En erken hamilelik belirtileri

Güzelim bi doktora gitsene benim genelde düzenlidir, 28 veya 29 günde bir olurum ama 4-5 günlük gecikmelerde tesadüfen doktora gittiğimde yumurtaların çatlamayıp kist olduğunu öğrendim, çok büyük diilse bir dahaki reglinle gidiyo, büyükse d.kontrol hap veriyor doktor 1 ay.

aysıla kaçıncı günündesin, bunlar gebelik belirtilerinde var, regl tarihin yakında bir test yapsan, hamişseb süpperrr olur yaaaavkaydirigubbakcemile3

buket 35. gün yazıcaktım pardon...
aysılacım cvp yazım ben baksana

ben gidip şu balık salata olayına gireyim yemekten sonra yine buradayım görüşürüz anacıımmcokacimcoook

aysıla kaçıncı günündesin, bunlar gebelik belirtilerinde var, regl tarihin yakında bir test yapsan, hamişseb süpperrr olur yaaaavkaydirigubbakcemile3

7şubat adet tarhm pkoyum amam 5aydır tedavı görüyorum bu ay aşilama yapcaktı süt hormonum yukseldıgı için kaldı hormonum düşüp hamiş mi oldum test için erken degılmı sızce

Bence 20. gün yumurtlamışsın, eğer hamiş değilsen 25. gün gelir reglin ama eğer 36.7 nin altına düşmezse hamişsin canım inşallaaaaahhihoyyyt

insallah canim yaa. ben ovulasyon testide yapiorum. en belirgin oldugu zaman 14 u idi.bugunde yaptim bugunde belirgin gibiydi.yanlis sanirim. anlamadim ben bu isten :çok üzgünüm:

7şubat adet tarhm pkoyum amam 5aydır tedavı görüyorum bu ay aşilama yapcaktı süt hormonum yukseldıgı için kaldı hormonum düşüp hamiş mi oldum test için erken degılmı sızce

merhaba canım...bence test ıcın erken ozellıklede ıdrar testı için.bence bıraz daha bekleee

Bukett yaa birşey duymuştum ümitlendirmek istemiyorum ama... bir topikte ne zaman okudum unuttum.. özetle böyle ovu. testinde sürekliii 2. cızgı cıkan bır kız oyle anlamış hamile oldugunu...
biz de Ceylan la bayadır merak edıyoruz.. br hamıle cıksa da ovu. testı kullanan da gercektn hep 2 cızgı cıkabliyormu..... özetle sen hamiş olursan ordan biz de anlarız...

Yalel kıs gercekkten ben de öyleyimm.. demişsin ya hani hamişlik öncesi kilo aldım..
aynen yaa zayıfcacık kızdım.. hamilelik öncesi bu faydalıdır o faydalıdır diye yedim yedim bebek geldigi yokk ..göbek gelioo..
yok ama artık pazartesi den itibaren azaltıcam yemegii :))) ( cıkmaz pazartesı yaparım heralde )

insallah canim yaa:Saruboceq: bende sasiriorum.acaba dedim bende lh fazla mi? ben ilk kez deniorum bunu.dolayisiyla sureklimi boyle bilmiorum.

insan sanırım hamıleyımı kafasından bı gecırdı mı iştah artıyoooo....ben bıde bu ay hap kullandım oda kılo aldırıyomus.cok sukur bıttı.bereket cok kılolu degılım aldıgım bı kac kıloda bellı olmuyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…