En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlarr bayadır görüşemiyoruz...ne var ne yok??dün doktora gittim vee keseyi gördümm en sonunda:)) 5 haftalık hamileyimm...allah tüm isteyenlere versinnn

kız gebe kalmak isteyenlerin çekirdek yememesi lazımmış buraya üye olduktan sonra öğrendim bende bırak hemen yeme

ebru 87'li misin sen de_?
kendi yaşıtım birini buldum sonunda (gerçi yine senden küçüğümdür ya neysea.s )

günaydın kızlarr bayadır görüşemiyoruz...ne var ne yok??dün doktora gittim vee keseyi gördümm en sonunda:)) 5 haftalık hamileyimm...allah tüm isteyenlere versinnn

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyydelikafadulden bebeğim benim çok sevindim hayatım allahım kazasız belasız kucagına olmayıda nasip etsin inşallah :teytey::hooray:

benim 4 yıl oldu çoçuk yok ama kayın validem bişey diyemiyo çünkü eşim bizim elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz dedi artık kadın hiç ağızını açamıyosositosositosositososito

süper kocaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bende dün görecektim keseyi falan ilk kez ama olmadı :çok üzgünüm:

kız gebe kalmak isteyenlerin çekirdek yememesi lazımmış buraya üye olduktan sonra öğrendim bende bırak hemen yeme

kız okur okumaz elinden atacak tabağı falan :roflol: :roflol:

ay sakura çok güldüm yaaa
soyle bize de gelsinler...biz de ilk 1.5 sene istemedik...bir sene hap kullandım..keşke kullanmasaydım
şimdi de beklemedeyiz

ebru 87'li misin sen de_?
kendi yaşıtım birini buldum sonunda (gerçi yine senden küçüğümdür ya neysea.s )

ay nedemen istiyorsun kız ben senden küçüğüm bebişim 87 mart benim senin inşallah benden küçüksündür kaydirigubbakcemile3

ay sakura çok güldüm yaaa
soyle bize de gelsinler...biz de ilk 1.5 sene istemedik...bir sene hap kullandım..keşke kullanmasaydım
şimdi de beklemedeyiz

olur olur, herşeyin zamanı vardır, kimi (mesela ben) ailelerde hemen olmayan yok ben de beklemiyim der 2. ayında kalıverir :roflol: kimi bişey olmaz der bi kaç ay ya da yıl bekler...
önemli olan isteği ve umudu hiç kaybetmemek a.s. a.s.

ay nedemen istiyorsun kız ben senden küçüğüm bebişim 87 mart benim senin inşallah benden küçüksündür kaydirigubbakcemile3

küçüğüm küçüğüm ben 87'li herkesten küçük çıkıyorum çünkü :roflol:
aralık 29 doğumluyum :roflol:

atsın tabi bebeğim tüm uğraşlar melekler için değlmi yemesin doğurduktan sonra ne kadar yerse o zaman yesin hani ben yiyormuyum canım istedi işte çok severimde çeçirddeği

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyydelikafadulden bebeğim benim çok sevindim hayatım allahım kazasız belasız kucagına olmayıda nasip etsin inşallah :teytey::hooray:

amin canım amin...çok garip bir duyguu...arada unutup ani hareketler yapıyorumm eşim kızıyoo sankii hamile oldum önceden unutuyorumm:))) 12 gün sonra tekrar gitcemm kalp atışlarını duymak için:):CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:

aaaaaaaaaaaaa olmadı şimdi neyse canım bir kişide bana abla desin dimi bende çevramdaki herkesten küşüğüm ne haber

alevcim, çok sevindim...umarım bebişini sağlıkla kucğına alırsın....darısı arkdaşlara ve bana...ne kadardır istiyorsunuz...belirtiler neydi
yaa çekirdek niye zarar ki...bırakamıyo insan...elimdekiler bitsin yemeyim bari..ama nedenini yaz yaa

kızlarrr günaydınnnn ebrucum üzdülermi seni kuzum kıyamam bensana . takılma arkadaşım o densizlerden heryerde var.. oooo neler sölüyolar.
bu arada ben doktora gittim prengly yada profasi çatlatma iğnesi verdi ama ne bakırköy devlet hastanesi yakınlarında ne çapada ne güngörende koca istanbulda kısacası yok yok yok.iğneyi bulamadım kızlar. sevedail sanırım sende bulamamıştn dimi canım. yalel demişti sanırım bırakın kendiliğinden çatlasın diye ama benim dr.umun dediğine göre bu iğne gebeliğin oluşmasındada yardımcı oluyormuş. kendiliğinden çatlasa bile gebelik oluşabilse bile bu senin için ve gebeliğin için faydalı hormonları içeriyor o sebeple vurulmanı istiyorum dedi. druma güveniyorum çünkü annemin halalarımın yengelerimin babanemin hatta tüm komşularımızın ortak dr.u arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…