merhaba herkese bir kaç gündür okuyorum yazdıklarınız ne güzel herkes biribirine destek...benim de geçen aydan beri adetim baya gecikmeli geliyor, geçen ay 39, günde oldum bu ay 35. gündeyim hala bir hareket yok normal mi sizde de olur mu, stres midir nedir??
kızlar slm ben aşilama topıktenım amam aşilama bu ay kaldı normal oluruna bıraktık kızlar 3gündür cok sık idrala cıkıyorum azda bıde bulantısı sızce gebelık belırtılerımı
:CüvCüv:
aysıla kaçıncı günündesin, bunlar gebelik belirtilerinde var, regl tarihin yakında bir test yapsan, hamişseb süpperrr olur yaaaavkaydirigubbakcemile3
Bence 20. gün yumurtlamışsın, eğer hamiş değilsen 25. gün gelir reglin ama eğer 36.7 nin altına düşmezse hamişsin canım inşallaaaaahhihoyyyt
buket 35. gün yazıcaktım pardon...
aysılacım cvp yazım ben baksana
ben gidip şu balık salata olayına gireyim yemekten sonra yine buradayım görüşürüz anacıımmcokacimcoook
7şubat adet tarhm pkoyum amam 5aydır tedavı görüyorum bu ay aşilama yapcaktı süt hormonum yukseldıgı için kaldı hormonum düşüp hamiş mi oldum test için erken degılmı sızce
bu ates olayı dogrumudur gercekten....bende sımdı baktım 36,8.....3-4 gunum kaldı bakalım...
canim cogu kisi dogru dio. ama sabah yataktan kalkmadan olceceksin.en uygun saatler 07-07.30 arasiymis
Bukett yaa birşey duymuştum ümitlendirmek istemiyorum ama... bir topikte ne zaman okudum unuttum.. özetle böyle ovu. testinde sürekliii 2. cızgı cıkan bır kız oyle anlamış hamile oldugunu...
biz de Ceylan la bayadır merak edıyoruz.. br hamıle cıksa da ovu. testı kullanan da gercektn hep 2 cızgı cıkabliyormu..... özetle sen hamiş olursan ordan biz de anlarız...
kıslar kımse yok muuuu nıye yazmıyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?