En erken hamilelik belirtileri

hımmm..tamam canım sağollkaydirigubbakcemile5

son 5 dak.:)))))))))))))
Sizi öpyüyorum akşama girmeyin cumartesi cumartesi çalışın

ayy bende atladım galibaa balıklamaa :)))))

ay şimdi dışardan okuyan varsa gülüyoruz bize geçen biri yazmış "ben bu topice ilk defa giriyorum bizim topicde hiç böyle şeyler olmuyor bizimkiler hep gebelikten bahsediyor sizin burası çok komik çok güldüm " diyekaydirigubbakcemile3

kaısslar bende çıkıyorum herkese iyi haftasonları iyi tatiller ve iyi çalışmalar

walla eylülcüm artarak devam edio şikayetlerim..kasıklarım çok dolgun ve batıyoo bıçak gibi..dur bakalım günümü bekliyorum 11 gün kaldı kaydirigubbakcemile2

canım hamile kalanlar böyle şikayetler olur diyor ama geçen ay benim de oldu meğer adeim geçikcekmiş ondandı ama seninki hayırlı haber olur inşallah adetine de daha var aslında adet belirtisi olmayabilir. sen her ihtimale karşı dikkat et ağır kaldırma iş çok yapma

tamam canım dikkat ederim..adetime daha çok var benim hiç böyle olmazdı.dur bakalım hayırlısı delikafadulden

ceylan bacımmmmm ellerinden öperimm valide hanımın iyi akşamlarrr..gülümsemen hiç eksik olmasınnn bitanemmmmmmm

evet canımm bende okudum o yazıyı..çok şaşkındııhihoyyyt:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…