yok canım ya ben bu adetime kadar takip ettim yağ değil döl yatağı geliyo eline resmen sabahları yokarıya çıkıyodu iyice ama adet geliceği zaman iyice aşağıya düştü
ama sormak istediğim yukarı aşşağı ölçüsü nedirki bunun (kızlar gülmeyin) ben denedim şimdi zorda olsa dokunabildim. hani içimde sert yuvarlak gibi bişey , orasımı acaba. peki yukardamı aşşağıdamı demek bu. yukarda olunca hiç dokunamıyoruz anlamındamı acaba.ben reglmi olcam şimdi yaaa
canım sen yanlış anladın güzelgözlüm göğüsün etrafındaki bezeleri ucundan sıkınca gelen şeyden bahsediyo yağ diye
ayy pardon kızlar yaa :))))) ben ayrı telden çalıyorum galiba çok pardon
evet canım sert yuvarlak bişey doğru yere dokunmuşsun hehuhehuheh
ayyyyyy heyecanlandım bak şimdi:jeyyar: aksam eve gecince tırnaklarımı keseyim hemen. bende deneyim. orta parmak sonuna kadamı gidecekkkkkk:roflol: ey allahım.. bi yerimize bişe olmaz değilmi
maviş83 denicenmi denemicenmiii, sen naparsan onu yapcam bendee. Ya da test alsak yapsakmı yaa offf akşam oldu ya heyecan bastı yine banaaa. Yarın çalışcan dimi senn?
Kızlar Kitlenecek konu dikkatli konuşun
ya kıslarr anlamadığım konuu (gülmeyin) kocişlerimiz anlamazmı bişeyin deyip deymediğinii, başka biyeremi bakıyonus yoksa sizzz:1shok:
denemicem canım ben yapamam korkarım evet çalışcam niye sordun sen çalışmıanmı
aynı devam ediyos ya hepp oyüsden sordumm, durmak yok yola devam :lepi:
kabızlık bendede varrsırnaşık şey kabızlıkta belirtimidir kıslarrr. ne duysam bendede var diyorum hee:roflol:
kızlar slm bende hala bişey yok
eve gidince test yaptırsam mı beklesem mi.ayrıca konuyu anlamadım neye bakıyoruz
kızlar döl yatağındanmı bahsediyosunuz göğüs üçlarındaki bezelerdenmi döl yatağından bahsediyosan ben benimkine kaç kere sordum ben elimle dokunabiliyorum sen anlamıyomusun die anlamıyorum dedi ya anlamadım kocammı salak benmi salak :))))))) sonra elimle ittirmeyi denedim döl yatağını ben ittirdikçe gidiyo :))))))sonra gene geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?