En erken hamilelik belirtileri

yooo rahim filmi çekilmedi adet düzensizliği için hormon tahlili tiroid vs. altan üsten ulturasyon çekildi rahim temiz denildi sadece 60 günde yumurtalık tamamlıyo dedi olur bebeğin dede ama ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadım

sen en acilinden dr değiştir 1 yıldan sonra ilk yapdıkları rahim filmi ve eşinin değerlendirilmesi sonra sana yumurtlama ilaçları verilir hiççççççççç zaman kaybeyme büyük şehirde çooook iyi bir doktor bul görün nasıl bunca zaman yapmazlar sana bunları

yalova küçük bir yer bursa da iyi bir merkezde iyi bir dr bul git sakın artık zaman kaybetme bence orda bana nie bukadar karışıyon die kızmıyon dimi 4 yıldır istiyorum ilk defa geldim de gittiğin yerde mutlaka

o klomen hapı biz alsak uygulasal olurmu
yok canım sakın doktor kontrolünde alınmazsa gereğinden fazla büyüyüp kist oluşturuyo yumurtalar benim doktorum bakıcak haftaya cuma yeteri kadar büyüdülerse çatlatma iğnesi yapıp çatlattırıcak yumoşları sakın doktor vermeden kullanma devamlı kontrol altında olman lazım onu kullanınca benim doktorum öyle dedi sakın kendi kendine bişey yapma sürekli irtibat halinde olucaz dedi

60 günde yumurtlama normal değilki nasıl normal diyo doktor hemen seni yumurta takibine alması lazımdı benim tedavimden uygulaması lazımdı klomenle bencede doktorunu değiştir derim benimde herşeyim temiz çıktı ama adet düzensizliği olduğu için ne zaman yumurtladığını bilemeyiz dedi yumurta takibine başladı hemen

çünkü sana hemen yumurta takibi başlatması lazım 60 günde bir yumurta oluyor bu normal dememesi lazım benimde yumurtlamam belli değildi öyle dedi doktor hemen klomenle yumurta takibine başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…