canım benim ben size vakit bulurum daima merak etmeyin laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
yalelcim aynı bende kilo aldım her ay hamileyim diye yedim. spor yapmaya da korkuyorum 3-4 kilo vermem lazım bizimkisi gebelik öncesi kilo delikafadulden
Şuanda bile hazırlanmam gerek bak ben sizleyim eşim zorla büroya çağırdı iş varmış bende iş yerine sizle yazışıyorum
ay canım benim saol zaten ilgilenmessen olmadı annenlere mesaj atarız "ceylan sizi istemiyor ben bi dost"
ay canım benim saol zaten ilgilenmessen olmadı annenlere mesaj atarız "ceylan sizi istemiyor ben bi dost"
valla ben de aynı eşim bi yere gitti gelicek ben daha işim var odayı bile toplamadım gebelik mebelik derken adam beni boşıycak o zaman bi baba adayı da kalmıycak:roflol::roflol::roflol:
yalelcim aynı bende kilo aldım her ay hamileyim diye yedim. spor yapmaya da korkuyorum 3-4 kilo vermem lazım bizimkisi gebelik öncesi kilo delikafadulden
neeee 1 haftaa mııııı..nassıı yaniii sen bir haftaa yokmusunnnnn olamazzzz olmamalıı böleee bişeyyyyyyyyyyyyy..ben bitiimmmmmmmmmmmmmmmm .ya gazımm sönerrse naappçaammmmm..eylülcümm beni dopingler misinn canımm :((((
yok canım ya ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi kasıklarım ağrımıştı geçen hafta onu da önemsemedim gecen ay bile daha çok ağrım belirtim vardı ben de de aynı yaniaynen ben de. ''vardır bi melek falan bi ihtimal.. aman süt içeyim.. aman nasılsa alıcam kşlo-rahatça yicem artık... '' deyip deyip... yiyip içiyorum... hayırlısı bakalım.
sende var mı belirti melirti bişey? bende hiçbi belirti yok gibi..
daha doğrusu bu ay, kendimi dinlemiyorum.
neeee 1 haftaa mııııı..nassıı yaniii sen bir haftaa yokmusunnnnn olamazzzz olmamalıı böleee bişeyyyyyyyyyyyyy..ben bitiimmmmmmmmmmmmmmmm .ya gazımm sönerrse naappçaammmmm..eylülcümm beni dopingler misinn canımm :((((
delikafadulden delikafadulden delikafadulden haklısın wallaa
yok kıs çalışıyorum herhalde geceleri girer çıkarım seni fulller doğru eşine gidersin kaydirigubbakcemile3
yok canım ya ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi kasıklarım ağrımıştı geçen hafta onu da önemsemedim gecen ay bile daha çok ağrım belirtim vardı ben de de aynı yani
canım benim ne demek herşeyi yaparım senin için kız ölmedim ben dahadelikafaduldendelikafadulden
yaa kızlarr bişi sorcamm ben her yemeğin yanında maydanoz yiyorumm öylee alıyorum tabağa yiyorum çok fazla c vitamini içerdiği için çok seviyorum...düşük filan denmişti yemesemmiki aklıma geldi şimdi:uhm:
kızlar okuyanlar varmı gelişmeeee
walla canım ben de deli gibi kilo aldım evlendiğimizden beri..oofff eğer hamile değilsem walla spora başlıcam..kızlar ezan okunuyoo dua edelim birbirimize :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?