En erken hamilelik belirtileri

kızlar benim minnoşum uyandı tatilya teyzeleri onun için uyuyoruz öğleye kadar ):))) acıkmış çok kahvaltı edelim biz oğluşumla gelirim ben yine açık kalsın sayfa

4 de arıyacaklar bebeğe dair umudum azz ama düzenimin alt üst olduğunu düşünüyorum dün gece üst üste garip rüyalar gördüm Allahım ferahlığa çıkarsın hepimizi

nasıl kuru günler

canım ya... valla içim bi tuhaf valla.

benim olasılığı yüksek günlerim geçti... en son işte.. ayın 19-20'si gibiydi.
3-4 gündür sürekli akıntım vardı.. beyaz-sarı bişeydi. su gibi... kremsi... karmançorman bişeydi.
bugün, kupkuruyum.
nedendirki? yoksa melek yok mu gene ya?

4 de arıyacaklar bebeğe dair umudum azz ama düzenimin alt üst olduğunu düşünüyorum dün gece üst üste garip rüyalar gördüm Allahım ferahlığa çıkarsın hepimizi

amin amin inşallah...

ben de bi tuhaf rüya mı gördüm.. anlamadım. bak anlatayım, gül gül ölürsünüz :)

cumartesi gece... yani aslında pazar sabaha karşı... saat 4 falandı, bi uyandım ben yanık kokusu var ortalıkta.
kokladım kokladım... eşimi uyandırdım. pek inanmadı ama, kalktı garibim - dolandı bi evi. asayiş berkemal.. yattık uyuduk.
sonra, saat 5,5 gibi bi uyandım... ortalıkta bir kurabiye kokusu var.. ama buram buram.. sanki bizim mutfakta biri var, pişiriyor kurabiyeleri.
uyandırdım yine eşimi, uyandı garibim... bu sefer takmadı kafaya - ''yat uyu, yok bi koku moku'' dedi :)
yatamadım tabi, kalktım... evde pudra şekeri yokmuş... olsaydı o saatte bi un kurabiyesi yapıp yiyecektim valla :)

son akıntının yoğun olduğu 19. 20. günleri dolu dolu geçirdinmi bence o tarihlerde yumurtladın bende bu ay yumurtlama zamanından sonra bir ara aşırı kuruluk oldu ama sonradan arttı

kız bu ay bende rüyamda un kurabiyesi gördüm 4-5 gün önce yiyodum

son akıntının yoğun olduğu 19. 20. günleri dolu dolu geçirdinmi bence o tarihlerde yumurtladın bende bu ay yumurtlama zamanından sonra bir ara aşırı kuruluk oldu ama sonradan arttı

yok yok... ben 15-16 ocakta yumurtladım (tavuk gibi oluyor böyle söyleyince - çok gülüyorum)

doktora da gittim, baktık.. evet, atılmıştı yumurtam.
yani ayın 19una falan kalmadı yumurta mumurta.

kızlar bişi sorcam yaa korktum da biraz bi bilgisi olan varsa yardın nooluuurrr.... sabah idrarım sanki kesik süt gibiydi tortu tortu bu ne olabilir sizce bi doktora göriniimmi sizce

günaydın arkadaşlar
türküm , doğruyum, çalışkanım, çalışıyorum, mutluyum, adetime 1 hafta var meraklıyım

bugün sterilizasyon merkezine gittim bu merkez hastane içinde gitmişken kan testi de yaptırayım dedim ya tutmuşsa diye ama öle bişe olduki sinirlendim yaptırmadan geldim çünkü önce acile gittim sonra üçüncü kata gidin dediler orayada gittim 3. kat yatan hasta katıymış burası değil dediler sonra poliklinige gönderdiler oraya gittim sonra gidin önce muayene olun randevu alın sıraya girin dediler vaz geçtim yaptırmaktan ay bu kadar zormu ya kan testi yaptırmak

kızlar geçmişi okudum barby zennure hamileymiş.. baska hamile yok sanırım.. ahh ahh insallahh bız çıkıcaz şubatta hamile :)

hayırlı olsun inşallah, zennure'nin meleği büyüsün büyüsün.. sağlıkla kucağında olsun.

allahımdan dileğim... en kısa zamanda.. isteyen herkese bebek vermesi... bu arada, beni de unutmaması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…