En erken hamilelik belirtileri

canım bursa yakın die dedim istersen gönüllü olarak yardımcı olurum nette iyi dr araştırırız istanbulda olur tabiki ama kesin olan şey artık zaman kaybetmemen

adetlerimin düzensiz olduğunu soyledim bana doğum konrol hapı verdi

haydaaa adet düzensizliğinde eğer çocuk düşünmüyosan doğum kontrol hapı veriyolar çocuk düşünüyosan böyle bişey yapamaz yumurta takibine başlaması lazım :)) hemen git ona çocuk istiyorum dee doğum kontrol hapıyla daha çok zorlaştırıyo çocuk olmasını banada doktorum seneler önce doğum kontrol hapı vermişti ama o zaman sordu bana ikinci çocuğu düşünüyomusunuz dedi hayır kesinlikle dedim ondan verdi onuda çok az bişey kullandım bıraktım hatta şimdi gittiğimde ilk önce nasıl korundunuz doğum kontrol hapı kullandınmı diye sordu bende hayır kendimiz korunduk dedim bu güzel dedi hemen klomeni yazdı

bende kızkende adet düzensizliği vardı kullandım evlendim kullandım kullanmazsam 2 ayda bir oluyom ama artık nezaman olursa olsun dedim hiç bişey kullanmıyorum 2 aydan beri
ve yeni oldum bugun

bende kızkende adet düzensizliği vardı kullandım evlendim kullandım kullanmazsam 2 ayda bir oluyom ama artık nezaman olursa olsun dedim hiç bişey kullanmıyorum 2 aydan beri
ve yeni oldum bugun

benimde aynı canım kızlıktan beri düzensiz bende hapı kullandığım zamanlarda düzeliyodu hatta oğluma adet düzensiz giderken kaldım ama yinede doktorum yumurtlamayı takip altında tutuyo

neden kimse yok ya kaç gündür giremiyorum bir kaçamak yaptım anda da kimse yok olmadı şimdi anlaşılan herkes tatil modunda ooooooooffffffffffffff allahım bende işteyim hatta yarında çalışacağım çok sıkıcı hepinizi öpüyorum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…