En erken hamilelik belirtileri

canım benim utanma utanılacak bişey yok takma kafana onu doktorları görsen dünya kadar çocuk aldıranlar var senin durumun dahada başkaymış allah sana yardım etmişki aldırabilmişsin benim arkadaşımda senin durumunda hamile kaldı ama farkedene kadar 3 ayı geçti kaçarak evlenmek zorunda kaldı düğünden 5 ay sonra bebeği oldu ):))
ateşim yüksek karnım şiş gaz şişkinliği gibi sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım var ve bugün az biraz midem bulanıyo bunlar belirtimidir bide 7 gün geçti

kız yürü test yap nasıl duruyon daha hadi yokmu test evde bizede sonucu bildir hemen

ateşim yüksek karnım şiş gaz şişkinliği gibi sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım var ve bugün az biraz midem bulanıyo bunlar belirtimidir bide 7 gün geçti

daha ne bekliyosuuuuuuun yap bi test.valla ben bir gün geçse yaparım.hatta bundan önceki aylarda adetimden önce çıkmayacağını bile bile test yaptım.nasıl bi duygudur anlamadım.sen nasıl dayanıyosun

bencede çünkü kafaya takmıycaksın bi bakıcaksın bebişçik gelivermiş süpriz yapıcak sana :)))[/QUOTE]

insallah gülüm sende fazla takma kafana...insallah gününün gecmesi hayra isarettir insallah hic belirtisiz hamile kalanlardansindir.. (belirtin varmi bilmiyorum ama )
Rabbim herkesin gönlüne göre ve HAyirli evlatlar versin kucagimiza.. gecikmesininde vardir elbet sebebi.. O en iyisini bilir cünkü.. bize düsen sabir vakti zamani geldiginde biz istemesekte ugrasmasakta olur cünkü... herkes bu kadar bilgilimi.. zamaninda anne babamiz günmü saymislar.. :)

bende kızkende vardı 2 ay da bir oluyodum 4 yıllık evliyim hala düzelmedi çoçuğumda yok

benim çınarcıkta arkadaşım var canım sen yalovanın içindenmisin bu arada adet düzensizliği için hemen doktora git ben gittim klomen verdi yumurtalıklar ve rahim sapasağlam ama adet düzensizliğinden dolayı ne zaman yumurtladığın belli değil dedi şimdi yumurta takibi yapıyor yumurtalar çatladığında o gün ilişkiye girin diye söyliycek bence sende git bi kontrole zaten doktor bebek istemeye karar verenleri çağarıyo tahliller falan yapıyo

kızlar aşkım geliyomuş bi çay yapim adamcağıza .inanın o kadar sıcaksınız ki insanın bırakası gelmiyo.ben kaçtım yarın görüşürüz.hepinizi öpüyorum .iyi geceler

yok valla test filan almaya bile korkuyom çok kötüyüm ya psikolojimi bozuldu 20 aydır sürekli ağlıyorum o kadar moralim bozuk test yapmak daha doğrusu kötü ihtimali görme olasılığım benim içimi yiyo sanki

Son düzenleme:
klomen bir hapmı ben bütün konrollerimi yaptırdım hiç bi sorun yok dedi ama bazı bayanlar 30 günde bazılarıda 60 günde yumurtalık oluşuyomuş benimde 60 mış ama tekrar gidicem senin bebeğin varmı

klomen bir hapmı ben bütün konrollerimi yaptırdım hiç bi sorun yok dedi ama bazı bayanlar 30 günde bazılarıda 60 günde yumurtalık oluşuyomuş benimde 60 mış ama tekrar gidicem senin bebeğin varmı

klomen yumurtaları geliştirici bi hap canım yumurtaları geliştirip çatlatıyo doktor hemen sonrasında 36 saat içinde ilişki veriyo bi oğlum var benim :)))

burdaysanız oğlanı yatırınca gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…