En erken hamilelik belirtileri

ndk kuşumm kist filan olmadıına sewindimm... rahattın aslında ama bu ay diilmişsin demekki...ol da kurtull soona yine çalışş:))

kasıklarıma ara ara bişeler batıyo..bacağıma wuruyo geçiyo..:uhm:

sever sayfada aşağı doğru in bajım orda yazıo burda olanlarr!!kızlar çok kötüü bişeyy oldu yaaaaaa (

ndk kız nerdesin sen seni öle merak ettim ki şimdi görünce çok sevindim yavyum ya ne haber ben kaç gündür iş yoğunluğu sebebiyle giremiyorumda birazdan çıkarım yine canım sonuç ne anlatsana bana öpüyorum seni

gunaydın kıslar nasılsınız
bugün temizlik yapmam gerekiyo ama hiç içimden gelmiyo
dün kayınvalidemdeydim. bir akrabası vardı
bebek düşünmüyo musunuz dedi..yok dedim
beklemeyin sonra olmaz dedi
tabii ağlamamak için zor tuttum
kayınvalidem bile sormadı hiç..ona neyse

boş ver takma onları canım benim ben bir keresinde hamile kalan arkadaşıma size burda sorduğumuz gibi gayet masumane nasıl hamile kaldığını sormuştum da eşi konuşmamızı yasakladı yaniher şey kafaya takılmaz bebişim takarsan olan sana oluyor başkasına değil salla gitsin

ayynen öyle canımm..boşwer düşünme bile..ona neyyse...

Boşver cnm ya. İnsanların ağzı torba değilki büzesin klava:. Canını sıkmaya bile değmez

sevedail kesin bayıldı ses soluk yok kıs iyimisin bacım hamilemiydin kız yoksa sen hamilelikte olmaması gereken bir şeymi oldu allah korusun dağlara taşlara

kızlar beni tebrik edin lütfen ben bu ay geçen ay olduğu gibi kendimi dinlemiyorum yani belirti falan aramıyorum inşallah çat kapı geliverir sıpacık

ay kızlar bugün bana kesin bişi oldu susamıyorum kimse soruma yanıt vermiyor ama ben hala konuşuyorum çeneme vurdu galiba bebeksizlik

biz ilk zamanlar istemedik bebek.. şimdi sanırım var emin değilim ama..
daha yok mu bişeyler diyenlere gayet normal cevap verdim başlarda.. okulum var falan açıkladım...
sonra abarttılar bi kaç densiz, "beceremiyor musunuz kız hahahaha" şeklinde !
densiz kendince espri yapıyor.. eşimin akrabası bu karı!
valla hiç ayıbını falan düşünmedim, "biz bilmiyoruz yaa bi gece amcayla gelin de gösterin nasıl yapılıyor" dedim.
espri yaptım tabiiii :1closedeyes:
k.validem de yanımda valla hiç de utanmadım:1closedeyes:

böylelerine verilecek tek ve doğru cevap budur..
üzme sen tatlı canını, Allah büyüktür.. bi kalp kırılınca, bi yürek acıyınca elbet verilir karşılığı...
hiç üzme kendini, senden kıymetli hiçbişeyin yok a.s. a.s. a.s.

ebrucum konuş konuş :)
boşverdim zaten..yoksa prolaktin yükselir zaten :)
çekirdek çıtlatıyorum şimdi

benim 4 yıl oldu çoçuk yok ama kayın validem bişey diyemiyo çünkü eşim bizim elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz dedi artık kadın hiç ağızını açamıyosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…