En erken hamilelik belirtileri

aauuuu hakkaten çıkış saatimis gelmişşş, kıslar çok teşekkür ederimm bugünüde yememe vesile oldunuss, yarın aynı gazla burda olacağım ve aynı gazla akşamı ettirmenizi temenni eder bol hamileli ve bol çalışmalı nice yeni günler dilerim Şeniz

:lepi::Saruboceq:Ohh ne güsel bugünde bitti belirtilere fazla takılmayın kızlar rahat olun inş hepimiz hamiş kalıcaz

kızlar siz yokken ben buranın gece bekçiliğini yapıyorum koruyorum burayı çıkıyomusunuz çıkanlara iyi geceler ben burdayım :))))

canım keyfini kaçırma hiç. o kadar farklı belirtiler oluyorki. bu yazılanlar coğunlkla olanlardan bahsediyor.örneğin birisi adetten 1 gün önce ilişkiye girmiş hamile kalmış. oysakı yumurta hesabına göre asla olmaması gereken bir durum. bünyeler farklı farklı. ve her insanın bünyesi bu belirtileri farklı bir şeklide ortaya koyuyor.

ben daha burdayım deryacım evde internetiim yok bir kerre giriyim telden dedim 431 ytl geldi:))))))))

ayyy akşamın karanlığı çöktü üzerime ve ben kaçar kızlar...Sizlerleyim ve umutluyuz üzülmek yok..Yarına umutla merhaba diyebilmek dileğiyle

Kızlar yaa.. bu ay da umutlarım suya düştü.. Hayırlısı 5.ayı da böylece bebeksız geçirmiş olduk...

Ay bir de olaylara sinir oldum. Eşim evi bile kendı süpürdü belki hamıleyımdır diye...
Yani bu kadar olmaz tam bugün test yapıcaktım kırmızı kartı gördüm... üfff yaa çok üzüldüm yine...

kızlaaar ben ne yaptım biliyomusunuz ?

eve gelirken gebelik testi aldım evdede ovülasyon testi vardı..
adetim 19 aralık... Yani 4 günüm var..

İlk önce geldiğimmde ovülasyon testi yaptım ve direk 2 çizgi yani pozitif...

soru1: adete 4 gün kala ovülasyona girilirmi ? Buarada 3 günden beri ateş ölçümlerim bu halde :

36.2
37.4
37.3
37.0

sonra gebelik testi yaptım direk tek çizgi yani negatif...

İmdat Çağrısı :

Biri bana bu durumu açıklayabilir miiiiiiii ????????

Belirtilere gelince hem adet belirtisi hemde gebelik belirtisi yaşıyorum......

Hadi bacılar bir yardım şu akadaşınıza :asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…