En erken hamilelik belirtileri

Ben de iyiyim, h.sonu daha mutlu oluyor insan nedense, offf iş olmasa ve hep tatil olsa ne güssel olur. Kızlar siz de durumlar nasıl gidiyor, var mı bi kıpırdanma?

Ben de iyiyim, h.sonu daha mutlu oluyor insan nedense, offf iş olmasa ve hep tatil olsa ne güssel olur. Kızlar siz de durumlar nasıl gidiyor, var mı bi kıpırdanma?

canım ben de bi değişiklik yok gün sayıyorum bu ay sonu olmam lazım aman olmıyım zaten de güzel haberler gelse:roflol:

canım ben de bi değişiklik yok gün sayıyorum bu ay sonu olmam lazım aman olmıyım zaten de güzel haberler gelse:roflol:

canım benim de 6 şubat daha var çalışmalara devam büyük bi hızla.arkadaşlar çalışmaları ne zaman bırakiyosunus.ben adet öncesi 1 hafta öncesi.ve iki günde bir ilişki oluyo.s.izlerin

merhaba kislarrr.calismalara devam haa ne guselll. bizde oyle.3 subat beklenen adet tarihim.bugunde atesim 36.7 cikti.aranizda ates olcen var mi?

canım benim de 6 şubat daha var çalışmalara devam büyük bi hızla.arkadaşlar çalışmaları ne zaman bırakiyosunus.ben adet öncesi 1 hafta öncesi.ve iki günde bir ilişki oluyo.s.izlerin

canım aslında senin dediğin gibi olması lazım ama ben eşime çaktırmamaya çalışıyyorum ki sitrese girmesin diye o yüzden hangi günler olursa. ama yumurtlama zamanı genelde hergün olmasına dikkat ettim bu sefer. gerçi ben kendimi zeki zannediyorum ama o anlıyo heralde yumurtlama günü olduğunu geçen sefer oldumu şimdi çocuk diyo aşkolsun ne alakası var dedim ne diyim ki :roflol::roflol::roflol:

naz27 ben reglim bittikten 1-2 gün sonra başlayıp 22. 23. günlere kadar sürdürüyorum artık, geç yumurtlama olayı düzenli olan insanda bile olabiliyor, bir de hamilelik belirtilerinden bir tanesi de bence cinsel istekteki artış, ahan da buraya yazıyom

merhaba kislarrr.calismalara devam haa ne guselll. bizde oyle.3 subat beklenen adet tarihim.bugunde atesim 36.7 cikti.aranizda ates olcen var mi?

buket normalde ateşin nasıldır? Kişiye göre değişiyor ama ateşin iyi bence, en azından ovulasyon olduğunu gösteriyor, 3 şubata kadar düşmezse hamişsin inşallahkaydirigubbakcemile3

merhaba herkese bir kaç gündür okuyorum yazdıklarınız ne güzel herkes biribirine destek...benim de geçen aydan beri adetim baya gecikmeli geliyor, geçen ay 39, günde oldum bu ay 35. gündeyim hala bir hareket yok normal mi sizde de olur mu, stres midir nedir??

buket normalde ateşin nasıldır? Kişiye göre değişiyor ama ateşin iyi bence, en azından ovulasyon olduğunu gösteriyor, 3 şubata kadar düşmezse hamişsin inşallahkaydirigubbakcemile3

canim ben ilk defa yapiorum ates olcumunu.
5 ocak - regl 3.gun - 36.1
6 " - " 4.gun - 36.1
7 " - " 5.gun - 36.2
8 " - " 6.gun - 36.2
9 " " 7.gun 36.1
10 " " 8.gun olcmedım
11 " " 9.gun "
12 " " 10.gun 36.4
13 " " 11.gun 36.4
14 " " 12.gun 36.4 sogan suyuna basladım
15 " " 13.gun 36.2
16" " 14.gun 36.3
17 " " 15.gun 36.5 sogan suyunu bıraktım
18 " " 16.gun olcemedım
19 " " 17.gun 36.5
20 " " 18.gun 36.3
21 " " 19.gun 36.5
22 " " 20.gun olcemedım
23 ocak 21.gun 36.8
24 " 22.gun 36.7

bilmiorum ki bende pko var .acikcasi pek umudumda yokbenneyaptımki

Bence 20. gün yumurtlamışsın, eğer hamiş değilsen 25. gün gelir reglin ama eğer 36.7 nin altına düşmezse hamişsin canım inşallaaaaahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…