En erken hamilelik belirtileri

yalelcim aynı bende kilo aldım her ay hamileyim diye yedim. spor yapmaya da korkuyorum 3-4 kilo vermem lazım bizimkisi gebelik öncesi kilo delikafadulden

aynen ben de. ''vardır bi melek falan bi ihtimal.. aman süt içeyim.. aman nasılsa alıcam kşlo-rahatça yicem artık... '' deyip deyip... yiyip içiyorum... hayırlısı bakalım.

sende var mı belirti melirti bişey? bende hiçbi belirti yok gibi..
daha doğrusu bu ay, kendimi dinlemiyorum.

neeee 1 haftaa mııııı..nassıı yaniii sen bir haftaa yokmusunnnnn olamazzzz olmamalıı böleee bişeyyyyyyyyyyyyy..ben bitiimmmmmmmmmmmmmmmm .ya gazımm sönerrse naappçaammmmm..eylülcümm beni dopingler misinn canımm :((((

Şuanda bile hazırlanmam gerek bak ben sizleyim eşim zorla büroya çağırdı iş varmış bende iş yerine sizle yazışıyorum

valla ben de aynı eşim bi yere gitti gelicek ben daha işim var odayı bile toplamadım gebelik mebelik derken adam beni boşıycak o zaman bi baba adayı da kalmıycak:roflol::roflol::roflol:

valla ben de aynı eşim bi yere gitti gelicek ben daha işim var odayı bile toplamadım gebelik mebelik derken adam beni boşıycak o zaman bi baba adayı da kalmıycak:roflol::roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden haklısın wallaa

yalelcim aynı bende kilo aldım her ay hamileyim diye yedim. spor yapmaya da korkuyorum 3-4 kilo vermem lazım bizimkisi gebelik öncesi kilo delikafadulden

walla canım ben de deli gibi kilo aldım evlendiğimizden beri..oofff eğer hamile değilsem walla spora başlıcam..kızlar ezan okunuyoo dua edelim birbirimize :Saruboceq:

yok kıs çalışıyorum herhalde geceleri girer çıkarım seni fulller doğru eşine gidersin kaydirigubbakcemile3

yok canım ya ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi kasıklarım ağrımıştı geçen hafta onu da önemsemedim gecen ay bile daha çok ağrım belirtim vardı ben de de aynı yani

canım benim ne demek herşeyi yaparım senin için kız ölmedim ben dahadelikafaduldendelikafadulden

yaa kızlarr bişi sorcamm ben her yemeğin yanında maydanoz yiyorumm öylee alıyorum tabağa yiyorum çok fazla c vitamini içerdiği için çok seviyorum...düşük filan denmişti yemesemmiki aklıma geldi şimdi:uhm:

kızlar ben müsadenizi istiyim.

gerçi daha karpuz keseceedik amma, işlerim çok :)

öpüyorum hepinizi.. görüşürüz nasipse.

yok kıs çalışıyorum herhalde geceleri girer çıkarım seni fulller doğru eşine gidersin kaydirigubbakcemile3

ayyyy tamam o zamann bende noluyo dedimm...ohhh beeee rahatladımm.hihoyyythihoyyyt..ayy ceylancım deme böle şeyler aritmim var benim kalp gümbür gümbür gidio zaten arasıra

aayyyyy seviyorumm kısss seniiiŞeniz

canım yeme bence ben onla ilgi doktorların yazdıklarını okudum özellikle gebelik için önermiyolar bizim her ay gebe kalma ihtimalimiz var sonucta. ben de içicektim ihtahap için iyiymiş ama yazıları okuyunca vazgeçtim içindeki bilmemne maddesi düşüğe neden olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…