günaydın kızlarr bayadır görüşemiyoruz...ne var ne yok??dün doktora gittim vee keseyi gördümm en sonunda:)) 5 haftalık hamileyimm...allah tüm isteyenlere versinnn
benim 4 yıl oldu çoçuk yok ama kayın validem bişey diyemiyo çünkü eşim bizim elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz dedi artık kadın hiç ağızını açamıyosositosositosositososito
günaydın kızlarr bayadır görüşemiyoruz...ne var ne yok??dün doktora gittim vee keseyi gördümm en sonunda:)) 5 haftalık hamileyimm...allah tüm isteyenlere versinnn
kız gebe kalmak isteyenlerin çekirdek yememesi lazımmış buraya üye olduktan sonra öğrendim bende bırak hemen yeme
ebru 87'li misin sen de_?
kendi yaşıtım birini buldum sonunda (gerçi yine senden küçüğümdür ya neysea.s )
ay sakura çok güldüm yaaa
soyle bize de gelsinler...biz de ilk 1.5 sene istemedik...bir sene hap kullandım..keşke kullanmasaydım
şimdi de beklemedeyiz
ay nedemen istiyorsun kız ben senden küçüğüm bebişim 87 mart benim senin inşallah benden küçüksündür kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyydelikafadulden bebeğim benim çok sevindim hayatım allahım kazasız belasız kucagına olmayıda nasip etsin inşallah :teytey::hooray:
ay nedemen istiyorsun kız ben senden küçüğüm bebişim 87 mart benim senin inşallah benden küçüksündür kaydirigubbakcemile3
kızlar bende fazla büyük değilim 85
tek değilsiniz kızlar bende 87liyim 13 mart...:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?