En erken hamilelik belirtileri

bende işdeyim hayatım üzülmee

kizlar gunaydin.sivilcelenmisim gene.heralde adet olucam.bi de sirtim cok agriyo.ne dersiniz kizlar hem sivilcelenip hem hamis olabilir miyim?adetime 1hafta var..

günaydın kıssslar nasılsınız bakem bugün nedense içimde çok büyük bi mutluluk var anlamdıramadım henüz içim içime sığmıyo :))))

inşallah bol hamiş haberleri alırızda dahada mutlu oluruz (aminnnn)

canımcım benimde adetime 9 gün var ara ara kasığımda ağrı oluyor çok afedersiniz gazım fazla ama bekliyorum inşallah sende hamilesindir sivilcelenip hamile kalan yoksa eger sende bir ilk olursun bizlerede yeni belirti çıkar daha çok tırlatırız

alemsin ya kısssım atın şu hamişliği kafanızdan ben böylede mutluyum modunda olun aman şimdi çocuk olsa burada yazışabilecekmiyiz hem
altına bez al bezle mama yap emzir uyut ağlar susturamazsın aman bi panik hastamı al doktora götür çok uzun iş boşver keyfimize bakalım sositososito

belki istemiyo havasında olursak gelir meleklerimiz sırnaşık şey

allahım iyice delirdim :teytey:

kizlar gunaydin.sivilcelenmisim gene.heralde adet olucam.bi de sirtim cok agriyo.ne dersiniz kizlar hem sivilcelenip hem hamis olabilir miyim?adetime 1hafta var..

Ben de kolay kolay sivilce çıkmaz ama geçen hafta beni de bastılar.CADIARZU Ya mevsimden ya da.... Birkaç gün içinde sölerim sana hamile olup olmadığımı:1rolleyes:

selam kıslarr, doktordan geldimmm

muayene etti gebelik yok maalesef olsa muayene de kesin anlaşılırmış, kistte yokmuş gecikme tamamen psikolojik dedi. farlutal verdi kullancam regl olunca gideceğim...

kist olmayışına sevindimmm, elimde geçen aydan kalan iğneler vardı onları bitirene kadar kullancam regl gelincee...

şubatta gelecek meleklerimisss. eşimin şirketindeyim merak eden olur diye girdim yazayım dedim :)

Günaydın şekercim. Ters birşey olmadığına çok sevindim. Artık nazlanmasında gelsin şu meleğin senin :1hug:

İyiyim cnm. Bulanıyorum durmadan kafamçokkarıştı ama katlanıyorum bebişim için napiim. Siz napıyosunuz bakalım?

ay canım ya çok kötü olsa gerek neyse onlar herşeye değer ama dimi

canım meleğine söylermisin arkadaşları bizleri çok bekletmesin eğer bekletirseler deli birer ebeveynleri olucak :teytey:

ah ah keşke öle çıkıp gelseler haklısın bebek büyütmek zor iş ama bir okadar da keyifli bence keşke olsada bura ya girmekte zorlansam

ay canım ya çok kötü olsa gerek neyse onlar herşeye değer ama dimi

canım meleğine söylermisin arkadaşları bizleri çok bekletmesin eğer bekletirseler deli birer ebeveynleri olucak :teytey:

Hergün söylüyorum, konuşuyorum bebeğimle zaten canım. Nazlanıyolar sizinkiler ama gelecekler merak etme

çok sevindim ndk hayırlısıyla kırmızıları görürsün inş hemen

Hergün söylüyorum, konuşuyorum bebeğimle zaten canım. Nazlanıyolar sizinkiler ama gelecekler merak etme

ne güzel nazlansınlar gelsin ben ona sorucam poposuna poposuna vuracam eşşek sıpasının :ecrin_bebek:

buarada siz isim düşünmeye başladınızmı eşya alımlarına falan çok heyecanlı bişey olmalı kaydirigubbakcemile3

İsim var aklımda bikaçtane ama daha karar vermedik. Eşya almak içinde erken olduğunu düşünüyorum. Bi cinsiyetini öğrenelimde nasipse o zaman başlarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…