derycım rabbim sana ne güzel bi oğul vermiş sen bizden 1 adım öndesin.o güzel duyguyu tatmışsın bi kere...bende bebişimi kucağıma bi alsam aahhhh aahhhhh.geçen gece rüyamda kucağımda bir bebebk onu bi koklayşım vardı o ne muhteşem bi duygu.allahım utanıyorum amaa noluuur bi bebek
ateşim yüksek karnım şiş gaz şişkinliği gibi sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım var ve bugün az biraz midem bulanıyo bunlar belirtimidir bide 7 gün geçti
ateşim yüksek karnım şiş gaz şişkinliği gibi sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım var ve bugün az biraz midem bulanıyo bunlar belirtimidir bide 7 gün geçti
bende kızkende vardı 2 ay da bir oluyodum 4 yıllık evliyim hala düzelmedi çoçuğumda yok
kızlar aşkım geliyomuş bi çay yapim adamcağıza .inanın o kadar sıcaksınız ki insanın bırakası gelmiyo.ben kaçtım yarın görüşürüz.hepinizi öpüyorum .iyi geceler
kızlar aşkım geliyomuş bi çay yapim adamcağıza .inanın o kadar sıcaksınız ki insanın bırakası gelmiyo.ben kaçtım yarın görüşürüz.hepinizi öpüyorum .iyi geceler
yok valla test filan almaya bile korkuyom çok kötüyüm ya psikolojimi bozuldu 20 aydır
klomen bir hapmı ben bütün konrollerimi yaptırdım hiç bi sorun yok dedi ama bazı bayanlar 30 günde bazılarıda 60 günde yumurtalık oluşuyomuş benimde 60 mış ama tekrar gidicem senin bebeğin varmı
klomen yumurtaları geliştirici bi hap canım yumurtaları geliştirip çatlatıyo doktor hemen sonrasında 36 saat içinde ilişki veriyo bi oğlum var benim :)))
burdaysanız oğlanı yatırınca gelirim yine
ben konu dışında kaldım herade niye test yapmıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?