenlere merabaaaa

derya oglunun karnesi hayırlı olsun canım nekadar mutlu verici bişi bana karne getiren olmadı (((((((((((

kızlar ya ben kacsam kızarmısınız ben ayakta uyuycam yoksa
canım benim sana çifte karne gelicek hadi yat darılmayız neden darılalım dinlen bi güzel iyi geceler tatlım yarın girersin okiş
aldırmasaydım anamla babam beni naparlardı biliyomusunnnn.o zaman evli değildikkiiii

canım benim boşver sne yüreğini çürütme kalbin temizse bişeycik olmaz öyle ufak tefek hataları allah affeder korkma sen gelicek bebişin buna inan dünya kadar insan var istemiyoda aldırıyo aldırıyo gene oluyo

derycım rabbim sana ne güzel bi oğul vermiş sen bizden 1 adım öndesin.o güzel duyguyu tatmışsın bi kere...bende bebişimi kucağıma bi alsam aahhhh aahhhhh.geçen gece rüyamda kucağımda bir bebebk onu bi koklayşım vardı o ne muhteşem bi duygu.allahım utanıyorum amaa noluuur bi bebek

ateşim yüksek karnım şiş gaz şişkinliği gibi sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım var ve bugün az biraz midem bulanıyo bunlar belirtimidir bide 7 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…